öss ye giren bütün motorrcu ark.larıma gecmiş olsun diler istedikleri yeri kazanmalarını dilerim (ben bi yeere giremiyecem yaww barajda kaldım ) inş. benim durumuma düsmessiniz
öss ye giren bütün motorrcu ark.larıma gecmiş olsun diler istedikleri yeri kazanmalarını dilerim (ben bi yeere giremiyecem yaww barajda kaldım ) inş. benim durumuma düsmessiniz
benım tanıdıgım herkes kaznaamadı artık egıtım sıstemınde bozukluk olduguna emınım henuz 1 ksıı bıle ıyı demedı
Yeni yine yeniden
Gecen seneye kadar her sabah ziplayarak uyaniyordum. Bugun oss var diye sonra yatisiyordum, yok sen oss'ye girmiceksin sakin ol diyerekten buyuk bi rahatlama. Egitim sistemimizde giderek amerikan egitim sistemine yaklastirilmak isteniliyor, okul puaninin agirlik kazanmasi bundan olsa gerek. Arkadaslar benim size tavsiyem doguda tanidiginiz akrabaniz varsa gidin orda girin oss'ye hem yardimcida olurlar yarisini siz yaparsiniz yarisini gozetmen hoca yapar, belki sorularida alirsiniz bir iki saat evelinden sinavin kasmayin fazla.
Universite kazanamiyorsaniz da ki herkes kazanacak diye bisi yok, girenlerin 20'de 1 i kazanabiliyor diye biliyorum. IT(information technology) egitimlerini tavsiye edebilirim. Mcse, mcdba, ccna, ccnp bulursunuz bir yol. Ruh haliniz stabil kalsin 1 degil 10 oss'yi haklarsiniz.Kendinize iyi davranin mutlu kalin.
Bugün mü açıklanıyordu?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Herkeze geçmiş olsun.Umarım bütün sınava girenlerin iyi geçmiştir.
Ama herkezin iyi geçerse bi işe yaramaz
Benim bildiğim kadarrıyla böyle bi sınav sistemi sadece Türkiye de var.
Biz bi taneyiz arkadaşlar değerinizi biliniz
neden okuldaki başarısına göre girmiyor öğrenciler ?
ben atl mezunuyum
keske ortalamayla gırırse
Yeni yine yeniden
bu eğitim sistemi düzelmeden daha cok kazanayamayan olur
öss ci arkadaşlardan hiç bişeler yapabilen yok mudur ya?
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
eskişehir
[FONT="Palatino Linotype"][/FONT][COLOR="Red"]ρσωєя [/COLOR][COLOR="Black"]0ƒ[/COLOR] ∂яєαм.. [SIZE="2"][COLOR="Red"][н][σ][η][D][α][/COLOR][/SIZE]
[COLOR="PaleGreen"] เ๓zค ๒เl๓є๓ קคг๓คк ๒ครรค๓ ๏lยг๓ย[/COLOR] =)
geçmiş olsn..
benmde tanıdığım kimse gidemedi bi yere..
CBR 600F Honda,
bende byer istemiyorum ya ben sevmiyorum boyle okunarak yapılan meslekleri napıcam şimdi? say 2 den 340 aldım say 2 beklediimden baya az geldi ama düşcek puanlar hayırlısı herkese geçmiş olsun....
boşver GÜLÜP geçmeli HAYAT bin KERE başlamaz Kİ....
http://www.musti.busefer.yolladıgın....305;yordum.commusti81 adlı üyeden alıntı
Yeni yine yeniden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)