insanlar evlenirken salon tutuyo ıynuyo zıplıyo ayrılırken neden yapmıyorlar oda mutlu günleri olmuyo mu bi beladan kurtuluyorsunuz asıl ozaman eğlence yapılmalı
insanlar evlenirken salon tutuyo ıynuyo zıplıyo ayrılırken neden yapmıyorlar oda mutlu günleri olmuyo mu bi beladan kurtuluyorsunuz asıl ozaman eğlence yapılmalı
Tebrikler............
Ben daha yeğeni boşandı diye gerdan kıran hala teyze görmedim.
Tamamen gelenek.
nasıl iyi günde saygı sevgi ön plandaysa,kötü günde de oyle olmalı.
evlilikler bitebilir.
ama bosandim,kurtuldum,egleneyim demek kalitesizliktir.
insan yasanan guzel seylerin hatrina kaliteyi koruyabilmeli.
meteoroloji sicaklara karsi uyarmisti...
bir motorcu daha kayisi kopardi...
Saygısızlığın dikalası bu tip bir kutlama..Acısını sonradan yaşayacak iki tarafta...
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Niye? Neden bu kadar kasvete gerek var anlamadım ki? İsteyen boşanırken de eğlence yapabilmeli - genelde çok problematik gidiyosa erkek tarafı bir "underground" kutlama yapıyor zaten. :D
Ben hömkür sümkür ağlamıştım boşanırken, ama mesela artık her sene boşanma yıldönümünde ufak bir kutlama yapıyorum. Yani kutlama da garip kaçan bir kelime tabii, kutlamadan anlaşılan evlenirkenki eziyet düğün tarzında bişey elbette değil. Oh senden kurtuldum geber pislik falan demek anlamına gelmiyor ki, boşanıldığına göre bişeyler olmamış demek ki, düzeni sağlamak için, durumu iyileştirmek için o evlilik sonlandırılmış. =)
Tazminat nafaka vs vermediyseniz tadından yenmez
yapılmadığını kim söyledi ?
https://www.haberler.com/11-yillik-e...672630-haberi/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)