Valla benden de iyi politikacı olur ha
polemiği yarattım ve de tribüne oynar şekilde bitirdim
Şimdiki iktidarın yaptığı gibi
Valla benden de iyi politikacı olur ha
polemiği yarattım ve de tribüne oynar şekilde bitirdim
Şimdiki iktidarın yaptığı gibi
Abi siyasete atladın
Ben beklerim diyen delikanlılar bi adım öne çıksın bence ??
Ben 2 adım geriye gideyim
SHYAMA, sende o söylediklerini içten söylediysen ben sana hiç bir şey demiyorum. çünkü ne desemde fikrini değiştiremem. bir söz vardır : '' bildiğin karşındakinin bildiği kadardır'' diye. ne desem boşş. silent ın da desteklemesine çok şaşırdım.....
Everything goes the way it should...
yaa erudite işin şakası o bana göre ben de biliorum ööle olmadıını ama dayak yermiim dedi ben de yemessin arkandaıs dedm işin şakası yani tekrr söölüorum.Sonçta benm babam daym kuzenlerm sewgilim war hayatmda bissürü erkek war eş dost akraba olarak we bunlar hep adam gibi insanlar merak etme yani ööle düşndüümden deilErudite adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
yok ben almiyim,,böle iyiyim
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bence de ne işi var kızların orda ya bırakın orda kafamızı dinleyelim.
20 yaşına kadar çekioz zaten
Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]
Gitmesinler! Biz elimizin kanıyla kadın işine karışıyor muyuz?
Gitmesinler, Bizim yaradılış fıtratımız, inançlarımıza göre kadınlar çiçektir, narindir, çiçekleri savaşın ortasına atar mısınız? Ne kadar mantıklı olur. Onlar dallarında güzel (oturun oturduğunuz yerde). Biz erkekler bile askerlikle ilgili çoğu şeyleri başarmakta zorlanıyoruz (akıl olarak değil, beden olarak), motosiklet kullanmaya veya dağda kamp yapmaya benzemez bu, yeri gelecek dağlarda tam techizat dolaşacaksın günlerce haftalarca, aç kalacaksın böcü börtü yiyeceksin.
Yer misin? Yemez misin?
Free Motorcycle Team
silentfairy adlı üyeden alıntı
ben bu görüşe kesinlikle katılıyorum . yani unutmayalım kurtuluş savaşımızı verdiğimiz zamanlar kara fatma nın yaptıklarını eline mavzer alıp allahuekber dağlarında fransızları öldürdüğünü daha sonra kadınlarımızın bizim dedelerimizle beraber savaştığını yani bunlar azımsanacak şeyler değil kadınlarda erkeklerle beraber askerlik yapabilir umuyorumki devletimiz milletimiz bir daha o kötü güleri yaşamasın .
trafik maselesinde söylemek istediğim bişey var tabi bunu her zaman her yerde söylüyorum 2. cümleden oluşuyor ilk cümleyi söylediğimde karşımdakinin ne kadar önyargılı olduğunu ölçebiliyorum :
kadınlar gerçekten çok kötü araç kullanıyor bnu kabul etmek lazım; ancak erkekler onlardan daha beter kullanıyor (istisna kuralları geçerlidir ben çok iyi araç kullanan bayanlarda tanıdım erkeklerde)
Kask tak!
gotfather bravo süpersin çok güzel yazmışsın ben nerden açtım bu konuyu bu arada??özellkle son paragrafın konudan braz uzak ama zaten her konu buraya sapıyo..godfather adlı üyeden alıntı
boşver GÜLÜP geçmeli HAYAT bin KERE başlamaz Kİ....
yani ben gerçekleri benim fikrimce doğru olanları yazdım o sonunda sapıyo farkındayım baktım herkes trafik muhabbetine girmiş bende sözümü yazayım dedimhunterock adlı üyeden alıntı
Kask tak!
