yeni bir gelecek için akparti
yakın ışıkları aydınlansın ülkem
yeni bir gelecek için akparti
yakın ışıkları aydınlansın ülkem
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
bende mi bir gariplik var? yani bir bayan olarak bu fıkraları,veya bayanların trafiği altüst etmesiyle ilgili yazıları hiç üstüme alınmıyorum....
ayrıca birsürü trafiği altüst eden erkek var onları hiç görmüyosunuz ben de onlara deli oluyorum!! bayanlara braz daha anlayışş lütfenn!!
boşver GÜLÜP geçmeli HAYAT bin KERE başlamaz Kİ....
Erkeklerle ilgili böyle şeyler aranıpta bulunamazken kadınlarla ilgili olanlar neden sürekli heryerde karşımıza çıkıyor. Bu sakın malzemenin kalitesinden olmasın.
Etrafımda Rize'lilerin başrolde olduğu bir sürü fıkra anlatılırken bir Rize'li olarak da kimseye bu fıkralara karşı cephe almak için çağrıda bulunmadım. Bunu yapan başka bir grup da görmedim.
Kadınları aşağılayıcı yazılar, videolar bilmem nelerin büyük bir çoğunluğu gerçekten komik oluyor. Bırakın kalsınlar orada. Okuyup ya da izleyip kahkaha attıklarımızın hemcinsleri biliyoruz ki gezilerimizin tadı tuzu oluyorlar... her erkek onlardan birini zamanı geldiğinde baştacı ediyor kendine.
arkadaşım derdimiz fıkralar falan değilki bende gülüyorum onlara ve üstüme alıyorum çünkü evet ben trafik için tehlikeli biriyim dikaktsizim hız yaparım v.s. ama bazen kastı aşan video ve kelimeler kullanıyorlar bizim !!ya yapmayın arkadaşlar olmuyo !! dediğimizler onlar... biraz içerik cinselliğe ve aşalamaya kaçıyor da ))))
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Tabii ki...hunterock adlı üyeden alıntı
Zaten kimse alınmasın. Hepimiz okuyalım, gülelim. Dediğiniz gibi erkekler için de yazın bir şeyler, bana da gönderin
Valla ben bu tür tipler yüzünden asi kız oldum site de...Feminist olmak suç değil, her fırsatta bizi aşağılamaya çalışan erkeklerden nefret ediyorum...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
asi kız dişi
muhahahahahaha
valla farketmez ben iki taraftan yanayım iki tarafında eksiği çok
Siz aşağalanacak bir canlı değilsiniz ki... Siz bir sanat eserisiniz yav. Mantıklı düşünün kadınların çoğu bir sanat eseridir.
Yanlız hatunlara da bir çift sözüm olacak siz aşağlık kompleksine girince (yani bir bakıma yarısı olan gocunur) erkekler zevk alıyor ama katılıp bizimle bu konularda yorum yapıp gülünce bir bayan bizim saygımızı kazanıyor. O kadının kabullenip yapması değil olay asıl olay onun bizim gibi eğlenmesi. Ha ne olur bir süre sonra zaten o kadınla bu konularda eğleniyorsa yanında rahat olursun bir süre sonrada böyle şakalr yapmazsın. Hemde zorla değil isteyerek yapmazsın
Ama siz ne yapıyorsunuz istemiyoruz diyerek daha körüklüyorsunuz. Kadın problemi değil bu insan problemi....
Siz dayanışın, ben de uğrarım bir ara.
Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, en güzel bayan en güzel olandır
Khutuck, konuyla bunun alakasi ne? bosuna mi okuttuk olum seni?Khutuck adlı üyeden alıntı
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
espiriden şakadan hoşlanmıyorsanız durmayın 1 dakka bile
ne şakaya geliyonuz ne espiriye alla alla çok kastı sende aç nedir bu ulaşılamamzlık psikolojisi
sende insansın bende nedir takıntınız sabır ya gidin işinize
biriniz asi imiş biriniz hanım efendi hepinizin halini görüyorum çokta görcem
Mustimi piskopata bağladınız..
[FONT="Palatino Linotype"][/FONT][COLOR="Red"]ρσωєя [/COLOR][COLOR="Black"]0ƒ[/COLOR] ∂яєαм.. [SIZE="2"][COLOR="Red"][н][σ][η][D][α][/COLOR][/SIZE]
[COLOR="PaleGreen"] เ๓zค ๒เl๓є๓ קคг๓คк ๒ครรค๓ ๏lยг๓ย[/COLOR] =)
Yaa, rafları dinlemedin böyle oldu iştemusti81 adlı üyeden alıntı
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
raf kimki ne dinliycem
hepsinin bıktım ben bilirim yada yükseklerde havasından
ama tosladımı öyle tosluyorlar öyle komik oluyorlarki hata bizde işte
yüz vermeyin sürtün burnunu duvara bu hanım kızlarımızın nasıl yola geliyor
mum oluyorlar mum
en güzeli işine takılcaksın bide sağlam dostun boşver kızı bu hale getirdiler
ne teklif etcem be gelsinler etsinler alla alla kimseden ne tel nosu istedim bugüne kadar nede mail bilmem ne dolansınlar peşimde hepsinin sürteceksin burnunu..
ha şolee
Gel yamacımıza
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
heleki kapıldığını belli et heleki bir kere evet de mağlup düş bittin özür dilediysen pislettin cehennemin dibi ya banane joleli kafaya bakanlardan ne bekliyon
işin garip tarafı hiç bayan yok yumuşak varsa bilemem.
Free Motorcycle Team
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)