Trafikteki saygısız sürüclerden hemen hemen herkezin şikayeti var ama şöyle bir düşündüğümüzde hemen hemen çogumuz birazda olsa trafik canavarı ve zontasıyız...tabiki yurdum insanının herşeyde oldugu gibi trafiktede böyle bir davranış serrgilemesi gayet normal.. çünkü trafikteki birbirimize duymadıgımız saygıyı zaten hayatın her kesiminde göstermiyoruz..Çogul konuşuyorum çünkü öylesine büyük bir oran varki trafik kurallarını hiçe sayan ve saygıdan yoksun...Geçen gün bir taksiye bindim taksici öylesine maganda ve öylesine saygısız bir şöfördüki nerdeyse adamla kavga edecektim..
kırmızı ışık yeşile dönüştügünde öndeki araba 1 sn sonra hareket etti diye adam 5 sn sürekli kornoya bastı..Karşıdan karşıya geçen yayaların alayına küfür etti bende şok içerisinde bu adama bakakaldım..ama malesef bunu yapan sadece o degildi ..müziğin sesini sonuna kadar açıp çevreye rahatsızlık veren ve hız yapan gençler...Ölüm makinesi gibi şehir içinde gezen belediye otobusu şöförleri,üst geçit varken otobanda caddeden karşıya geçen yayalar...
Sürücülere karşı siz ve bizli degilde senli benli konuşan egitimsiz trafik polisleri...kültablasını caddeye boşaltan şöförler,yollara mıcır,atık ve mazot dökerek giden kamyonlar...saymakla bitmiyor yurdumdaki trafik magandaları
Ben trafikte saygılı,ota b.ka korna çalmayan,birbirine güleryüzle ve saygıyla yaklaşan yurdum insanını göremiyecegime inandıgım gibi torunlarımın bile göreceginden şüpheliyim...
aşagıdaki resimde bir plajımazdaki cankurtaran kulesi..ahahah eger Kurtarma saatleri dışında bogulursanız Türkiyemde yandınız..
bu uyarı için yorum yok :D
hele yurdum insanının müzik anlayışı bambaşka..kasedi olmayana kız vermiyolar..
haa birde güzin ablamız ve onun müridleri var yurdumda
inşaatlarımızda bir alem..bakın elektrik direğini kaldırmamak için nasıl bir türk zekası devreye girmiş
çokta yakışıklıyızdır haaa...yaa insan yarışmaya katılmadan aynaya bakar yada çevesindekilere sorar..ama diyorum ya yurdum insanı böyle işte
trabzondaki bir futbol sahasıda dünyanın en komik görüntülerinden birini ortaya çıkarıyor..zaten dünyada 1 numara oldugumuz tek dal da bu.. :(
yaa tamam bu aşagıdaki son yoksa gülme krizine girecem..
evet şimdi konuyu baglıyalım..şimdi diyeceksinizki neden bu fotoları koydun baştada anlattıgım gibi malesef Ülkemizde Trafik sorunlarının düzelmesi için bu fotolarda örnek olan çoook şeyin degişmesi lazım..olaya biraz eglenceli bir şekilde baktım..eğitim çok önemli ve bu çok uzun bir süreç ülkemiz için..
İnşallah torunlarım görecek birbirine saygılı,egitimli türk insanını..
(Hakan Dinçer abinin kulakları çınlasın...sevgilerimle...)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesajlarınızın daha çok dikkate alınıp, sonuca daha çabuk ulaşabilmeniz için, lütfen KONU satırını anlamlı olarak kullanınız. Aynı mesajın birden fazla foruma atılması durumunda, yada bir mesajın forumun konusu ile ilgili olmadığı halde popüler bir foruma atılması durumunda forum yöneticileri ilgili mesajları silebilir yada uygun forumlara taşıyabilir. . Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek! Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: teror **************