tipini beğenmediğim der iken yanlış söyledim, bana karşı tavırları düzgün olmayan demek istedim ama burada sokak ağızıyla kim anlayacaktı zaten doğru.
şişman olup genelde zayıf yapılı insanlara vitaminsiz diyenler oluyor o yüzden normalde insanlara tebessüm ederken onlara karşı önce temkinli oluyorum gerçi insandan insana fark ediyor.
terbiyeli adablı insan kendini belli ediyor zaten. yere tükürenlere kızarım mesela, ilk karşılaşmada selam vermeyenlerede kızarım(merhaba falan filan herhangi bir selamlaşma kelimesi farketmez)
uzaktan bağırarak konuşanları da pek hazetmem, uzaktan seslendin adam seni duydu ve bekledi ee tamam git yanınana konuş yada onu çağır ne o öyle uzaktan o bağırıyor sonra diğeri bağırıyor yani millet bunları dinlemek zorunda mı? yerli yersiz bağıranlarıda sevmem çünkü bir yerde birine bir şey oluyor sanıyorsun ve bir bakıyorsun delinin biri çıkıyor sadece.
tipinin beğenmemek der iken ben daha önce bazen iş elbiseleriyle dolaştığımı söyledim yani dış görünüm ile karşıdakinin karakterini net bilemeyiz.
mecaz anlamda kullanayım der iken yanlış ifadeye sebep oldum ama şaka gibisiniz gerçekten, bir insanın tipini beğenmediğim için ona kötü davranır mıyım? böyle bir saçmalık var mı? hal ve tutumunu kastettim ben tip der iken.