New Age,world,electro lounge,ethnic,blues,electronic;bazen techno ve house.Bana rock,metal demeyin alerjim vardır,teperim
New Age,world,electro lounge,ethnic,blues,electronic;bazen techno ve house.Bana rock,metal demeyin alerjim vardır,teperim
moby,cure, pink floyd, ,the chemical brothers, dido,MFÖ,metallica,guns'n roses,depeche mode,timo maas, robbie williams,radiohead, erkan oğur,özlem tekin,faithless, gorillaz, no doubt,scorpions, rolling stones vs vs. hem dinlerim hem çalarım biraz da
arabesk,damar olsunda çamurdan olsun müslüm hakan taşıyan ferdi falan daha ne diyim
tabiiki metal ve rock türevleri nicktende anlaşılıyodur zaten
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Demonic siz de (tabii bu sene olursa) Rock İstanbul'a gelin, Rock The republic'e gelmeyen şerefsiz
CveEveZveA diyorum başka bişey demiyorumaraltı adlı üyeden alıntı
Rock yerli yabancı bazen Türkçe pop
Favorim The Cranberies Evanascence
"Club" denen yerlere gitmem, o havayı sevmem. Ama house ve deep-house özellikle masa başında çalışırken çok iyi gidiyor.
Bunun dışında yerli olarak:Şebnem Ferah, MFÖ, Mustafa Sandal
Yabancılarda Depeche Mode, Faithless, Moby, Pet Shop Boys
Eskilerden Deep Purple, Led Zeppelin, Emerson Lake & Palmer, Genesis, Peter Gabriel, Police, Alan Parsons Project, Judas Priest, Def Leppard, George Benson, Al Jerrau.
ben techo dinliorum abi hızlı olmak lazım
Acımadıki, acımadıki
ELVIS tabiki
yokmu başka dinleyen, süper bir arşivim var, paylaşabilirim..
Arabesk ve kulağı tırmalamayan şeyler hariç tamamı. Bu arada gece uykusuzluk çekenlere de tavsiyem, NEY solosu dinlesinler. Sanıyorum Mercan Dede'nin öyle bir CD si vardıç
Ben ise taverna takılıyom ama tabii yeni çıkanlarıda aslında müzik pek ayırt etmiyom ama fazlada ağır olmayacak.....
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
Kenanım Doğulum
Aşkım,,Canım,,Kanım,,Parçam,,Herşeyim
Dip Not:Yorum istemiorum mesajıma
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Pink Floyd,Genesis,Sting..
Erkin Koray,Cem karaca,Kıraç,Cahit Berkay,Hasret Gültekin..
Erdal Ercincan,Ali Ekber Çiçek,Kazancı Bedih,Mazlum Çimen..
aynen bende güzel olan her müzigi dinlerim yeri gelir tecno yeri gelir slow yeri gelir rock tarzım yok yeterki kulaklara hoş gelsinposeidon_20 adlı üyeden alıntı
murat_by
müzik benim işim o yüzden tabiiki herşeyi dinlemek zorundayım mutlaka .
ama R&B seviyorum ben.
en güzel müziği zenciler yapıyo bana kalırsa ve en iyi sesler de onların.
onları dinlemeyi tercih ederim!
black-doom-h.rock ha bi de klasik
if something sounds to good to be true , it probably is..
geçen senenin altında kalmayacaksa rock istanbul kaçmaz. Manowar'dan sonra Rock The Nation ne yapacak bu sene merak ediyorum. ama daha ilk senesinde overkill ve slayer'ı getiren Rock Republic olmazsa olmaz. bi sorun çıkmazsa 3'ünde de varım.motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
en ilginci RegalRaptor'umla RockRepublic'e gitmek olacak... RR'yle RR'ye
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)