Yalova Ucuz Pansiyon / Konaklama
Reklamlar
-
bu pazar günü kız arkadaşımla yalova'ya gitmeyi planlıyoruz. 1 hafta kalacağız ucuz bir pansiyon arıyoruz içinde duşu olması yeterli ve bir yatak.. var mı bildiğiniz özellikle çınarcık taraflarında ucuz yolla konaklanacak bir yer ? yada çadır alıp mı gitsek ?
Reklamlar
-
Google amcaya sor Çınarcık pansiyon diye arat çıkıyor bir sürü. Orada gidince daha hesaplı bulursunuz bence.
-
ragnarokkk adlı üyeden alıntı
ne demek istiyorsun arkadaşım ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------
google'de çıkan sonuçlarda günlük 100'tl nin altında fiyat yok.. küçük işletmeler genelde google'da ilan vermez burada konuyu açmamın sebebi belki birisi öyle bir yere gitmiştir de bana tavsiye eder diye açtım.
google örnek olarak verdim. internetten 100TL ise yerinde 80TL ya falan bulursunuz. Görmeden de karar vermeyin tavsiye olsa da. Ben çınarcık'a hiç gitmedim birşey diyemem.
-
-
01 Ağustos 2017, 09:48
Super Moderator
Çadır ihtimal dahilindeyse düşünülebilir; Çınarcık tarafında pek bir yer bilmiyorum ama, birkaç yıl önceye kadar Termal/Gökçedere tarafındaki pansiyonlar oldukça uygun oluyordu. Bu aralar oraların da bol yıldızlı hotellerle dolması pansiyon fiyatlarını etkilemiş midir emin olamadım.
Doğa olarak oldukça rahat hissettirecektir; denize çok yakın olduğu söylenemez ama motosikletle, Çınarcık ve Yalova'ya ulaşım da zorlamaz.
-
01 Ağustos 2017, 12:56
Denize girmeyi de düşünüyorsanız, Çınarcıktan minibüs ile ulaşımı olan esenköy'e geçmenizi tavsiye edebilirim. Limanda pansiyoncular mevcut ama biraz sorup soruşturursanız ilk tekliflerden dha uygun fiyatlara günlük ve haftalık kiralamalı daireleri rahatlıkla bulabilirsiniz. Not: Yazlığım orada.
-
01 Ağustos 2017, 17:16
Ben Yalova'da ikamet ediyorum cınarcıkta önerebileceğim bir kaç pansiyon var özelden ulaşabilirseniz reklam içerikli olamaması açısından yardımcı olmaya çalışırım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)