Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

mt kadinlari dayanismasi

REKLAM ALANI
    musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125

HARD-DISK tipi kadın: Her şeyi hafızasında saklar. DEVAMLI.
    RAM tipi kadın : İşiniz bittiği anda sizi de unutur.
    WINDOWS tipi kadın: Herkes hiçbir şeyi doğru dürüst yapamadığını bilse de kimse onsuz yaşayamaz.
    EXCEL tipi kadın: Söylendiğine göre bir çok kabiliyeti olmasına rağmen bir çok kimse basit ihtiyaçlar için kullanır.
    SCREENSAVER tipi kadın: Eğlendirmekten başka hiçbir işe yaramaz.
    INTERNET tipi kadın: Erişilmesi zorlu olan tiptir.
    SERVER tipi kadın: İhtiyacınız olduğundan her zaman meşguldür
    MULTIMEDIA tipi kadın: Korkunç şeylerin güzel gözükmesini sağlar.
    CD-ROM tipi kadın: Hızlanır, Daha hızlanır Gittikçe de hızlanmaya devam eder.
    E-MAIL tipi kadın: Her 10 sözünden 8'i anlamsızdır.
    VIRUS tipi kadın: Bir başka ismi de "EŞ" dir. Hiç beklemediğiniz bir anda gelir kendisini yerleştirir ve kaynaklarınızı kullanmaya başlar. Kurtulmaya çalıştığınızda kesin bir şeyler kaybedersiniz eğer kurtulmazsanız her şeyinizi kaybedersiniz
    SİZ YA DA HAYATINIZDAKİ KADIN HANGİ KATEGORİYE DAHİL?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cezerye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    musti neye sinirlenmis? alala?:D:D kesin biseler kacirdim. nooluo yav, biri bana anlatsin
    Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!

Huséyín07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125
    Internet, server
    [FONT="Palatino Linotype"][/FONT][COLOR="Red"]ρσωєя [/COLOR][COLOR="Black"]0ƒ[/COLOR] ∂яєαм.. [SIZE="2"][COLOR="Red"][н][σ][η][D][α][/COLOR][/SIZE]
    [COLOR="PaleGreen"] เ๓zค ๒เl๓є๓ קคг๓คк ๒ครรค๓ ๏lยг๓ย[/COLOR] =)

Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    hee... ozuman tamam.

trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var işte...
    cezerye bu neeee?
    neyın mucadelesı kıme karsı neden nasıl yaaa?
    sitede kadın erkek dayanısması dıye bısey yokmus demek kı
    bısver ya takma kafana.olur bazen boyle
    2 aspirin al bişeyin kalmaz
    Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    musti abi sakin..
    CBR 600F Honda,

Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    Alıntı trenox adlı üyeden alıntı
    bısver ya takma kafana.olur bazen boyle
    2 aspirin al bişeyin kalmaz
    prozac.......

Forumdan Uzaklaştırıldı
    kadınlar erkeğin aşık olup sürünmesini ister ama aşık olan adamdan nefret eder.( çünkü kadın güce tapar.aşık olmuş adam güçsüz adamdır.tiksinir.
    ayrıca aşık olan adam, çantada keklik olmuş adamdır. kolay adamdır.acı vermez.(kadın zoru sever.çünkü kadına rahat batar.)

Alıntı cezerye adlı üyeden alıntı
    hınk?? bi de bagira bagira yazmissin:D dur hemen sinirlenme)

sen terk falan mi edildin? !
    tabi ki terk de ettim ,terk de edildim .ikisi de kötü çünkü terk etsen de ,edilsen de, kız 3. gün zuladan birini çıkarır çıkmaya başlar ,,,,sen aylarca boşta kalmış kız ararsın,bulduğun boşta kalmış kızın her türlü iğrenç kaprisini çekmek ve o berbat moralle çıkmaya ikna etmek zorundasındır.o moralle de için eğlenceli adamı oynamaya çalışırsın.çok sıkıcıdır.o kadar sıkıntıya katlanırsın çıkmaya başlayınca sabah mesaj atarsın gece 12 de cevap gelir, ne aricam o erkek o arasın hesabı araamz sormaz, 10 sene önceki ilkokul dan erkek arkadaşlarıyla bile görüşür bu kadar sıkıntıya katlandım bari iki gün yüzü göreyim dersin ama olan boşa giden zamanına,yıpranan sinirlerine ve havaya giden paracıklarına olur.büyük harfle yazmamın sebebi bağırma falan değil,sadece dikkat çeksin diye.

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Tüm genellemeler yanlıştır.

Bu da dahil.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı
    Tüm genellemeler yanlıştır.

Bu da dahil.
    Bir Nietsche alıntısı da benden olsun o zaman

"Ben bu kulaklara göre ağız değilim"
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı shyama adlı üyeden alıntı
    Kadınların eşitlik mücadelesi diye bi şey yok ! Zaten eşitiz !
    korkun benden
    eşitsek niye erkekler üniversite bitirmek,askelrik yapmak ve kalontor bir işle sahip olmadan adam yerine konmuyor da siz niye bunlara sahip olmadan da toplumda ciddi ciddi adam yerine koyuluyorsunuz!

eşitsek niye sizi olduğunuz gibi kabul etmek zorundayız ve siz bizim hiç bir şeyimizi olduğumuz gibi kabul etmek zorunda değilsiniz! en ufak şeyde terk ediyosunuz.(çünkü en çirkininizin bile peşinde 20 kişi var bizde çoğu zaman 1 kişi bile olmaz)

eşitsek niye tüm bedelleri biz ödediğimiz halde siz bizi seçiyosunuz! bu ne saçma eşitlik.

eşitsek niye ev geçindirme sorumluluğu erkeğe kitlenmiş.madem eştisiz kadın da adam gibi çalışsın da o sorumluluğa ortak olsun. üniversite okuyup evin hanımı olamk isteyen o kadar çok kadın tanıyorum ki.

sorumluluklardan kaçıp erkeğe tüm sorumlulukları kitliyorsunuz ve hiç hak tanımıyorsunuz.hak,sorumluluk kadardır.bence kadınlar aldatılmaya mahkumlar. ben o kadının bedelini ödüyorsam karşılığını da alırım arkadaş.

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    kimse kimseyi seçmez hele genellemesi yanlış ya gene tepem atcak ya

Forumdan Uzaklaştırıldı
    ayrıca da senden korkan senin gibi olsun(bu lafı çok severim

türkiye cumhuriyetinde 5000-6000 ytl ve üzeri kazanan adamlar dışında,,,,, yani toplasanız 300.000 bile etmeyecek bir kitle dışında hiç bir erkeğin seçme hakkı olduğuna inanmıyorum. aynı anda 40 kişiye yazan zampara tipler bile ayda 8-10 milyar kazanmıyorsa kadın tarafından çerez olsun eğlendirsin niyetine seçilirler yani.

Alıntı dishy adlı üyeden alıntı
    her fırsatta bizi aşağılamaya çalışan erkeklerden nefret ediyorum...
    her fırsatta sizi aşşalamaya çalışan erkeklerin ruhsal bir sorunu vardır.o onları bağlar.
    ben de erkeklerin hiç bir duygu ve düşünce dünyaları yokmuş,,,gibi onları yolunacak kaz olarak gören, egolarına tatmin için, eğlence aracı olarak gören,ilişkiye girmek için hiç bir bedel ödemeyen,ilişkiye girdikten sonra da yürümesi için hiç bir çaba sarf etmeyen, herşeyi devletten bekleyen,hiç bir şeyle yetinmeyen,herşeyden çabuk sıkılan,değişiklik yapmış olmak için değişiklik yapan, ne istediğini bilmeyen hiç bir sorumluluk almadan bedel ödemeden hak etmediği hakları isteyen ve karşı tarafın da hiç bir hakkını tanımayan kadınlara sinir oluyorum.aldatılmaya mahkumlar.ama aldatılınca pek de üzüldükleri söylemez. "zaten bunu değiştirme zamanı gelmişti yenisinine müraacat" derler yani..

Motosikleti
    Alıntı raflar adlı üyeden alıntı
    ayrıca da senden korkan senin gibi olsun(bu lafı çok severim

türkiye cumhuriyetinde 5000-6000 ytl ve üzeri kazanan adamlar dışında,,,,, yani toplasanız 300.000 bile etmeyecek bir kitle dışında hiç bir erkeğin seçme hakkı olduğuna inanmıyorum. aynı anda 40 kişiye yazan zampara tipler bile ayda 8-10 milyar kazanmıyorsa kadın tarafından çerez olsun eğlendirsin niyetine seçilirler yani.
    Sen başaramıyorsan yapana çamur atma . Ayda elime asgari maaş kadar para geçiyor ama seçme hakkı bende.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    asgari ücret alıyorsan hiç şansın yok........adama gülerler............olsa olsa çenen kuvvetlidir .aynı anda 20 kişiye yazıyorsundur,o 20 kişinin içinden canı sıkılan biri de illa çıkar.gelsin beni acık eğlendirsin,çerez olsun diyordur sen de seçtiğini sanıyorsun.biz o yollardan geçeli 10 sene falan oldu.asgari ücret alırken anası ona ayda 7,5 milyar alan bir bilgisayar programcısı bulursa tek başına gülhane parkına gidip haşlanmış mısır yersin.

