Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

benzinlikte arabasını yıkayan lüks araç sahibi

REKLAM ALANI
    vişneçürüğü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    piaggio beverly 300
    Alıntı Kübra006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Genelde kan aldıktan sonra fenalaşan hastaların tansiyonunun veya kan şekerinin düştüğünü anlamak için önce tansiyon o normalsede kan şekerine bakılır

Baygınlık olmuşsada genelde şekerli su içtirilmeye çalışılmaz,bilinci olmayan insan şunu içiceksin demekten anlamaz ki. Çok kötü durumlarda mai taktırıyorlar.

Nabızın yüksek olması damarı belirginleştirmez.Bazı şoklarda nabız artık sayılamayacak kadar hızlı atar ama damar hissi çok yüzeysel,az olabilir.

Damarı belirginleştiren şey turnike ile kolun yeterli sıktırılmasıdır.
    Sonrasında açma kapama hareketleridir veya hafif vurmaktır.

Ben emin olmadığım damarı arar da ararım.
    Abartılı kalabalık filanda değilse 10 dk filan arar,tek atışta alırım.
    Damarı belli olmayan da acele alırsam,yoğunlaşmazsam o zaman bulamam.
    Tam hissetmeyince giremem yani.
    Kötü damaryolu yoktur,aranmamış damaryolu vardır,bu sözümde böyle kayıtlansın
    Beni kan tutuyor, ne güzel muabbetler böyle.
    Şaka bi yana Allah yardımcın olsun, hemşirelik ne biliyim baya sabır işi bi de dayanıklılık vs lazım diye düşünüyorum. Tebrik ediyorum seni.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:12 ----------

Her mecburi kan alışlarında muhakkak bi ayılır, bayılırım. bi 5-10 dk işkence olur. sonra geçer o ayrı. rutin yani. bunun bi çözümü olsa keşke. :(

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aonal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 esd idi
    Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o zaman siz de bir "dürrük" oluyorsunuz arkadaşın deyimiyle. (ne demekse...)
    ayrıca topluma da zararınız var, paranızı oraya buraya saçmıyorsunuz, fakir fukara nasiplenemiyor.
    Şimdi 1000RR elektronik aksamına hiç dikkat etmeden adamın teki basacak basınçlı suyu ben bunu dikkat ederek olması gerektiği gibi yaptığım için
    topluma zararım olacak :D Yorumları okumadımda Yardım meselesini yanlış değerlendirmiş arkadaş
    Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...

Motosikleti
    .
    Alıntı Uğur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    12 mi ))

O arkadaşın psikolojik sorunları olabilir,uzak durmak lazım.

Ben 4 girişe kadar dayanmistim,hemşire pes etmişti.

Hemşire çok tanıdığım oldu, yaptıkları işi yakinen çok görme şansım oldu.

O yüzden çok saygı duyarim bu mesleğe. Stajerler hariç

Allah yardımcın olsun diyor ve konuyu nereden nereye getirdik diyorum :D

Aynen o arkadaşla anlaşamıyorduk zaten.Gaddar ve bencildi.

Konu yine dağıldı evet.Benden ötürü

Konu konuyu açıyor napıyım,maksat ortalığı karıştırmak değil

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------

Alıntı vişneçürüğü adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beni kan tutuyor, ne güzel muabbetler böyle.
    Şaka bi yana Allah yardımcın olsun, hemşirelik ne biliyim baya sabır işi bi de dayanıklılık vs lazım diye düşünüyorum. Tebrik ediyorum seni.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:12 ----------

Her mecburi kan alışlarında muhakkak bi ayılır, bayılırım. bi 5-10 dk işkence olur. sonra geçer o ayrı. rutin yani. bunun bi çözümü olsa keşke. :(
    O rutin kan aldırma zamanlarından ziyade gözü kötü şeylere alıştırmakta fayda var.

Düşünün çok kötü bir felaket oldu,sağlam tek kişisiniz ve yardım etmeniz gerekiyor.

Ben ankara yolunda bir kişinin vefat ettiği 4 kişinin yaralandığı ağır bir kazaya denk geldim,otoyol ortası olduğu için ambulans 45 dk da geldi.

30 kişi var ama kimse dokunamıyor.ilk bakınca feci korkunç duruyor.
    Bana ilk yardım paketlerini açan bir vatandaşla müdahale ettik.
    Ambulans geldi ama tekti ilk başta bir ara ex olana damar yolu açıyor,ambulansta atel arıyordum çok ağır bir kazaydı çünkü.Acil personeli bile şok oldu.

Her yetişkin birey ilgisi olsun veya olmasın temel ilk yardım bilgisinde olmalı.
    En büyük tavsiyem size,ilk yardım videoları izleyin,okuyun zamanla göz alışıcaktır.
    vişneçürüğü bunu beğendi.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    Alıntı aonal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi 1000RR elektronik aksamına hiç dikkat etmeden adamın teki basacak basınçlı suyu ben bunu dikkat ederek olması gerektiği gibi yaptığım için
    topluma zararım olacak :D Yorumları okumadımda Yardım meselesini yanlış değerlendirmiş arkadaş
    hocam ben demiyorum, yorumlarda bazı arkadaşlar bu şekilde nitelendiriyor sizin gibileri
    size dürrük mü diyelim ne diyelim

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o zaman siz de bir "dürrük" oluyorsunuz arkadaşın deyimiyle. (ne demekse...)
    ayrıca topluma da zararınız var, paranızı oraya buraya saçmıyorsunuz, fakir fukara nasiplenemiyor.
    bak arkadaşım ben ısrar ile birini gıcık edecek tutum sergilemem ve karşımda insanı önce anlamaya çalışırım.

sen benim ne demek istediğimi gayet mi gayet bir güzel anladın ben bundan eminim ama sen gıcık bir insansın gördüğüm kadarıyla hatta bir çok insan görüyor çünkü bana laf işittiriyorsun hemde eline bir şey geçmeyeceğini bilerek. ben haklıyım arkadaşım ben haklıyım tamam. iyi ve kötü insanı ayırdedtmek benim için çokta zor olmuyor.

senin bu yazını okuduğum zaman benim kızacağımı biliyorsun ve amacın benim ile uzlaşmak değil! çünkü beni aşağılık görüyorsun sakın inkar etme! ama anlama özürlü olduğunu göstererek ve gereksiz yere beni tahrik ederek asıl aşağılık hareketi kendin sergiliyorsun çünkü boş yere benim ile uğraşıyorsun.

sen bizim oto yıkamaya gelen bir mercedes sahibinin hikayesini okudun mu? önde şoförü kendisi de arkada oturuyor ve adam iç-dış 10 lira yıkamayı 6 liraya pazarlık yapıyor ve bizde adamı gönderiyoruz arabayı yıkamadan. Bu adamı benzinlikte arabasını yıkarken yada şoförüne yıkatırken görür isem zaten düşüncelerimde yanılmamışımdır.

arkadaşım senin hayat tecrüben beni endişelendiriyor. bence durumları yeterince idrak edecek kapasitede değilsin bunu bir hakaret olarak algılama lütfen sadece bana yazdığın cevaplardan bu kanıya varıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------

evet, 1 liranın hesabını yapan adam gider benzinlikte yıkar arabasını.

canım benim biz senelerce oto yıkama işlettik öyle müşterilerimiz vardı ki adam geliyordu ama beraber yıkıyorduk arabasını. arabasını sevende vardı ve sadece binek için kullananda.

öyle çeşit müşterilerimiz vardı ki hayattan bezmiş mi ararsın yoksa play boy mu ararsın yoksa beyefendi mi ararsın yoksa teğmenmi ararsın türlü türlü müşterimiz vardı.

hiç unutmam adamın biri her gelmeye iki çuval mı bir çuval mı köpek maması bırakıyordu bize ve hayattan bıktım artık diyordu yani çeşit çeşit insan tanıdık biz.

ama seni anlıyorum fazla bilgisayara bakmaktan beynin sulanmış olmalı nede olsa işin bu.

6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)