Insan amcaoğluna zemini kahveli (maksat çamur görünümü vermek)üzerinde minik motosikletli adam olan şaşalı, armutlu bir pasta yaptırır.
Ağustos böceği sesinde, kaka şeyler(alkol ürünleri) tüketmek....Bilemedim,iki endurocuya göre çok fazla romantik
Insan amcaoğluna zemini kahveli (maksat çamur görünümü vermek)üzerinde minik motosikletli adam olan şaşalı, armutlu bir pasta yaptırır.
Ağustos böceği sesinde, kaka şeyler(alkol ürünleri) tüketmek....Bilemedim,iki endurocuya göre çok fazla romantik
Pasta mum felan racingci işi cafe ortamı duygular..
Anlamayız ki biz, bi çakmak bolca kaka içecek, yeteri kadar tütün...
Arkada makinalar, depoda benzin.
Çadır sıcak, dışarısı soğuk, ateş yakın , manzara güzel...
Az kaldı, Bir Enduro Günlüğü adlı kitabımın temelleri bunlar hep.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Doğa yaşamı varsa Hazen Audel üstüne tanımam.Kafayı takmıştım bir ara,her gün izlerdim.Mücadele,hırs ve duygusallığın canlı örneğiydi.
Böcek,yılan yiyor örnek alabilirsinizHep kaka ürünler (alkol,sigara)nereye kadar.
Ateş,benzin dikkat edin birbirinizi yakmayın
Racingcilere cafeci dedin cevap hakkı doğdu.
Düşünsene Müd.
Cafedeyiz garson pastayı getirirken mekanda happy birthday to you şarkısı çalıyor.
Off o zaman o düşündüğün romantik şeyler olur işte.
Gideriz ormana bide dere buldukmu, soktukmu motoru balçığa. Onun için en büyük hediye afad.
Bu arada biz bir telefonla 46 kişi oluyoruz başbaşa yok.
Bu arada sigara kullanmıyorum yanlış bilgi.
Alonrdark93 senden mrmud için sıradışı bir doğum günü hediyesi bekliyoruz.Yarın akşam sorucam.
Artık mangal kömürümü alırsın,dağ için su matarasımı alırsın,bilemicem karar senin
Çok ağır oldu Maket motosiklet demekki???
Bir gün benimde motosikletim olucak o gün geldiğinde bir zamanlar alay ettiğiniz fakir ama gururlu genç olarak,sizlere müştemilatta motosikletimi yıkattıracağım,ardından üstüne toz,toprak atıp tekrar yıkattıracağım.
Tüm bunları yaparken zengin kahkahası atacağım.
Haber yok mu mrmud 'un doğum gününden.
Alonedark 93 ne yaptınız bakalım.
Havadisss???
Milletin konusunu baltalamayın ya geyik muhabbeti kısmına saldırın bari orası daha müsait
Kırmızı ceketli depiği yiyeceksiniz illa.
Ne yani amcaoğluna manevi bir enduro hediyesi almadın mı?Bir enduro şarkısı eşliğinde vermedin mi?
Gofret mofret alsaydın bari bir mum la
Tamam geyik konusuna taşınıyoruz.
Herkes bir eşya alsın eline.
Mrmud elektrik su açtır geliyoruz
Konu yalan olmuş bari bi şarkı sallayam ya gene kötü oldum şunu dinleyince..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)