sunu unutmayın abi kızların yapamayacagı hiç bi is yoktur Yetenek konusunda hemcinslerimin üstüne tanımam Askerlık askerlık dıye abartıp durmayın Kendi anlattıgınız anılarınızdan çoğunuzun askerlık fiyoskosu ortada Bu arada yanlıs anlasılmasın feminist takılanlardan falanda degılım
küçükken anneleriniz tarafından benim kızımı ne astronotlar , ne devlet başkanları istedi de vermedim , benim kızım ingilterenin elisabethden sonraki kraliçesi gazıyla yetiştirildiğiniz için kendinizi allah gibi görüyosunuz,,........................... .askere sizi almıyorlar çünkü kömür kamyonundan mahsene taşınacak 30 ton kömürü temmuz sıcağında taşıma konusunda sizden pek verim alınmaz.............27 km lik komando tekamül koşusunda dağlardan tepelerden 30 kilo yükle 2,5 saatte 27 km koşamazsınız.(o koşuda beyin anamasından ölen bir uzman çavuşu ellerimle taşıdım ve o esnada can çekişiyordu)..............temmuz sıcağında 3 gün boyunca sabahtan akşama kadar ot yolamazsınız.............. doğudaki çatışma ortamlarını falan hiç saymıyorum.erkeklerin yaptığı her şeyi yapabilme iddanızdan vazgeçin artık. erkekler size rakip değil. bu aptalca sidik yarışını bırakın. erkeklerin yaptığı herşeyi yapmanız da gerekmiyor. ayrıca askerlik polislik gibi kaba saba işler hiç de yakışmıyor kadına.tespih sallayan,küfür eden,erkekleşmiş kaba saba tipler olup çıkıyosunuz.erkekleşmiş kadına ve kadınsılaşmış erkeğe HAYIRshyama adlı üyeden alıntı
allahuekber dağları doğu anadoludadır ve doğu anadolu tarihin hiç bir döneminde fransız işgaline uğramadı. rus ve ermeni işgaliydi o.ayrıca mauser 5 kg den biraz daha ağır bir silah olup tepmeye karşı da önlem alınmamış çok güçlü bir silahtır. bırak kadını,erkek bile onun tepmesine zor dayanır.yazdıkların çok komik.evet kadınların milli mücadeleye katkısı olmuştur.mermi taşımışlar yaralılara yardım etmişler ve cephane yapımında çalışmışlardır. çok da abartmayın.o kadar da yapsınlar yani.erkekler de düşman kurşunu ve şarapneliyle ölmüşlerdir.godfather adlı üyeden alıntı
hiç de beklemiyorlar. sen ne biçim adamsın ya. ayda mı yaşıyosun. çoğu ya aldatır ya terk eder. ben terk edildim mesela.skyline adlı üyeden alıntı
sen askere gitme gariban çocuklar da şehit olmaya devam etsin.FutureShock adlı üyeden alıntı
pkklılar onlara sempati duyan milyonlarca sempatizan ve ve arkalarındaki en az 20 devlet bizi orta asyaya geri göndersin, ahal teke atlarına binelim, çınar ağaçlarının altında kımız içelim şarkılar söyleyelim , oynayalım coşalım gülücükler saçalım.atam işte geleceği emanet ettiğin türk genci.
Hastasiyimmmmml Leeeeaaaaaaaannnnnnnnnn !?!?
ÇocuĞumu Keserİmmmmmmmmmm !?!?
Jİletlİyorum BÜnyeyİ Bakkkkk !?!?
Hastasiyimmmmmmmmmm Bu Adaminnnnnnnnnnnnnn !?!?
Comfirmation Bias
Bence isteyen istediği yere gitmekte özgür olmalıdır. Askere gitmek isteyen erkek yada bayan farketmez isteyen gitsin. Trafikte nasıl herkes eşit araba
kullanıyorsa erkek yada kadın oradada niye olmasın.
İsteyen gider isteyen gitmez.................. o kadaaaaaaaaaar.
eşitlik var kardeşim bu ülkede.Varmıııııııııııııııııııııııııı???
ortadoğu kafkaslar ve balkanlar gibi 3 bela coğrafyanın göbeğinde yaşıyoruz.7 ülkeyle komşuyuz 5 iyle sınırımız dünya tarafından tartışılıyor.(yunan ege),(iran ırak suriye,olası kürt devleti) (ermenistan,doğu anadolu).20 yıldan fazla süredir de şehit veriyrouz. böyle bir ortamda isteyen gitsin istemeyen gitsin demek herşeyden önce anayasadaki halkçılık ilkesine aykırıdır(hiç bir zümreye ayrıcalık,tanınamaz)xmen adlı üyeden alıntı
sen askere gitme gariban çocuklar şehit olmaya devam etsin.pkk ve milyonlarca sempatizanı arkalarındaki 20 devletle bizi türkmenistana geri yollasınlar,ahal teke atlarına binelim,çınar ağaçlarının altında kımız içip şarkılar söyleyelim.bu mudur yani? vicdanın varsa vicdanı reddi savunursun.vicdanım var ve ben karşıyım.
Yiyin birbirinizi
peki o zaman arkadaşım. madem sende ciddi söylemedin, bnmde kızgınlığım geçti. . . .silentfairy adlı üyeden alıntı
Everything goes the way it should...
Erudite adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
offf....
ne savaşımız biter ne geyiğimiz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Eeeee ne oldu şimdi ?? Gidiolar mı kalıyolar mı ???
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)