Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Firsat Tepenlere

REKLAM ALANI
    musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    Kırlangıcın biri, bir adama aşık olmuş. Pencerenin önüne konmuş, bütün cesaretini toplamış, röfleli tüylerini kabartmış, güzel durduğuna ikna olduktan sonra, küçük sevimli gagasıyla cama vurmuş. Tık... Tık...Tık... Adam cama bakmış. Ama içeride kendi işleriyle uğraşıyormuş. Meşgulmüş! Kimmiş onu işinden alıkoyan? Minik bir kırlangıç! Heyecanlı kırlangıç, telaşını bastırmaya çalışarak, deriiin bir nefes almış şirin gagasını açmış, sözcükler dökülmeye başlamış.

Hey adam! Ben seni seviyorum. Nedenini niçinini sorma. Uzun zamandır seni izliyorum. Bugün cesaret buldum konuşmaya. Lütfen pencereyi aç ve beni içeri al. Birlikte yaşayalım.

Adam birden parlamış: “Yok daha neler? Durduk yerde sen de nerden çıktın şimdi? Olmaz, alamam” demiş. Gerekçesi de pek sersemceymiş: Sen bir kuşsun! Hiç kuş, insana aşık olur mu?

Kırlangıç mahcup olmuş. Başını önüne eğmiş. Ama pes etmemiş, bir süre sonra tekrar pencereye gelmiş, gülümseyerek bir kez daha şansını denemiş: Adam, adam! Hadi aç artık şu pencereni. Al beni içeri! Ben sana dost olurum. Hiç canını sıkmam!

Adam kararlı, adam ısrarlı: Yok, yok ben seni içeri alamam demiş. Biraz da kaba mıymış, neymiş lafı kısa kesmiş. İşim gücüm var, git başımdan.
    Aradan bir zaman geçmiş, kırlangıç son kez adamın penceresine gelmiş: Bak soğuklar da başladı, üşüyorum dışarıda. Aç şu pencereyi al beni içeri. Yoksa, sıcak yerlere göç etmek zorunda kalırım. Çünkü ben ancak sıcakta yaşarım. Pişman olmazsın, seni eğlendiririm. Birlikte yemek yeriz, bak hem sen de yalnızsın yalnızlığını paylaşırım, demiş.

BAZILARI GERÇEKLERİ DUYMAYI SEVMEZMİŞ! Adam bu yalnızlık meselesine içerlemiş. Pek bir sinirlenmiş: Ben yalnızlığımdan memnunum,demiş. Kuştan onu rahat bırakmasını istemiş. Düpedüz kovmuş. Kırlangıç, son denemesinden de başarısızlıkla çıkınca, başını önüne eğmiş, çekip gitmiş.

Yine aradan zaman geçmiş. Adam, önce düşünmüş, sonra kendi kendine itiraf etmiş: Hay benim akılsız başım; demiş. Ne kadar aptallık ettim! Beklenmedik bir anda karşıma çıkan bir dostluk fırsatını teptim. Niye onun teklifini kabul etmedim ki? Şimdi böyle kös kös oturacağıma, keyifli vakit geçirirdik birlikte. Pişman olmuş olmasına ama iş işten geçmiş. Yine de kendi kendini rahatlatmayı ihmal etmemiş: Sıcaklar başlayınca, kırlangıcım nasıl olsa yine gelir. Ben de onu içeri alır, mutlu bir hayat sürerim. Ve çok uzunca bir süre, sıcakların gelmesini beklemiş. Gözü yollardaymış. Yaz gelmiş, başka kırlangıçlar gelmiş. Ama... Onunki hiç görünmemiş. Yazın sonuna kadar penceresi açık beklemiş ama boşuna. Kırlangıç yokmuş! Gelen başka kırlangıçlara sormuş ama gören olmamış.

Sonunda danışmak ve bilgi almak için bir bilge kişiye gitmiş. Olanları anlatmış. Bilge kişi gözlerini adama dikmiş ve demiş ki: "KIRLANGIÇLARIN ÖMRÜ 6 AYDIR...." HAYATTA BAZI FIRSATLAR VARDIR, SADECE BİR KEZ ELİNİZE GEÇER VE DEĞERLENDİRMEZSENİZ UÇUP GİDER! HAYATTA BAZI İNSANLAR VARDIR, SADECE BİR KEZ KARŞINIZA ÇIKAR; DEĞERİNİ BİLMEZSENİZ KAÇIP GİDERLER! VE ASLA GERİ DÖNMEZLER!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    guzel yazı elelrıne saglık benımde aklıma su geldı
    bır gun bı balıkcı varmıs tabıkı durumu fılan ıyı degıl bırgun balık tutmus ama denız kızını tutmus bu balıkcıya karada demıskı benı suya at senın 3 dılekını gerceklestırecem buda olmaz 5 dılek demıs denız kızı olmaz 3 ten fazla olmaz demıs adam hala pazarlıga devam etmıs 4 demıss denız kızı zorlanarak olmaz yapamam demıs ve adam 3 e ıkna olmus ama tam o sırada denız kızı olmus
    Yeni yine yeniden

Motosikleti
    Seyhan 125
    okan çok güzel

Sevgili musti81 camı açtım,gir içeri...

Motosikleti
    Seyhan 125
    aavatarı değiştirmem lazım

Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    bunu bır kıtaptan okumustum ama senın yazı gercekten ınsanı etkılıyor benı etkıledı sahsen
    Yeni yine yeniden

Motosikleti
    Seyhan 125
    ortaokulda bir sevdiğim vardı oda beni seviyordu eminim derste çok göz göze kalıyorduk bugün dedik yarın dedik olmadı söyleyemedim oda söyleyemedi
    hemde hemen önümde oturuyordu
    şimdi nerde bilmiyorum umarım mutlu olmuştur hakediyordu
    ondan sonrada kimseyi sevemedim zaten
    o.a.a.k.s.z.m.a.s

Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    yav bana bole seyler demeyın zaten bılgısayrda duygusal muzıkler calıyor bugun agır oldu ya
    ayrıca bızım geyıkcıler nereye kaybolmus kımse yok
    Yeni yine yeniden

Motosikleti
    Seyhan 125
    tarkan-unutmamalı
    nedense unutamıyorum kolay deil 2 sene bakıpta söyleyememek
    daha tabular yıkılmamıştı o zaman şimdi çorap etmişler aşkı
    kullan at o zaman gerçekten severdik sevilirdik
    a.k.d.a.s.b.d

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    www.benbunudahyaonceokumustum.com bana yapmıslardı bide ben yapayım dedim nasıl bir hismis umarım musti kızmaz

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    Benim kırlangıcım kaçtı ...

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    güzelmiş musti abi ellerine sağlık.. galiba haklısınz.. bazn bazı şeylerin değerini zamanında bilmek gerekiyo...
    CBR 600F Honda,

Motosikleti
    Seyhan 125
    yok bbday kızmam güzelde olmuş
    muhabbet kuşum vardı o aklıma geldi..
    omzumda sokakta gezerdik sabah kaldırırdı dükkanı aç diye
    bide nedense dudağıma yumulurdu öperdi
    hoşuna giderdi kafasını sallardı
    dişi idi kuş

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler