Klasik tıraş setlerini seviyorum çok pahalıya bir traş takımı aldım fakat beğenmedim. Sizlerin önerebileceği bir tıraş seti/takımı varmıdır acaba ?
Klasik tıraş setlerini seviyorum çok pahalıya bir traş takımı aldım fakat beğenmedim. Sizlerin önerebileceği bir tıraş seti/takımı varmıdır acaba ?
Honda tıraş125
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
bende arıyorum
konuyu soyutlamış gibi hisettim şirinlik yapim dedim :D
Bende pilips var. hic sorun cikarmadi 7-8 senedir kullanjyorum. yagliyorum parlatiyorum devam..
Benim blogun istatistiklerine bakarken geltir.com diye bir yer gördüm. Oradan birisi motosiklet blogunu tıklamış. Geltir neymiş derken açtım baktım Geleneksel Tıraş Forumları sayfasıymış. Ben ayda bir veya daha seyrek tıraş olduğum için konuya çok aşina olmayınca bana değişik gelmişti. Demek benim sandığımdan daha çok önemsiyor insanlar bu tıraş ve geleneksel tıraş olayını. Belki tıraş üzerine başka forumlar, siteler de vardır. Oralarda daha detaylı bilgi bulunabilir sanırım.
http://www.hepsiburada.com/gillette-...-p-SGSTKM73386
gillette'nin braun ile ortak imalatı, hem traş makinesi hem de traş bıçağı yani bir taşla iki kuş. Tek pille çalışıyor.
Ne aldın neyini beğenmedin ben 20 liraya aldığım setten memnunum. Ama kalite hissi düşük buda önemli bir kriter aslında.
O zaman sizleri şöyle davet edelim.
http://www.geltir.com/
1 yıldan fazladır geleneksel yöntemle tıraş oluyorum.
Mach3 turbo derim üstüne tanımam.
Ulan etek traş seti diye okuyan bir ben miyim
Traş malzemeleri set olarak alınmaz, teker teker toplanır. Herşeyin en iyisini yapan yoktur. Hatta en iyisi de yoktur. Sizin tercihleriniz vardır.
Bence zafercenin dediği gibi geleneksel traş forumlarına bakın. Zamanında öyle yapmıştım. Hatta forum olarak özel fırça bile yaptırmıştık Alman bi amcaya
Tek markadan tek tek alabilir ya da markaların oluşturduğu setlerden alabilirsin. Marka olarak Edwin Jagger, The Art of Shaving olabilir. Amazon ya da Ebay de ürünleri vardır. Özellikle traş fırçasında fiyatlar farklıdır. En iyi kalite olanı porsuk tüyünden, hatta onun da karın tüylerinden yapılanı var. Su ve köpük tutma özelliği daha fazladır. Silvertip olanları en pahalıları sanırım. Sakın banat marka fırça kullanmayın, rezalet. Ben Edwin jagger aldım, gayet memnunum. Porselen traş kabı da alınmalı bence, madem yaptın, tam yap
Başlangıç için Wilkinson Sword jilet tutucu. CarrefourSa hipermarketlerde bulabilirsiniz. Arko tıraş sabunu f/p ürünü.
Tıraş olmayı öğrendikten sonra ya da hala ıslak tıraşa devam etmekte kararlıysanız, Merkur Futur ile yatırıma başlayabilirsiniz. Farklı ağız açıklığı ayarlamasına olanak sağlaması hasebiyle kullanışlılığı yüksek. Aradığınız herşey için,
www.extrashaving.com inceleyebilirsiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)