Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

mt kadinlari dayanismasi

REKLAM ALANI
    rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı raflar adlı üyeden alıntı
    yanlışın var raflar!!
    savaşlar toplumu korumak için değil daha fazla toprak sahibi olmak daha fazla zengin olmak daha fazla insanı sömürmek için yapılmıştır.savaşların siyasi sebepleri vardır ancak her savaşta siviller düşman tarafından zarar görür. toplumu koruma ve kollama görevi taş devrinden berie rkeğe kitlenmişir.

Bu feryatlarını anlıyorum çünkü eskiden senin gibiler giderdi istediği kızı beğenir babasından alırdı. hiç bir zaman hiç kimse istediği kzıı alamadı. çünkü bir kızı 1000 kişi ister bir kişi alır. o çocuk fakirse de çağlar boyunca avcunu yaladı.öyle istediği kızı siparis üzerine alan binde birdir.

Bunun artık olmaması zoruna gidiyor çünkü sen hayatı paylaşmaya alışık değilsin, senin aradığın sadece sana hizmet edecek sana köle olacak kadın. ben köle möle aramıyorum. çünkü insani değil.hayatı benimle paylaşacak kadın arıyorum.hayatın bütün ameleliğini erkek çeksin gben de kurulayım kadınına karşıyım.o kadın için o kadar ağır bedeller ödüyorsam ve o benim için hiç bir bedel ödemiyrosa biz zahmet kıçını kaldırsın da bana hizmet etsin....[/
    HOCA BU ADAMIN HATUNLAR VE OLAYLAR HAKKINDAKİ GÖRÜS VE DÜSÜNCELERİNE HASTAIM ?
    DOĞRU DİYO ADAM ??
    YAŞAMIŞ GÖRMÜŞ BİLİYO ??
    Comfirmation Bias

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çağlar boyunca toplumu korumak için hep erkek savaştı,öldü .kadın da kendisi için birbirini parçalayan erkeklerin önünde hindi gibi kabarıp durdu.her kadının bir bedeli vardır.erkek çağlar boyu kadın için inanılamz bedeller ödedi.zahmet olmazsa destek olsun yani erkeğine..

ama erkek bedavadır.erkeğe sahip olmak için bir bedel ödemezler.bu yüzden de kadının gözünde erkek çok değersiz bir yaratıktır. çağımızda kadınların maddi kazanımları sonucunda kendine allah gibi tapan megalomanlar olup çıkmışlardır.hayattaki tek değerleri kişisel rahatları konforları ve özgürlükleri olmuştur erkeğe hiç ihtiyacı kalmamıştır,aşşalık kompleksiyle kıvranmakta ve sahip olduğu güce dayanarak da erkeği hep ezmeye çalışmaktadır.. hiç birinin de kadın erkek eşitliği işlerine gelmez.bizdeki koruma ve kollama iç güdüsü kadında yoktur.güce sahip olunca direk ezme eğilimi içine girerler. bu kadar saf olmayın.

ben o kadın için bedel ödüyorsam karşılığını da isterim arkadaş! hayatta herşey karşılıklı.yok öyle bedava çorba.

ben daha iyi ifade edemezdim bu arkadaş mükemmel yorumlamış

skyline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O da olur bea:)
    Bence yorum yaparken annelerimizinde bir kadın olduğunu düşünelim..
    Bu ülkeyi kurarkende Anadolu kadının özverisini,kendine olan güvenini,hatta erkeklerinde onlara olan güvenini ve yaklaşımını hatırlayalım..
    Elbet herşey eskisi gibi değil ama insanları eğitmek ve kadınla erkek arasındaki farkı ortadan kaldırmak bizim elimizde birazda..Hemen ben ne yapabilirim demeyin?
    Kendi çocuğunuzu güzelce eğitin yeter

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Kadın dayanışması başlığını erkekler basmış

Dayanışmayın lem kadınlar, tek başınıza bile canımıza okudunuz, birde 10 aslan güzünde olursanız biz ne yaparız.

Bu arada raflara katılıyorum. her ne kadar bazılarımıza sert gelse bile ayağı yere basan, realist açıklamalar yapıyor beğenin veya beğenmeyin adam doğru yazıyor. Pembe dünya görüşlü ilkokul bebesi zihniyetli erkekler hayatta kaybetmeye, kadın ilişkilerinde ezilmeye mahkumdur.
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

cezerye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    Alıntı speedygonzales adlı üyeden alıntı
    Çok yanılıyosunuz, bu iç güdü sadece insanlarda değil bütün canlılarda dişidedir. Hiç bi erkek bir dişi kadar yuvasını koruyamaz ve kollayamaz, tarih buna şahittir. Bir dişi yuvası yıkılmasın diye erkeğin bi sürü afrasını çeker. Siz bence kıskançlıkla karıştırıyorsunuz.
    Kadını bi kere sevin o sizi on kere sevecektir.
    Ama kadını ezmeye, incitmeye çalıştınızmı, bir gün rüzgar tersine eser ve güçlü konuma o geçerse gazabı çok korkunç olabilir,

Ancak gerçekten seven bi kadın asla sevdiğine istese bile zarar vermez!!
    sen haklisin. kadinlar seni on kere diil 1000 kere gene severler speedy...

artik devir degisti beyler.. raflar in isteklerini yerine getirecek 1 tek okumus kadin yoktur... gitsin cahil bi kadin bulsun kendine. sonra kara gecelerde kara kara kabuslar gorsun......

Not: kadinlarin koruyup kollamadigi da nerden cikti? bilimsel verilerle gelin arkadaslar. atip tutmayalim...
    Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı cezerye adlı üyeden alıntı
    sen haklisin. kadinlar seni on kere diil 1000 kere gene severler speedy...
    bu dünyanın en büyük yalanıdır.kadına rahat batar.adam gibi seven adamdan iki günde bıkar. süründüren adam ister.acı çekmekten zevk alır.ayrıca kadın güce tapar. aşık olan adamı da manevi yönden güçsüz bulur ve aşıkn en orta yerinde terk der. mustafa sarıgül populizmi ekolünden olan kadın yalakası can dündarın yazısı var.KADINLAR AŞIK OLUNMAK İSTER AMA AŞIK OLUNUNCA DA NEFRET EDERLER.

beni öyle bir eleştiriyosunuz ki sanki ben erzurumun dağından inmiş çobanım. sizin dediğiniz "OKUMUŞ" kadının hayattaki tek değeri kendi egosu, konforu ve özgürlüğü............, sorumluluklarının özgürlüğünü engelleyeceğini düşünüyor ve bu kelimeyi düşününce bile cinnet getiriyor.istiyor ki sorumlulukların zor olanlarını erkeğe kitleyeyim,ama bütün hakları da alayım.ben sadece ilişkide aldığım sorumluluk kadar hakkım da olsun istiyorum.gelince karım ayağımı yıkasın falan demiyorumama eşitlik kadınların hiç işine gelmediği için kızıyolar...ha siz diyosanız ki evet kardeşim bu çağda kadın güçlü ezecek,sen vereceksin o alacak, o zaman ben de vermeden almak allaha mahsus derim, paran kadar aşık ol diyene de fiyatın kaç derim. hayatta herşey karşılıklı. yok öyle. ne kaa ekmek o kaa köfte.

Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    bu dünyanın en büyük yalanıdır.kadına rahat batar.adam gibi seven adamdan iki günde bıkar. süründüren adam ister.acı çekmekten zevk alır.ayrıca kadın güce tapar. aşık olan adamı da manevi yönden güçsüz bulur ve aşıkn en orta yerinde terk der. mustafa sarıgül populizmi ekolünden olan kadın yalakası can dündarın yazısı var.KADINLAR AŞIK OLUNMAK İSTER AMA AŞIK OLUNUNCA DA NEFRET EDERLER.

beni öyle bir eleştiriyosunuz ki sanki ben erzurumun dağından inmiş çobanım. sizin dediğiniz "OKUMUŞ" kadının hayattaki tek değeri kendi egosu, konforu ve özgürlüğü............, sorumluluklarının özgürlüğünü engelleyeceğini düşünüyor ve bu kelimeyi düşününce bile cinnet getiriyor.istiyor ki sorumlulukların zor olanlarını erkeğe kitleyeyim,ama bütün hakları da alayım.ben sadece ilişkide aldığım sorumluluk kadar hakkım da olsun istiyorum.gelince karım ayağımı yıkasın falan demiyorumama eşitlik kadınların hiç işine gelmediği için kızıyolar...ha siz diyosanız ki evet kardeşim bu çağda kadın güçlü ezecek,sen vereceksin o alacak, o zaman ben de vermeden almak allaha mahsus derim, paran kadar aşık ol diyene de fiyatın kaç derim. hayatta herşey karşılıklı. yok öyle. ne kaa ekmek o kaa köfte.

benim simdiye kadar asik oldugum tum erkekler speedy gibi dusunuyorlardi.

asik olani itenlere gelince..zaten turkiye gibi bir toplumda iliskiler ne kadar saglikli yuruyebiliyor ki... bu ulkede kendini de kesfedemiyosun ki.. neyden hoslandigini anlaman omrunun ucte birini aliyor......

ayrica ben sorumluluk almaya bayilirim. ozellikle agir bi yukse ustesinden gelebilmek hosuma gider. bence "sorumlulugun buyugunu partnerlerine iterler" demen de yanlis.

Not1: hayatta hersey karsilikli degil. sevgi karsilik beklemez......

Not2: konumuz: bkz.msj no 1

Forumdan Uzaklaştırıldı
    benim simdiye kadar asik oldugum tum erkekler speedy gibi dusunuyorlardi. ...

asik olani itenlere gelince..zaten turkiye gibi bir toplumda iliskiler ne kadar saglikli yuruyebiliyor ki... bu ulkede kendini de kesfedemiyosun ki.. neyden hoslandigini anlaman omrunun ucte birini aliyor......

ayrica ben sorumluluk almaya bayilirim. ozellikle agir bi yukse ustesinden gelebilmek hosuma gider. bence "sorumlulugun buyugunu partnerlerine iterler" demen de yanlis.

Not1: hayatta hersey karsilikli degil. sevgi karsilik beklemez......

Not2: konumuz: bkz.msj no 1
    ÇÜNKÜ SPEDY GİBİ ERKEKLER KIZLARA GERÇEKLERİ DEĞİL DUYMAK İSTEDİKELRİNİ SÖYLER. AŞIK OLDUĞUN ADAMLARIN SPEDY GİBİ OLMASI TÜM TEZLERİMİ DOĞRULAR NİTELİKLE....................................Ö ;MRÜNÜN 3 TE BİRİNİ YİYİP , HALA NEYDEN HOŞLANDIĞINI ANLAYAMIYORSAN O ZAMAN KADINLAR ERKEKLERDEN GEÇ OLGUNLAŞIYOR TEZİMİ DE DOĞRULUYORSUN. 20 KÜSUR YAŞINDA OLUP DA HALA NEYDEN HOŞLANDIĞINI NASIL BİLMEZSİN YA . SEN NEYDEN HOŞLANDIĞINI BİLMEZEN YAŞAMINDAKİ ADAM SENİN HENDİ İSTEĞİNİ NASIL ANLASINDA KARŞILASIN. (BUNU HEM MADDİ HEM MANEVİ ANLAMDA SÖYLÜYORUM) ZATEN BİR SÜRE SONRA DA BEN BUNUNLA MUTLU DEĞİLİM BENİ ANLAMIYOR DER YOLLARSINIZ ADAMLARI.BU NE DOYUMSUZLUK!!!!!!!!!!!............................ ...........AĞIR BİR YÜKTEN HOŞLANMAN DA KADINLARA RAHATIN BATTIĞI TEZİMİ DOĞRULAR.(benim düşünceme göre hayat müşterektir ve o ağır yükler beraber taşınarak hafifler.)yoksa o adamın kahrını niye çekesin.MESAJIN BANA İLTİFAT GİBİ.TEŞEKKÜR EDİYORUM CEZERYE. HA BU ARADA AŞK EN FAZLA 2 KERE OLUR.BENCE TABİ.

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
    Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: crato **************

watergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    watergun,
    sanirim ben fark edip duzeltirken sen de kendi notunu yaziyordun. simdi lafin havada kaldi kusura bakma. keske daha da once fark edip duzeltseymisim.
    Önemli değil fark etmişsin ya

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    KADINLAR NE İSTER?
    "ne mi ister?
    hepsini ister.
    ve aynı anda." demiş emre yılmaz , ve eklemiş;

"kadın erkeğin kendisine kul köle olmasını ister; olunca da ondan nefret eder"
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    ÇÜNKÜ SPEDY GİBİ ERKEKLER KIZLARA GERÇEKLERİ DEĞİL DUYMAK İSTEDİKELRİNİ SÖYLER. AŞIK OLDUĞUN ADAMLARIN SPEDY GİBİ OLMASI TÜM TEZLERİMİ DOĞRULAR NİTELİKLE....................................Ö ;MRÜNÜN 3 TE BİRİNİ YİYİP , HALA NEYDEN HOŞLANDIĞINI ANLAYAMIYORSAN O ZAMAN KADINLAR ERKEKLERDEN GEÇ OLGUNLAŞIYOR TEZİMİ DE DOĞRULUYORSUN. 20 KÜSUR YAŞINDA OLUP DA HALA NEYDEN HOŞLANDIĞINI NASIL BİLMEZSİN YA . SEN NEYDEN HOŞLANDIĞINI BİLMEZEN YAŞAMINDAKİ ADAM SENİN HENDİ İSTEĞİNİ NASIL ANLASINDA KARŞILASIN. (BUNU HEM MADDİ HEM MANEVİ ANLAMDA SÖYLÜYORUM) ZATEN BİR SÜRE SONRA DA BEN BUNUNLA MUTLU DEĞİLİM BENİ ANLAMIYOR DER YOLLARSINIZ ADAMLARI.BU NE DOYUMSUZLUK!!!!!!!!!!!............................ ...........AĞIR BİR YÜKTEN HOŞLANMAN DA KADINLARA RAHATIN BATTIĞI TEZİMİ DOĞRULAR.(benim düşünceme göre hayat müşterektir ve o ağır yükler beraber taşınarak hafifler.)yoksa o adamın kahrını niye çekesin.MESAJIN BANA İLTİFAT GİBİ.TEŞEKKÜR EDİYORUM CEZERYE. HA BU ARADA AŞK EN FAZLA 2 KERE OLUR.BENCE TABİ.
    hınk?? bi de bagira bagira yazmissin:D dur hemen sinirlenme)

sen terk falan mi edildin? ayrica konuyu da nerelere getirdin... bence karsilikli konussak birbirimizi anlariz ama.. bu tur araclarla zor. birbirimize aninda cevap bile veremiyoruz. soole 1 metre mesafe olsa aramizda, tukursek konusurken falan:D:D:D onun icin gel,sen konuya don.

konu:"""""""""""""""""""""""""kadinlari konu alan gulduru amacli(?) yazilari, fotograflari veya vidyolari iceren basliklari çirkin buluyorum.

bu tur basliklari bir tur asagi gorme olarak algiliyorum ve bana zarar verdigini hissediyorum.

bu konuda birseyler yapilmali diyorum. siz ne hissediyorsunuz, ne diyorsunuz?""""""""""""""""""""""""""""""""""""

NOT:ya ben ask mesk konusmak istemiyorum. konu buraya nasil geldi?!?!?! sacmalik oldu. bullshit!

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    bende hep merak etmişimdir sitede kimler kız diye
    kızlaaar diskoya gidelimmi

shyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kadınların eşitlik mücadelesi diye bi şey yok ! Zaten eşitiz ! Eşit olduğumuzu algılayamayanların algılayamadıkları şeyi öğretme çabaları var sadece.

Forumda aşağılanma boyutuna geçmediği müddetçe kadın veya erkekle ilgili farketmez video, yazı, fotograf konulmasına kimse karşı çıkmaz sanırım ama işte aşağılamanın sınırı ne acaba o çok tehlikeli bi nokta

Araştırıyorum az kaldı erkeklerle ilgili en pis yazı foto video bulup siteye koyucam olmadı kendim uydurucam

korkun benden

Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    baska kapia musti:D

shyma, ya.. biraz zor bulunuyo nette de.. erkekleri kucuk dusuren videolar aradim bi ara ertugrulla atisirken)) karsima surekli "feminist yazilar cikiodu"
    yahu dalga amacli arioruz. alallaaa... ayni niyetlen! ama yoq... olsa da kadinlar hakkinda olanlar kadar asagilayici diil.

biz en iyisi bi ara toplanip biseler yazalim birlikte;)

bu arada...............""""eşitlik"""" olsa nette kaynak bulurduk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Motosikleti
    Seyhan 125
    hüeeeeeeee
    söz bendensiniz

Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    saal canöm. baska topige..

Motosikleti
    Seyhan 125
    hüeee çok özleyeceksiniz
    bak giderim

speedygonzales - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    :-(
    ÇÜNKÜ SPEDY GİBİ ERKEKLER KIZLARA GERÇEKLERİ DEĞİL DUYMAK İSTEDİKELRİNİ SÖYLER. AŞIK OLDUĞUN ADAMLARIN SPEDY GİBİ OLMASI TÜM TEZLERİMİ DOĞRULAR NİTELİKLE.....................................

Raflar;

Hiç kimseye duymak istediklerini söylemiyorum, burdan hiç kimseyi tanımıyorum, kimseyede yaranmaya çalışmıyorum...

Düşüncelerim DÜNYA GÖRÜŞÜMLE alakalıdır, olayı saptırıp beni yalakacı gibi göstermeye çalışman çok kötü bi taktik,

Gerçi seni anlıyorum seninki can çekişen bi ideolojinin son çırpınışları

Motosikleti
    Seyhan 125
    başlıksız topik açsak gene tartışacaksınız şunu kafanıza sokun
    ne onlarsız yapabiliriz ne onlarla belkide
    ne onlar fazla ne biz az
    hepimizin yanlışları var
    önemli olan bunları sürekli güncel tutup kırmakmı?
    yoksa sadece hoşgörüp dvmmı etmek
    bilmiyorum anladınızmı?

delipoyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki vulcan (maket uzaktan kumandalı) :)
    konuyu başka yerlere taşımayın sonuçta bende CEZERYE yi haklı buluyorum... mt sitesindeki bayanlardan hemde en feminenlerinden biri olarak, kadınlarla ilgili video resim ve görüntü içeren topiklerin açılmasını hoş bulmuyorum.. Bu konuda siet yönetiminin ilgisini rica edeceğim. Şahsen böle bi topik gördüğümde mutlaka bi şekilde rahatsızlığımı cevap yazarak dile getiriyorum ama... görüntülerden keyif alanların çığlıkları arasında benim sesim duyulmuyor bile... bu konuda medeni olan ve bizlere saygı gösteren tüm arkadaşlara şimdiden tşk.. LÜTFEN BAZI GÖRÜNTÜLERE BİZİM GÖZÜMÜZLEDE BAKIN VE ÖLE TOPİKLERİNİZDE YAYINLAYIN... hepimiz birimiz birimiz hepimiz için...
    Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler