bizden geçti be kardeşim...
bizden geçti be kardeşim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Arkadaşlar bu anket ilk açıldığında 2 seçenek vardı bi k@os diğeride sizin adınız eklencek diye, o sizin adınız eklencek yere oy verenlerin hepside aslında pscopat ghostridere oy vermiş gözüküyor işte aşağıdaki link kanıtı itirazı olan çıksın
http://www.motosiklet.net/forum/poll...lts&pollid=234
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Aslında topice fotoğraf koyacak herkes fotolarını koyduktan sonra anketin açılması daha mantıklı olurdu...Abuzittin nickli üyeye oy atan birisi daha sonra niyazigül ü görünce ''ona atsaydım keşke o bana göre daha karizmatik'' dememesi için bu daha iyi olurdu ama yapacak bişey yok artık...
forrap sende bir foto koyda şapkasız bıyıksız karizma yakışıklılık neymiş görülsün...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Mete abi saolBen foto koymak istemiyorum...Senin olduğun yerde benim hiç şansım yok
hacı bırak makarayı...alem görsün karizma işte...koy işte şöyle amerikanvari bi poz...kısmetin açılıır hem...tarkandan gökhan özenden neyin eskik...hepsine 5 basarsın kardeşim...
Mete'ciğim;
Gerçekler acıdır, acıtır.
Senin sözün bu.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
sereye adlı üyeden alıntı
hocam tek gerçeğim unutulmak...
aradık tatileymişsin...karavan ambiansı yakışır...hocam sana herşey yakışır be...güzel insan gs 500 patlatmıycanmı...senin oğlana msnde naber çakıyorum...sweep 8 den ses seda yok valla...baba oğul Selamsız oldunuz bu ara...burada daha fazla seviliyorsun sevgili hocam...cumartesi akşamı Okan Bayülgen TV makinesinde bizi izle hocam...şebeklik yapmak fırsat kollıycam... ekrana çıkayım alem beni görsün...
leyynn koydurtmayın fotolarımı buraya yakarı ortalığı yakarımmm
şaka biryana torunun dediği gibi bizden geçmiş
Sitemizin en karizmeasından sonra en güzel ya da en şirin ya da vs. Bayan motorcusunuda seçmek lazım bence
hayır katılmıyorum o oyların zaten cogu mersin [mt] den yanı herkes bılerek oy verdı yanlıs bılıyorsunSAKAL adlı üyeden alıntı
en fazla 2-3 oy vardır fazlasının olma ıhtımalı yok
arkadaşlar anketi başlatan kişi olarak söylüyorum, bu anket sürelidir, yani 31 Aralık 2006 da son bulacak ve Kasım ayında toplanacak tüm adaylar yeni anket yapılacak ve o zaman kazanan aday alkışlanıcak şimdilik böleyle takılıyoruz, isteyen yeni resimlerini ekler, ama tabi bu durum yakında toparlanacak...
SAKAL adlı üyeden alıntı
yapma yauv?_ nasıl oluyo .. oradakilerin çoğunu tanıyorum.. herkes isteyerek verdi burada bir yanlışlık warsa oda benm oyum.. oda anket başladığında direk kaos a vermiştim oyumu.. sonradan bende aday olarak eklendim.. bizm oyda orda kaldı
son olarak istersen oylarımn hepsi senn olsn ne farketcek ..
CBR 600F Honda,
Canın sağolsun kardeşim nolcak yani ama bak vbulletin forumun burda açığı varmış.PcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
mete_han adlı üyeden alıntı
abi ayıpsın çevremiz geniştir..
CBR 600F Honda,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)