güzeldi rEnE..
güzeldi rEnE..
motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir
forrap adlı üyeden alıntı
aşkımcım bilmemek değil öğrenmemek ayıp derler..cümlemde anlam düşüklüğü olmuş...hıp hop kültürüne bayılıyorumm...siyah insanların müziklerine bayılıyorumm...eminemin 18 mil filminden sonra iyice bağımlılık haline geldi dostumm...neden ceza diyecek olursan son kasetini nolur dinle...ritmler..sözler...mükemmel...türkçenin rap tarzla uyuşmadığını düşünürdüm ama ceza tabuları yıktı...uyduda metro + kanalını dikkatle takip ediyorumm...
ilk sempatimmm mc hummer'la başladı...sonra crıss cross falan derken bu müzik tarzını benimsedimm...peki bir orhan gencebayın fanatiğiyim desem inanırmısın....kendisiyle belkide 10-15 kere sohbet etme şansı buldumm...
ama ceza gerçekten inanılmaz dostumm...batı berlinden fuat la güzel işler yapmışlarr...işyerinde kablotv de mtv yide takip etmekteyimm...rapden anlamasamda ritimleri yakalıyorsunn...unutmadan cezanın rocco reklam müziği nasıldı..bomba değilmi...bu adam hiphopun doğduğu yerdeki siyahlara bile taş çıkartır diyorumm...sen kimleri seviyorsunn.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
rock, pop, hip hop, arabesk sonuçta bizimde yapığımız müzik tarzları dinlemek önemli bir motorcuyla özdeşleşmiş mi diye bir konu açtık sadece budur...
hocam ben ne dınlıyorum kendımde bılmıyorum cunku bazen rock bazen rap bazen pop ama bılıyorum kı arabesk dınlemem
ilgin için teşekkürler...
en çok hangi müzik dinlenio acaba ??
Genelde TÜrk Sezen Aksu ; Yabanci Olarak Blue Tarzi Dİnlİyorum
ben rock dinliyorum
türkish classic nasıl oluyo fahir atakoğlu ,idil biret , ahmet kanneci falan gibi bi şeyler mi demeye çaşlıştın darkdiamond anlayamadım walla
benim için anlam ifade eden her melodiyi dinlerim
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
imzamdan da belli olduğu gibi şebnem ferah. 5 nisanda kavuşuyoruzzz. ahhh şeboo ahhh
rock müzik değil genelde slow pop ama şebo ayrı.
cem karaca,fikret kızılok, leman sam, sezen aksu, ilhan irem...
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
insan her müziği dinler bence çünkü her anı aynı olmayabilir bazen arabesktir bazende klasik müziktir.bende her müziği yeri ve zamanında dinlerim ama ağırlıklı olarak türk rock dinlerim...
B rh +(pozitif)
Mazlum Çimenden Ferryad-ı İsyanım..Kemal denilen bu adam Maliye bakanı olduğu sürece sadece bu
Yeri geldiğinde hard rock , genelde dj vs vs ve klub , hause , techno
ben kulağıma hoş gelen tüm müzikleri dinliyorum o anki ruh halime göre
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
R&B ve RAP,Arada da Türkçe Slow (Gökhan Kırdar,Sezen Aksu vs.)
Yakıcı-yıkıcı-radyoaktif özellik gösteren tüm müzik çeşitlerinden uzak durmaya çalışıyorum (özellikle motor sırtında)
Bu aralar Candan Erçetine iyi sardım
Müzisyenim ve her türlü müziği dinlemem gerek. Ama en çok jazz, avangart, rock, punk, blues, elektro ve world music seviyorum...
lütfen bütün rossi hayranları bana pm atsın:wiinkk:
yani aslında müzik ruhun gerçekten gıdası yani benim derdim olsa müzik dinlerim mesela di mi ama
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)