bak bu olmuş
Ben 2 çeşit müzik dinliyom. İkisine birden nasıl oy vercem? Sevmedim bu anketi baştan yapın
evet yeniden yapılsın bende iki oy kullanacağım
ice300 zor senin işin valla abi bin çeşit müzik var nasıl olcek bu iş gelsen vazgeç kimseyi memnun edemicen
safety first !
Mjolminator, , YoL_GezeR, , abi bu sorun beni aşar... maximum bu kadar seçenek oluyor..
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
Selamlar..
Bende bir rocker olarak şunu merak ediyorum; Acaba motorsiklet ile rock/metal müzik arasında bir bağlantı var mıdır?
Mesela birçok metalci kıyafetli insanın, motosiklet kullandığını görüyoruz. hatta bu tarz video kliplerde de görülebiliyor.
Burda, güçlü motor sesinin bir etkisi olabilir mi? yoksa bu motorsikletin biraz âsi ve biraz da maceracı havasıyla mı ilgilidir sizce?
imzasız..
dalgaların sesi veya sessizlik diye bir şık yok
motor ben varım baba
Seçenekler az ve garip olmus yahu.
Blues dinlerim ben örnegin ama Punk ile ayni kefeye de konmaz ki Blues !
Yani "Jazz-Blues" diye bir seçenek olsa daha dogru olurdu.
Gerçi ben Reggae de dinlerim ama ayni anda iki seçecek isaretleyemedim ki.
"I'm a Blues man, but a good man " B.B. King
Yokuşta geçme beni, düzde ezerim seni !
tasavvuf, new age, ASiK VEYSEL
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Evet. New Age, Trance hatta Country'yi de eklemek lazım bence.
Bu arada, motosikletde nasıl müzik dinliyorsunuz? Kaskda kulaklık mı oluyor mesela. Ben ototeyp gibi birşey görmedim pek ama, belki büyük motorlarda vardır.
imzasız..
Goldwing'de hersey var aslinda ama elbette teyp gibi bir olayi da var. Bence her zaman oldugu gibi motor üzerinde de her zaman Blues.
Hele ki ZZ Top'un "Bad to the Bone" diye bir parçasi var ki, hemmen indirin ve dinleyin derim. Bütün motorcu arkadaslara da tavsiye ederim. Ben pek severim...
Yokuşta geçme beni, düzde ezerim seni !
Hani ibrahim tatlıses ümit besen cengiz kurtoğlu arif susam hakkı bulut
aşığım bn ya beni sevmiyor üstelik birde gidiyor aşk acısını tattırdı sıra şimdi özlemde....
RAP sapına kadar RAP-OLD SCHOOL RAP AMERİKAN STYLE
Yalnız yolda giderken tek dostun kalabalıklar içindeki yalnızlığın sonu,
Elbette anlayamaz bunu her insan oğlu,
Bu lanet küre hep dönecek adamım seni asla beklemez
Söylemen gereken ve yapman gereken bir tek şey var o da içinden gelen...
Koca bir hengame içinde atılan hesapsız dost kazıkları,
Yazıklar yazıklanacak insanlar yazıklanmayacak doğruları,
Sonsuzluğunda düşünmek bazen sonuç vermez hayatı,
O zaman al eline bi microphone
Başla aklından gelen bütün lanet insanları taşla
Saçma her gün yaşarken ölmek
Olmaz hey boch herif her zaman okeye dönmek
Bazen bulutların üstünde sönmek gerekir
Bazen ise ölmek isteyip ölememek...
Anketi yapan dostumuz keşke bütün müzik türlerini yazsaydı ama neyse ben onun iyi niyetine inanıyorum
Türkçe Rock, Türkçe Hipap ve Yabancı POP
http://www.facebook.com/bariskaykusuzphotography
http://www.bariskaykusuz.wordpress.com/
http://twitter.com/bariskaykusuz
techno yazılmamıs ama pop tıkladık napalım
Motorize07.com Antalya Team
Tabii ki Rock! Hemde 60-70'li yıllar. Greatfulldead, Ledzeppelin, Uriaheep, Jethro tull, Pinkfloyd vs... Beni motosiklet almaya götüren ilk kıvılcım Bu müzik zaten.
adamım o hiphop olmasın sakın...Bu arada TÜRKÇE hiphop diye bir şey yoktur olması da mümkün değildir.Senin demek istediğin büyük bi ihtimalle TÜRKÇE RAP dir ki oda şu anda yapan elemanlar yüzünden ne kadar raptir o da tartışılır.barisci26 adlı üyeden alıntı
bence motorcunun birde müzik tarzı olmalı.eskiden 91 ve sonrasında neredeyse ist. motorcuları devamlı taksimde rock barlarında takılırlardı bende onlardan biriyim.çok zevkli günler geçirirdir morotcu dostlarla o zamanlar.az olan motor tutkunları kuryeciler,ecza depolarında çalışanlar,özel şirket motorcuları her kültür ve her yöreden motorcularla beraber takılırdık.kemancının ara sokakları yan yana motorlarla dolu olurdu manzara mükemmelleşirdi gecenin geç saatlerinde.dostlukta çok güzle olurdu arızalı motora yardıma koşanlar birbirleriyle yarışırdı.bunu o zaman ki rock müziği dinleyen arkadaşlarla yakalamıştık.
bazı arkadaşlar bu yazıyı saçma bulsada o zamanları yaşayanlar beni anlayacaktır.motorcu=rock bu o zamanların lafıydı.
buna inanmayan arkadaşlar kusura bakmasın.sizinle bunu paylaşmak istedim.
saygılar
motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir
Yok arkadaşım ben katılmıyorum.
Zaten toplumumuzda sürekli sınıflandırmalar oluyor...
Motosikletçi rock dinler? Buda yeterli bir sınıflandırma olmaz heralde...
Scooter kullanan ne dinler yada Chooper? gibi...
Ama tabiki bir yerlerde toplanıp eğlenecek kişiler aynı müzikten hoşlanıyorlarsa ortam şahane olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)