her muzık farketmez yeterkı rock olmasın
her muzık farketmez yeterkı rock olmasın
Yeni yine yeniden
metal (her türü) değişmeyeni bu ama arada rap dinlerim sagoyu tek gecerek araltı +kaç istersen değişkendir gerisi ne olursa ruh halime göre
butun muzuk turlerini alayını dinlerim
ayırt etmem
ama en cok rock dinlerim
[B]RR gençliği[/B]
rock, (normal/death/doom) metal, house, techno, klasik müzik, Türk sanat müziği, new age. Türkü ve Türkçe piyasa müzikleri Kesinlikle yok.
türk halk müziği ve otantik müziğe bayılırım bunun dışında rock ayrı bi tat katıyor.
ıstanbul trafiginde sabahtan akşama kadar bunalımımı REAGEEdinleyerek geçiriyorum
Meslegim geregi karşılaştığım insanlarında tuhafına gidiyor
Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.
değerli dostlarım ! hepinizin günü güsel geçsin diomm !! ve dewam ediyorum ufak bi ricam olacak , düşük model srad veya emsali makina lazım saınızda solunuzda warsa bi zahmet haber yollayın bana. sewgilerimle jeton1@mynet.com
Yerli , Yabancı Rock / Yabancı Slow
Sagopa Kajmer
MOTORHEAD rules!-hem konsepte de uygun
Vlad o Pantera'nın gitaristi mi?
Valla Apocalyptica'dan Zeki Müren'e, Erkin Koray'dan G'N'R a kadar değişik bir yelpazem var. O anda çizdiğim projeye ya da imalat detayına göre değişiyor
[B]GÜÇ[/B] bir [B]ATEŞ[/B]tir, [B]ISINMAK[/B] ya da [B]YANMAK[/B] senin elinde...
ZS200GY-A Mavi
motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
eski avatarım olur zaten motorhead
fotodaki 30 eylül kreator konserinde çekilmiş mille petrozza nın fotosu
Türk Rock ağırlıklı. Ama jazz, klasik müzik, yeri geldiğinde Türk sanat müziği gibi geniş bir yelpaze var.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Vlad Testament ve Opeth'i görebildin mi?Şu Yeni Melek konsere gitme isteğimi öldürüyor!O ne ses sistemi?Ya da rock konserine V.I.P uygulaması koyan zihniyet?
metallica, amorphis, nightwish, system of a down, apocalyptica, rammstein, whisky, kıraç, ilhan irem ,moğollar ve babalar; Barış Manço Cem karaca
geniş yelpaze rock ama illaki rock. Yanlış anlamayın ama ne serseriyim ne satanist nede keş sadece bass sesler, gitar ve bateriyi seviyorum bi bass gitar alıp öğrenmek isterdim. ama enstrüman kredisi vermiolar
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Rammstein, Tool, Perfect Circle,Deep Purple,Rolling Stones, Anathema,Apocalyptica, Portishead, Tori Amos...
Blues Brothers, Bonnie Raitt, Joanna Connor, John Lee Hooker, Johnny Copeland, Robert Cray, Joe Louis Walker, Gary Moore, Clarence "Gatemouth" Brown...
İlk aklıma gelenler bunlar
Four wheels good , two wheels better...
büyük ustaların dediği gibi... "long live rock'n roll"
ya da... "there is only one thing i can say to you: i wanna rock"
dipnot: motosiklet ve manowar ikilisine dikkat!..
dipnot2: imzamda açık davet var.. ilgililere!..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)