Bu gün benim doğum günüm.
Reklamlar
-
Öncelikle herkeze iyi günler.Bu gün 18 yaşım girmiş bulunmaktayım.Bir iki sorum olucak.
Eğliyet kursuyla görüşmüşdümde 450/500 arası A2 için fiyat verdiler benim için güzel fiyat sürücü kursusahibi abi müşterim çıktı yani biraz torpili.
Benden istediği herşey elimde sadece Diplomam yok bu sorun olurmu ?
Yarın direke sağlık raporu alabiliyormuyum yoksa 11'ini beklemek zorundamıyım ?
Birde herşey hăl olursa eğliyeti kaç ay da alırım ?
Son olarak bana ne gibi tavsiyeleriniz olur ?
Doğum günümü yazmasa bile içinden nice 18 lere diyen herkeze teşekürler.
4 Teker Güven 2 Teker Heycan Verir
Reklamlar
-
Yazım hatalarının altını çizen Türkçe öğretmeni gibi hissediyorum daha fazla konuşamayacağım
-
Tavsiyem ilkokulu tekrar okuman yönünde olur, sorularını da müşterine sorabilirsin.
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
doğum günün kutlu olsun
-
Doğum günün kutlu olsun, umarım ehliyetini bir an önce alırsın.)
-
-
Dil anlatım dersi görmedin mi yavrum sen?
-
İği ki doğdün umarım eğliyetini alirsin
-
Nice mutlu-sağlıklı mutlu yıllara kardeşim. Ama etrafımda çok gördüm, 18 ine giripte çok şey değişeceğini sanan, böyle herşeyi bilirim, yaparım edasında gençler, hatta belki biz de öyleydik te, o iş öyle olmuyor, kendini bil yani.
Sorularına gelince, fiyat fena değil, diplomasız olmaz, sağlık raporu için 11 ne alaka anlamadım.
Ehliyet almada sıkıntı yok, ama eğliyet nasıl alınıyor pek bir bilgim yok.
-
10 Temmuz 2017, 16:53
-
10 Temmuz 2017, 16:57
Nice mutlu senelere diyelim de en azından şu ehliyet kelimesinin doğrusunu yazsanız.
"Eğliyet" olarak okumaya çalıştım ağzım gözüm yamuldu.
-
10 Temmuz 2017, 17:27
Daha kendi anadilinden bihaber olan ve ısrarla bunu devam ettiren bu genç kardeşimiz, altına bir motosiklet alıp trafiğe katılacak öyle mi? Umarım motosiklet sürmeye, yazmaktan daha cok özen gösterirsin.. Bu arada motosiklet eğitimi almadan önce temel dil anlatım dersi almanı tavsiye ederim.
-
10 Temmuz 2017, 17:35
Gerçekten yaklaşık 11 aydır bu forumdayım 18imi doldurmam için 3 ayım var böyle yazım hatası yapmadım ilkokuldan tekrar başlaman dileği ile nice mutlu senelere
Benim ehliyetim var ama eğliyet nasıl alınıyor bilmiyorum
-
10 Temmuz 2017, 18:08
Bu forumu 2,3 aydır kulanıyorum hırsızı savunana bile bu kadar kötü şeyler düşünmemişdim.Yazım ve imla hatalarım evet kötü ve özensiz kabul ediyorum.Ama o yazımı okuyupda anlayamıyorsanız gerçekden üzülerek söylüyorumki benim yazım hatalarımdan dağa büyük sorunlarınız var sizlerin.Yada sadece nice seneler yerine dur bir iki laf sokayımda beni burda birey,insan,kişi yerine koysunlar diye uğraşıyorsunuz.Sizler toplumda yer edinemeyip burda başka bir sanal platforumda benlik kazanmaya çalışıyorsunuz.Muhatmelen benim hatalarımla uğraşma sebiniz akşamları evde sıkıldığınız için veya sevmediğiniz işleri zorla yaptığızdan yada dağa kötüsü dağa anne babasından para alıp akşama kadar Televizyon,bilgisayar la ömrünüzü geçiriyorsunuz bu yüzden benim morelimi bozmak sizlere en azından tek canı skılan ben değilim demek istiyorsunuz sadece ama size artık acımaya başladım sonuçda sizlerinde bir şekilde bir yer edinmeniz lazım.Sizlere tavsiyem benim öğretim hayatımı düşünmek yerine biraz sosyaleşip dost edinmeye çalışın hayat böyle devam edemez.Yada en azından bir yaşam koçu veya spor bir aktivite yapın.Umarım hayatan keyif alırsınızda aşkaların keyfini kaçırmasazsınız.
-
10 Temmuz 2017, 18:14
Bu yeni nesil de cok alıngan canım.
-
10 Temmuz 2017, 18:40
blacktulip adlı üyeden alıntı
Bu yeni nesil de cok alıngan canım.
Abim be vallahi sadece iyi niyetimle yazdığım bir yazıydı.Açsınlar bi konu sanal ortamda Türkçe kulanımı diye yerden yere vursalan en ufak ses çıkarmam ama bunun yeri burası deyil.Sadece kırıcı oluyorlar.
-
10 Temmuz 2017, 18:45
Bunun motosiklet forumu ile alakası yok. Temelinde doğru iletişim var. Basit gördüğünüz noktalama işaretleri yüzünden yanlış anlaşılmalara ve cinayetlere şahit olunmuş bir ülke burası.
Ayrıca bir tane Türkçe var. Ona da sahip çıkmazsak asimile olur gideriz. En azından kelimeleri doğru yazmaya gayret etmeni tavsiye ederim. Emin ol bir şey kaybetmezsin. Aksine çok şey kazanırsın.
Ehliyetin ve motosiklet hayatın da şimdiden hayırlı olsun Kazasız belasız ve keyifli sürüşler.
-
10 Temmuz 2017, 21:57
Doğum günün kutlu olsun. Paylaştığın evraklardaki kişisel bilgilerini silersen iyi olur kanımca.
-
10 Temmuz 2017, 22:03
mfBulut adlı üyeden alıntı
Bunun motosiklet forumu ile alakası yok. Temelinde doğru iletişim var. Basit gördüğünüz noktalama işaretleri yüzünden yanlış anlaşılmalara ve cinayetlere şahit olunmuş bir ülke burası.
Ayrıca bir tane Türkçe var. Ona da sahip çıkmazsak asimile olur gideriz. En azından kelimeleri doğru yazmaya gayret etmeni tavsiye ederim. Emin ol bir şey kaybetmezsin. Aksine çok şey kazanırsın.
Ehliyetin ve motosiklet hayatın da şimdiden hayırlı olsun
Kazasız belasız ve keyifli sürüşler.
Sağolasın abim.
Ya her konuyu alakasız bir şey yazmak cidden tuhaf geliyor.Yardım isteyen adamlada aynılar bi sevincini paylaşmak isteyenede.Anlaşılmayacak kadar kötüyse cidden özür dilerim ama yok yani o kadar deyil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------
VECİHİ adlı üyeden alıntı
Doğum günün kutlu olsun. Paylaştığın evraklardaki kişisel bilgilerini silersen iyi olur kanımca.
Teşekür ederim.
Yok be hocam birşey olucağını sanmam.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)