BEN GENELDE BLUE DİNLERİM HERÇEŞİT DİNLEYEBİLİRSİN
Latife Biraderim! Sanat müziği için türk klasik müziği diyorlar.Bende müzik zevkimin geçiş dönemini tamamlanmadığını anlatmak istedim ama saçma oldu biraz.cgl125 adlı üyeden alıntı
long life heavy metal
power metal ve prograsive rock
stratovarius ve dream theater favorilerim
As technician As Possible
%50 thecno %20 meyhane havaları %20 özgün %10 rock . naapıyım bi anım bi anımın tam tersi
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
o an ki ruh halim ne istiyorsa onu dinliyorum, ibrahım tatlıses, dj tiesto, pop caz kıl tüy hiç fark etmez....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
RAP'ın kralı SAGOPA KAJMER adamım
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
ben cezayı ve kendimi dinliyorum türkçe RAP lede yakından ilgiliyim..sagopa meselesine gelince o adam türkçe rapin kralı olamaz,o yavşak kendine sövdürmekten başka bşy bilmez..ve son habelerine göre sagopanın o ne oldugu belli olmayan diss lerini başkaları hazırlıyomuş.o adam tam bi beceriksiz karısı KOLERA DA öyle...
Çalamadığım müzikten uzak dururum.-Piyanistim (klasik batı,jazz,blues,latin çalarım genel de ) Latin ve klasikten aldığım zevki hiçbir müzikten alamam
Bu arada
-Parmağım kırılsa intahar ederim- Ama motosikletciyim
walla pek takmam anlık ruh halime gore degişir ama Pink Floyd, The Doors, Led Zeppelin, megadeth, Cradle of Filth, Within Temptation, the cure, Guns N' Roses, Scorpions, anathema, Emperor, Nightwish, noir desir, AcDc, opeth, Judas Priest, Paradise Lost, Slipknot, black sabbath, amorphis, Dio, Almora, Children of Bodom, Alice Cooper, Cinderella, epica, arch enemy, mara, Yavuz Çetin, the 69 eyes, 3 doors, The Eternal, Mortal Love, Apcalyptica, dolapdere big gang, Hurt, sissel kyrkjebø, the wounded, 80very best, elis griefsh, her turlu senfonik metal grubu, power metal olur ama tarzı onemli degil rap da dinlerim(en basta sagopa) türküde pop da. ama allahım her yerde rastlayip hep asiri derecede rahatsız oldugum sanatcı olmayan sarkıcıların piyasa sarkıları müzikalitesi düşük rezillikleri işte dinlemem etrafımdakilere musallat olup dinletmem birde hep bi gonul sızısı hissettigim bi insan varki ŞEBNEM FERAH
bu arada okadar yazdım ama benim daha motorum yok motor alincada bunları dinlerim zaten
[COLOR="Red"][B]
Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]
rap her türlü ruh haline uygun bi müzik türü bence ayrıca rapin onlarca ayrı tarzı var mesela pesimist ve ganster tarzları rap denincede akla ceza ve sagopa kajmer gelmesin örneğin panzer fuat (fuat ergin) killa hakan,gekko,bektaş ve sırtlan,alaturka mavzer,merdiven crew,eko frehs,kuvvet mira,ayben,emre,sahtiyan, geçenlerde oturdum yazdım türkiyede toplam 350 rapper var bunlar benim saydıklarım gerisini siz düşünün artık
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
bi zamanlar carter vardı (95 carter dile gelir sana ve şuanda erci-e konuşmakta) çok kişi onlara rapper gözüyde bakmıyo olsada onlar türkiye rapi sevdiren kişilerdir bunlar cinai şebeke( almanyada eski bir türk mafyası ve break dans grubu ) erci-e (bu işi sadece ünlü olmak ve para kazanak için yaptığı söylendikten sonra artk fanları kalmadı ) karakan (kabus kerim ve alper tunga bu arkadaşlara şuan rap piyasasında yok bi söylentiye göre almanyada yeni bir albün çıkıarma hazırlığındalar son olarak bir alman ve birde zenci var grupta bu arkadaşlar hakkında pek fazla bir bilgi yok sonuçta cezalar sagolar yokken bu arkadaşlar vardı şunuda söylim MTVde ilk türkçe hip hop adında yayınlanan ve stadyumda ilk konser veren türkçe rap grubuda carterdir
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
dibine kadar metal
allahtan motor fazla hız yapmıyo o gazla 500-600 yapasım geliyo :D
metal dınlerım ben gothic death doom metal bazende black metal
blue tarzı mı? ben mi çok eskidim ki ya bu yeni bişi yada bizim zamanımızda ona başka bişi derlerdi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)