aa nie bööle düşündün ki???Tırnak güzelliğini vatanın geleceinden çok düşünen kız görmek mi şaşırttı sizi wardır başka benim gibiler alışın bencemusti81 adlı üyeden alıntı
aa nie bööle düşündün ki???Tırnak güzelliğini vatanın geleceinden çok düşünen kız görmek mi şaşırttı sizi wardır başka benim gibiler alışın bencemusti81 adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
biliyodum böyle diyceğini ondan yazdım
konu saçma tarihte zaten görüldü kimin ne yaptığı
neden gitmesinlerki
ama bırakında yakıştığı yerde kalsınlar
wayyy karakter analizim de yapılırmış haberim olmadan tabii nene hatunlar kurtardı bi yandan bu ülkeyi elimizn hamuru die bişi yok yane ama dediim gibi öle tam bi askerlik olmasa bile kısa dönemli bi eğitim ii olabilirdimusti81 adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
silent sen bi askere gitsen topic kapanacak sen kal en iyisi
tabi war mı benm gibi çenesi düşük hatun buralarda gidersem konu fişeklenmez Burdaki dier bayanlara da slmlar diorum siz böyle kalmaya dewam edin lütfen başıma ne geliosa çenemden gelio benimFutureShock adlı üyeden alıntı
yok cnm benmki iddia deil ben pek memnun deilim çenenmden aslnda dediim gibi ne geliosa çenemden gelio benm başıma ama tutamıorum işşte dishy ii yapıo o benden daha sert pat die söölüo sewiorum onun tarzınımusti81 adlı üyeden alıntı
dobra o dobra patawatsız deil bu arada musti avartar??anladın senmusti81 adlı üyeden alıntı
güzel olmuş la
sana bi link veririm neden dediğimi anlarsın
http://www.motosiklet.net/forum/show...light=pitirpaf
bu dobralıkmı patavatsızlıkmı?
bunu indirin
http://rapidshare.de/files/26674102/..._seni.mp3.html
daha telif hakkı yoktur amatördür
silent tüüüüfffeenng omza uehueheu
musti haklısın bu arada .
tamam bişi sölemiommusti81 adlı üyeden alıntı
harbi çıkmış future puhahah
future böyle bi topiğim var benimde
2004te açtım hala ana sayfada
9500 msj lık
http://forum.donanimhaber.com/m_1484...age_157/tm.htm
slient yat zıbar
arkadaşa şarkı atıyom
tamam demem abloş...silentfairy adlı üyeden alıntı
ilelebet Şebnem yok artık benim için...kalbime gömdüm artık...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete_han adlı üyeden alıntı
gece 3-5 nöbeti için 2,5 ta kalkarsın ve nöbetin 5 te biter. millet 5.5 da kalktığı için bir daha yatamazsın.o 3.5 saatlik uykuyla bütün gün çalışırsın ve bu keyfi olarak tarih okumaya benzemez.sadece günde 5 kere olan içtimalar bile yorar adamı.cezerye adlı üyeden alıntı
erkekler senin rakibin ya da düşmanın değil.onlarla sidik yarışına girmen gerekmiyor.30 ton kömürü temmuz sıcağında taşımak ya da o sıcakta bütün gün yılanın çıyanın akrebin içinde ot yolmak da pek keyif vermez. zaten "komutanım,ben korkarım yapamam" diye bi olay yok orda.adamın kafasını sokarlar o otun içine.doğuya gitmediğin sürece savaşla askerlikle de pek alakan olmaz. amelesindir.bu işler de her dakka herşeyden sıkılan kadın bünyesi için çok sıkıcıdır.askere gitsen de bu işler sana pek de keyif vermeyecektir......kadınlara gelince mehmet ali erbil gibi soytarı değilim alıştıkları zibidi erkek modelinden sonra benden sıkılabilirler .bu da onların bileceği iş.kimse kimseyi olduğu gibi kabul etmek zorunda değil..insanların tercihlerine saygı duymak lazım.bu toplumda bu kadar it kopuk varken yakın dövüş sporu bilmek hatta silah taşımak şart. keşke bunlara gerek olmasıydı.
burda içindekini yazmayacaksan nerde yazacaksın.rahat ol.ancak insanlar gerçeklerden hoşlanmazlar.duymak istediklerini söyleyenleri severler.doğru söyleyeni de 9 köyden kovarlar .silentfairy adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)