sen haticeye deil neticeye baksana 200 puan fark atm1s1m sana
sen haticeye deil neticeye baksana 200 puan fark atm1s1m sana
:bestmt:
HAtice kim güzelmi aga boşversene ben sana senin yaptınla 1500 fark atiim oynamışsın resimle onu diyorum
kim oynam1s aa ne ay1p lütfen mok atmayal1m
abi tebrik ederim ikiniz de süper montaj yapabiliyosunuz, buna aklınız ermiş de,
hesap tablosundaki değerleri doğru düzenlemeye ermemiş maalesef. çünkü sistem şöyle puan veriyo:
(stoppie'deki aldığınız yol × ayakta durduğunuz zaman) - ilk başta stoppie'ye kalkarken beyaz çizgiye olan mesafeniz = aldığınız puan
örneğin ademkaratepeninki: 29,11 × 9,19 = 267,52 olmalı oysa yukarda 323,93 yazıyo finalde ise 267,52 - 0,39 = 267,11 olmalı
tabiki FreeWindin de aynı
yani neymiş, sahtekarlıkla r1 kazanılmıyomuş
2004 ZX-636 Yeşil Nincaa
iyi al ozman yeni scorum
tamam ne renk olsun r1in? (oyunun datasında 0,94 değerinde bi ceza yok ama çaktırma )
2004 ZX-636 Yeşil Nincaa
pembe olsun mümkünse :geek:
ne demek oyunun datas1nad 0,94 yok istiosan onuda ayarlar1z
abi ben hakkaten bu skoru yaptım ama anlatması çok uzun, biraz daha uğraşın siz de yaparsınız. ne demişler: nazar etme ne olur, çalış senin de olur
bi de çok merak ettim montaj için hangi programı kullanıyon
2004 ZX-636 Yeşil Nincaa
notepad da yap1om montaj1
ulan Türk milleti zeki aslında ama nereye kullanıyonuz aklınızı
ilk denememde 194.14 yaptım ama oyun sarmadı beni
murat_by
heee ben de 1500 ypat1m ilk denememde
ya baba sall1yonmu sen yoksa ciddimi dion
peki sallam1osan s1rr1n1 anlatda bizde yapalim demiş freevind ..
Valla ne dersen ister acemi şansı ister sallama de ama o skoru yaptım ama bir türlü şu siteye koyamadım skorum 301.24 tü i:
eminim
ilk denemende 1500 yapmışsın onun skoru neden yok bu skorla hava atıyosunFreeWind adlı üyeden alıntı
murat_by
abi kasmayın, normal şartlar altında mmükemmel bir oyunla en fazla 110 alabilirsiniz. onun üzerindekilerde oynama vardır. ben rakamlarla oynamadım ama başka bir hile kullandım
2004 ZX-636 Yeşil Nincaa
nas1l bir hile kulland1n peki
cankat bırak geyik yapsın bunlar.. yapamıyolar tabi senin gibi gerçek skorlar freewind evde otur çalış yaparsın belki 100
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)