ben verdim ama sana. nedeni ise Bmw r1200rt ye binmiş olman
Bmw r1200 rt
ben verdim ama sana. nedeni ise Bmw r1200rt ye binmiş olman
Bmw r1200 rt
ben biniceğim motoru bilirim tribünlere oynarım çünkü ama halk anlamıyor
Yav çıkartın beni listeden rezil oldum
Bidaha giremem bu siteye
Şaka bi yana kılıçbalığı abimiz 10 numero.
( keşke hayabusalı fotomu koysaydım )
Motosikletİ Almis Olsam 1. Bellİydİ Ama..
ArtÇi Olarak Ne Kadar Şansim Olur Hocam..
Comfirmation Bias
Selam dostlar
Egeknn kardeşim yanımdaydı geçtiğimiz hafta sonu elimizden geldiğince agırlamaya çalıştık.birkaç gündür siteye girememiştim ama bugün gördüklerim beni çok mutlu etti herkese ayrı ayrı teşekkürlerrrrrr.karizmatik olmaktan öte benim yaptığım tek şey siyah incime (motoruma) binerken kıyafetlerimle çok uygun olmaya onunla bütünleşmeye çok dikkat ederim.
Siyah dışında renk giymem artçım mutlaka bayandır ve o da hep siyah giymek zorundadır.yakında bir de süprizim olacak ve yine sizlerle paylaşıcam .
Hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın dostlar
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
kılıçbalığı adlı üyeden alıntı
abi evleniyonmu yoksa...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Agzını hayra aç kardeşim benim ya.aman allah yazdıysa bozsunmete_han adlı üyeden alıntı
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Yürü be kılıçbalığı abim kim tutar seni teksin sen bir oyda ben gönderdim bilesin haaaaaaaaaaaaa
ayak tamircisi
ben baştan oy kullanmasaydım kendime atardım
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
kılıçbalığı adlı üyeden alıntı
hadi hadiii....istemem yan cebime koy ambiansı olmasın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
abi yok bana oy valla...0 çektim...1 oy da sen at sevabına...kurtaralım durumu...şeref oyu olsun...
pisiko oyujmu sana verdım puahahahaaa yılın komıkazesı kerım
karızmalı durdugun ıcın deıl komık durduuun ıcın palyonco gıbıpuahahaha
T_uruncu omuzundaki korumalar amma iri yarı göstermiş seni walla çok şık çıkmışsınT_uruncu adlı üyeden alıntı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
DevilRider adlı üyeden alıntı
sie..
yauv devil senin isim neydi.. bana tanıdık geldin gibim..
CBR 600F Honda,
kerım hafızan zayıf adanadan ahmet ben
psiko bütün kankalarına ulaştı valla...sağlam lobi yaptı...
mete abı keske oyumu sana verseymısım tuh bebeeee en guzel resımler sendeymıs
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)