Alıntı musti81 adlı üyeden alıntı
    raf kimki ne dinliycem

ne teklif etcem be gelsinler etsinler alla alla kimseden ne tel nosu istedim bugüne kadar nede mail bilmem ne dolansınlar peşimde hepsinin sürteceksin burnunu..
    raf raftır.özgür iraden var .rafı dinlemek zorunda da değilsin.düşünceleri de kendini bağlar..ama düşünceye saygı duymak zorundasın.

kadınının burnunu sürttürmek sallamamak falan bunlar türk standartlarına uygun yöntemler değildir. türk kadınının burnunu sürtersen,sallamazsan anında peşindeki 20 kişiden birini seçer sana da bas git der.kadir takılırsan mehmet ali erbilelre yenilrisin.ondan sonra da boş zamanlarında kız kulesinin karşısına gidip tek başına çekeridek yer hava alırsın yani.

kızdan hoşlandın. olabilir. doğa kanunu. bunlar çeşitli çap ve ebatlarda olup kimi çok zor adam severken kimi çok yalaka adam sever. ortak özellikleri de güce tapmaları(özellikle kendi güçlerine) ve çabuk bıkmalarıdır.hoşlandığın andan itibaren her saniye tehlikedir...kızın peşindeki 20-30 kişiyi aklından hiç çıkarmamalısın..su uyur düşman uyumaz.............yapacağın tek şey kendinle ilgili hiç tiyo vermeden çok hızlı bir şekilde ortam oluşturup kızı bol bol konuşturmak nasıl bir adamdan hoşlandığını kavramak ve nabza göre şerbet vermek yani "o adamı oynamak"tır.unutma ki seni olduğun gibi kabul etmek zorunda değil.çünkü peşinde 30 kişi var..b

Motosikleti
    Asgari ücret almıyorum; okuyorum, burs alıyorum. 20 kişiye yazacak kadar karaktersiz olmadığım için hayatımdan memnunum.

Marifet para yedirmek değil, o kadar para harcayacağıma telekız kiralarım daha ucuza gelir. Eğer sevginin ne olduğunu biliyorsan ayda 300 lira bile fazla gelir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı musti81 adlı üyeden alıntı
    heleki kapıldığını belli et heleki bir kere evet de mağlup düş bittin özür dilediysen
    ...aşık olursun da kapılırısın da. insanlık hali ,,,taş değiliz. duygumuz vardır.iyi niyetlisindir. ama kadın doğası gereği güce tapar ve güçsüz erkekten tiksinir.aşık olmuş kapılmış gitmiş ,erkeksi karizmasını gücünü kaybetmiş adamsan ,düşene bir tekme de sen vur kampanyasını başlatır.bizdeki koruyup kollama içgüdüsüne bunlarda yoktur..gücü eline geçirince büyük bir zevkle ezer ve egosunu tatmin eder.o yüzden biz önce insan sonra erkeğiz onlar sadece kadın.

Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı
    Asgari ücret almıyorum; okuyorum, burs alıyorum. 20 kişiye yazacak kadar karaktersiz olmadığım için hayatımdan memnunum.

Marifet para yedirmek değil, o kadar para harcayacağıma telekız kiralarım daha ucuza gelir. Eğer sevginin ne olduğunu biliyorsan ayda 300 lira bile fazla gelir.
    20 kişiye yazmak iğrenç bir şeydir bunu ben de hiç yapmadım hayatımda ama doğa kanunları gereği bunu yapmazsan papaz hayatı yaşarsın.20 kişiye yazmak zorundasın ki tesadüfen içlerinden biri sana gelsin.(sen nasıl yaşadın dersen hemen söyliyim.maddi durumum hiç bir zaman kötü değildi ayrıca da ortamlardaki sosyal statüme geliyorlardı)

marifet para yedirmeden bağlamak.haklısın katılıyorum.ancak para yedirmeden o kızı bağladığını sanırsın. ama aslında çerez olursun. senden güçlüsünü bulduğu anda yollar.evlenene kadar sürekli daha iyisi nasıl olsa karşıma çıkacak mantığıyla ortamı kollarlar.[COLOR="red"]kendielrini hancı bizi de yolcu olarak görürler.fazla ciddiye alma ve kendine bol miktarda aletrnatif yarat.yoksa çok ezilirsin.evet telekızla takılmak her zaman için daha iyidir.ilgi göstewrmek zorunda değilsindir.kapris çekmezsin,stres yaşamazsın.cinselliğini de dibine kadar yaşarsın,zamanının çoğunu kendine ayırırsın,para kesinlikle daha az gider. kendine harcarsın.ancak onun riskide hastalık tehlikesi.gerçi sevgilinin de senden önce nataşa hastası bir zamparayla takılmadığını nerden bileceksin.çoğu da onların tezgahından geçmiştir.

T_uruncu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    herkes "kendi" ruh eşini bulur...

bulduklarınızdan memnun değilseniz dönüp kendinize bakın...

"ben o kadının bedelini ödüyorsam karşılığını da alırım arkadaş".................????...........

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    arkadaşlar Tebliğci veya debbah olmak istemem ama Telekız muhabbeti ortamlarda karşılıklı konuşulacak şeyler değilmidir...ahlak bekçisi olmadım...olanları sevmem...Tem Otoban kenarlarındaki hayat kadınlarıda hayatın bir gerçeği ve her gün onların yanıbaşlarından geçiyoruz...bunları forum ortamında tartışalım ama sanki hayata fazla daldık...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Hadi yatalım çocuklar, yarın kaldığımız yerden sakin kafayla devam ederiz
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler