Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

mt kadinlari dayanismasi

REKLAM ALANI
    cezerye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    kadinlari konu alan gulduru amacli(?) yazilari, fotograflari veya vidyolari iceren basliklari çirkin buluyorum.

bu tur basliklari bir tur asagi gorme olarak algiliyorum ve bana zarar verdigini hissediyorum.

bu konuda birseyler yapilmali diyorum. siz ne hissediyorsunuz, ne diyorsunuz?
    Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    ben bi ablama bakacaktım

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    GÖKTAX, tronic, watergun

birazdan düşünceler gelecek...

bana çok ırkçı bir topik gibi geldi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı cezerye adlı üyeden alıntı
    kadinlari konu alan gulduru amacli(?) yazilari, fotograflari veya vidyolari iceren basliklari çirkin buluyorum.
    Ben de
    bu tur basliklari bir tur asagi gorme olarak algiliyorum ve bana zarar verdigini hissediyorum.
    Hak veriyorum
    bu konuda birseyler yapilmali diyorum. siz ne hissediyorsunuz, ne diyorsunuz?
    Yapılacak şey konunun kilitlenmesi veya silinmesidir, mantıklı bir sebepten açılmış bu konunun da amacının dışına çıkması ihtimilinde karşılaşabileceği son gibi
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    ama mete_han abicim kadin ve erkek diye ayrilan ırklar yoktur ki
    onlar cinsiyet:D

Motosikleti
    cezerye abla bakış açısı olarak kastediyorum...

ırk...Kalıtımsal olarak ortak fiziksel ve fizyolojik özelliklere sahip insanlar topluluğu:

http://www.tdk.org.tr/TDKSOZLUK/SOZBUL.ASP?kelime=%FDrk

ırk ayrımı...Bireylerin, toplumsal kümelerin veya toplumların ırk özelliklerinden dolayı eşit olmayan işlemler karşısında bırakılmaları, ayrı tutulmaları, dışlanmaları, sınırlandırılmaları veya üstün tutulmaları.

sizler toplumsal kümeleri oluşturuyorsunuz...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    mete bey,
    ırk ın ne anlama geldigini biliyorum, gereksiz bir aciklama olmus.

toplumda hangi siniflara dahil olabilecegimle ya da oldugumla degil, sozlerimle ilgilenirseniz sevinirim.

(bazen o kadar basit dusunuyorsunuz ki.. bunu nasil basariyorsunuz, sasiriyorum acikcasi)

watergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    Boşver cezerye arkadaşım. Dikkat çekmek için açılan abuk sabuk topicler ki benim ilk topicim de buna benzer abuk sabuk bişeydi. Hahaha hihihi der geçersin baksana adamlar işi gerçek hayata taşıyıp kavgaya dönüştürmüşler neredeyse. Ciddiye alınması gereken şeyler ciddiye alınır. Alınmaması gerekenlere dönüp bakma bile şimdi mt nin bayanları olarak sizlerde topluca karşı eyleme kalkışırsanız şu samimi ortamda tadımız kaçar. Açılan tepki duyduğun topiğe .............. koyarsın bu tepkilerin en anlamlısı isteyen istediği gibi yorumlar.

Motosikleti
    allah canınızı almasın sizlerin emi...yav demin Mete Han abicindim...şincük mete bey oldum iki dakkada...28 yılımı yediniz bea...heheheh...nefretci şirin seni kızdırmak bir zevk bir ayrıcalıkdır...bırakda şu ambiansı yaşayalım doyasıya...

hadi ben yatmaca...iyigeceler tatlı rüyalar...hepinizi seviyorum...

Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    watergun,
    dikkat cekmek icin mi boyle basliklar aciliyormus? dikkat cekiyorlar evet. o kadar dikkat cekiyorlar ki, tiksintiden kara liste yapacam yakinda. art niyetler buyutecem şakasız...
    rahatsiz oldugum birsey var ve bunu belirtmek istiyorum. adini ne koyarsaniz koyun. anlayin da....
    boyle devam etmesini de istemiyorum.

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı
    allah canınızı almasın sizlerin emi...yav demin Mete Han abicindim...şincük mete bey oldum iki dakkada...28 yılımı yediniz bea...heheheh...nefretci şirin seni kızdırmak bir zevk bir ayrıcalıkdır...bırakda şu ambiansı yaşayalım doyasıya...

hadi ben yatmaca...iyigeceler tatlı rüyalar...hepinizi seviyorum...
    evet. size "abicim" dedikten sonra, "kardesim" cevabini duymak hosuma gitmeyince "mete bey" diip akrabalik safsatasindan kurtulayim dedim. ama beni kizdirmak hosunuza gittigi icin sizi 40 yil daha yaslandirip size "fatma nin dedesi" diyecegim.

watergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    ben seni değil, sen beni yanlış anlamışsın. Ayrıca anlayışım da çok iyidir Allaha şükür..

Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    watergun,
    sanirim ben fark edip duzeltirken sen de kendi notunu yaziyordun. simdi lafin havada kaldi kusura bakma. keske daha da once fark edip duzeltseymisim.

Not: huuuu... kimse yok muuuuuu? dishy,karakiz,turuncu... nerelerdesiniz?

orveg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Zealsun 200GY-A(Destina)
    aaaaaaaa mor çatı

speedygonzales - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    :-(
    evet maalesef erkekler kadınları salt kendileri için yaratılmış bi tür hizmet aracı gibi görmeseler kadın-erkek çatışması bu kadar derinleşmez. ait olduğumuz şu çağa bakın hele artık birbirimizden nefret eder olduk, iş o kadar ciddi boyutlara vardıki maalesef erkekler artık gayleşiyor ve kadınlar lezbiyenleşiyor. Bunun anlamı artık birbirimizi sevemiyoruz hatta tiksinti veriyoruz, oysa kadın ve erkek birbirini tamamlamak için bu dünyaya geldi. birbirimizi seveceğimize, kullanmaya kendimize küçük avantajlar yaratmaya çalışıyoruz.

Anaerkil dönemden Ataerkil döneme geçtiğimizden beri biz erkekler kadınları sürekli baskı altında tuttuk. Sıradan köleleri bile sadece tarlada çalıştırırken onları hem tarlada hem mutfakta hem yatakta hayatın her alanında saygısızca kullandık, onlarla hayatı paylaşmak yerine onlara tahhakküm ederek sırf kaslarımız daha kalın diye sefilce kullandık.

Sanayii devriminden sonra gelen ve şu an yaşadığımız teknoloji çağı (son elli yıl), erkeklerin kadından tek fazlası olan fiziksel güçlülüğü önemsiz kıldı. Bu çağda artık bırakın iş yaşamını savaşlarda bile erkeklerin tek artısına olan gereksinim ortadan kalktı.

Hayatın bu ivmeyle değişmesi, erkeklerin kadınlarla aynı güç seviyesine inmesiyle kadınlar artık ataerkil hegomonyanın yıkılması için seslerini yükseltmeye başladılar.

Kadınları bu eşitlik mücadelerinde destekliyorum, binyıllardır onlara verdiğimiz bütün acılardan- horlanmalardan dolayı utancımı belirtiyorum.

Motosikleti
    Zealsun 200GY-A(Destina)
    Alıntı speedygonzales adlı üyeden alıntı
    Kadınları bu eşitlik mücadelerinde destekliyorum, binyıllardır onlara verdiğimiz bütün acılardan- horlanmalardan dolayı utancımı belirtiyorum.
    Sana kesinlikle bende katılıyorum %100 %1500 haklısın

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı speedygonzales adlı üyeden alıntı

çağlar boyunca toplumu korumak için hep erkek savaştı,öldü .kadın da kendisi için birbirini parçalayan erkeklerin önünde hindi gibi kabarıp durdu.her kadının bir bedeli vardır.erkek çağlar boyu kadın için inanılamz bedeller ödedi.zahmet olmazsa destek olsun yani erkeğine..

ama erkek bedavadır.erkeğe sahip olmak için bir bedel ödemezler.bu yüzden de kadının gözünde erkek çok değersiz bir yaratıktır. çağımızda kadınların maddi kazanımları sonucunda kendine allah gibi tapan megalomanlar olup çıkmışlardır.hayattaki tek değerleri kişisel rahatları konforları ve özgürlükleri olmuştur erkeğe hiç ihtiyacı kalmamıştır,aşşalık kompleksiyle kıvranmakta ve sahip olduğu güce dayanarak da erkeği hep ezmeye çalışmaktadır.. hiç birinin de kadın erkek eşitliği işlerine gelmez.bizdeki koruma ve kollama iç güdüsü kadında yoktur.güce sahip olunca direk ezme eğilimi içine girerler. bu kadar saf olmayın.

ben o kadın için bedel ödüyorsam karşılığını da isterim arkadaş! hayatta herşey karşılıklı.yok öyle bedava çorba.

Motosikleti
    Alıntı raflar adlı üyeden alıntı
    çağlar boyunca toplumu korumak için hep erkek savaştı,öldü .kadın da kendisi için birbirini parçalayan erkeklerin önünde hindi gibi kabarıp durdu.her kadının bir bedeli vardır.erkek çağlar boyu kadın için inanılamz bedeller ödedi.zahmet olmazsa destek olsun yani erkeğine..

yanlışın var raflar!!
    sanayii devriminden önce ulusçuluk akımları başlamadan (kısmen islami devletler hariç) olan savaşlar toplumu korumak için değil daha fazla toprak sahibi olmak daha fazla zengin olmak daha fazla insanı sömürmek için yapılmıştır.

Ayrıca kadınlar hakkında böyle düşünmen senin bu ataerkil toplumun yetişme tarzına uygun büyümenden geliyor. Bu feryatlarını anlıyorum çünkü eskiden senin gibiler giderdi istediği kızı beğenir babasından alırdı. Bunun artık olmaması zoruna gidiyor çünkü sen hayatı paylaşmaya alışık değilsin, senin aradığın sadece sana hizmet edecek sana köle olacak kadın. Ne kadar kendini harap etsende bu devir artık kapanıyor ve iyide oluyor çünkü dünyada üç milyar köle özgürleşiyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    [QUOTE=speedygonzales]yanlışın var raflar!!
    savaşlar toplumu korumak için değil daha fazla toprak sahibi olmak daha fazla zengin olmak daha fazla insanı sömürmek için yapılmıştır.savaşların siyasi sebepleri vardır ancak her savaşta siviller düşman tarafından zarar görür. toplumu koruma ve kollama görevi taş devrinden berie rkeğe kitlenmişir.

Bu feryatlarını anlıyorum çünkü eskiden senin gibiler giderdi istediği kızı beğenir babasından alırdı. hiç bir zaman hiç kimse istediği kzıı alamadı. çünkü bir kızı 1000 kişi ister bir kişi alır. o çocuk fakirse de çağlar boyunca avcunu yaladı.öyle istediği kızı siparis üzerine alan binde birdir.

Bunun artık olmaması zoruna gidiyor çünkü sen hayatı paylaşmaya alışık değilsin, senin aradığın sadece sana hizmet edecek sana köle olacak kadın. ben köle möle aramıyorum. çünkü insani değil.hayatı benimle paylaşacak kadın arıyorum.hayatın bütün ameleliğini erkek çeksin gben de kurulayım kadınına karşıyım.o kadın için o kadar ağır bedeller ödüyorsam ve o benim için hiç bir bedel ödemiyrosa biz zahmet kıçını kaldırsın da bana hizmet etsin....[/QUOTE]

Motosikleti
    Zealsun 200GY-A(Destina)
    bizdeki koruma ve kollama iç güdüsü kadında yoktur.güce sahip olunca direk ezme eğilimi içine girerler. bu kadar saf olmayın.
    Evet bende kadınların söz sahibi olmasını isteyenlerdenim zaten artık öyle de...
    Ama raflar'ın şu sözü karşısında sadece susar ve ayakta alkışlarım...
    Çünkü gerçekler bu
    Çok çok çok haklısın raflar...

Motosikleti
    bizdeki koruma ve kollama iç güdüsü kadında yoktur.güce sahip olunca direk ezme eğilimi içine girerler. bu kadar saf olmayın....

Alıntı orveg adlı üyeden alıntı
    Evet bende kadınların söz sahibi olmasını isteyenlerdenim zaten artık öyle de...
    Ama raflar'ın şu sözü karşısında sadece susar ve ayakta alkışlarım...
    Çünkü gerçekler bu
    Çok çok çok haklısın raflar...

Çok yanılıyosunuz, bu iç güdü sadece insanlarda değil bütün canlılarda dişidedir. Hiç bi erkek bir dişi kadar yuvasını koruyamaz ve kollayamaz, tarih buna şahittir. Bir dişi yuvası yıkılmasın diye erkeğin bi sürü afrasını çeker. Siz bence kıskançlıkla karıştırıyorsunuz.
    Kadını bi kere sevin o sizi on kere sevecektir.
    Ama kadını ezmeye, incitmeye çalıştınızmı, bir gün rüzgar tersine eser ve güçlü konuma o geçerse gazabı çok korkunç olabilir,

Ancak gerçekten seven bi kadın asla sevdiğine istese bile zarar vermez!!

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler