Artık yarın hoşafımız ile gezegenler arası yolculuk yapabiliriz..Ya ciddi yazık şu ülkeye diyeceğim hakediyoruz sonra neden gençler yurtdışına kaçıyor...Neresinden tutsan elinde kalıyor..
Artık yarın hoşafımız ile gezegenler arası yolculuk yapabiliriz..Ya ciddi yazık şu ülkeye diyeceğim hakediyoruz sonra neden gençler yurtdışına kaçıyor...Neresinden tutsan elinde kalıyor..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Ya bunları çok büyütüp reklamını yapmamak lazım. Çok belli ki kurgulanmış, önceden hazırlanmış her şey. Hiç bir soru sorulmadan çok iyiymiş, harika proje deniliyor. 700 senelik içecek, şimdi mi değerli oldu. Bu gibi programlarda amaç insanların bilinçaltını sisteme uygun bir şekilde hazırlamak. Niye bütün bokum gibi projelerle yarışmaları kazananlar türbanlı kızlar? Çok iplemeyin yani, senaryo gayet açık ve bilindik.
Ne mutlu bana YANDAŞ MEDYAyı takip etmiyorum.
............... ölürüm türkiyem ...............
Bende haberi facebookda görüp utandım
Başta gülüyoruz ama yazıklar olsun
Haksızlığa
Kandırılmaya
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Adamlar tüm ülkeye "eşek hoşaftan ne anlar" diyor resmen :D
Abi meyve suyunu cam şişeye koyuyorsun bide Ar-Ge çalışması diyorsun.Sanırsın otomobil ilan ediyorsun.Öğrenmiş televizyondan 2-3 tane kelime onları kullanıp duruyor.Oradaki diğer adamlarda ben yüzmeyi çok seviyorum diye gözlüğe oy veriyor.Tek farkı ne suyun üstünde kalması.Yazık abi çok yazık.Ordaki elemana üzüldüm.
Takvime bakıyorum. Bidaha bakıyorum...
Yok 1 Nisan falan değil lan.
Kesin bu kız hoşafa ilaç katıp , jüriye içirdi.
cahil dediğimizde alınganlık yaparak kızıyorlar,
bu cehalet değil de nedir ?
yoğsa ağam bizimle eyleniy mi ?
Sözün doğrusu ne kadarda eşek ne anlar hoş laftan olsa da bu eşekler belli ki artik hoşaftan anlar olmuş...
Evrimi tanımayan bir TÜBİTAK var bu ülkede, şaşırdık mı?
Işte projeni sunduğun jüri bu sebeple önemli.
Sen istersen süper bir proje geliştir,sunduğun kişiler bunu bilemicekse çöp olur.
Ben kaç projemi doğru zamanda,doğru insanların elinde hayat bulması için bekletiyorum.
Keşiften çok keşfedecek göz de önemli.
Yoksa böyle olur.
Programın formatına göre iş kurup geliştirebilmekmiş mevzu. Bu yüzden hoşaf iş kurup satılabilir oşarak görülmüş.
Bunu okuyunca hak verdim yarışmaya
o üretilen çip sadece hastalara hitap ediyor organik hoşaf ise tüm insanlara
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)