işte içinde bulunduğumuz durumunu açıklıyabilecek bir resim sanırım
işte içinde bulunduğumuz durumunu açıklıyabilecek bir resim sanırım
abi ikisini kıyaslaman hata bikere.nerde koca ATATÜRK nerde.....
neyse
ben bu resimi sevmedim.. Atatürk ile diğer kişinin aynı karede olması beni rahatsız etti açıkçası.
Atatürk partileşmeyi memleketin sorunlarını çözmek için çıkarmıştı
Şimdi partiler çıkar için kullanılıyor kimsenin memleketi düşündüğü yok
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
bende bu resmi aradaki somut farkı irdelemek için buraya yapıştırmıştım vaad ettikleriyle yaptıklarının arasındaki çelişkiyi herkes biliyor
zaten atamıza dini siyasete alet edenlerden her zaman uzak durun demiş zamanında dediklerinin en ufak ayrıntılarına kadar çıkması çok ilginç
zaten bu kadar ileriyi görmeyen birisi olsa yurdumuzu işgalden kurtarabilirmiydi
halen bile atamızın mirasını yiyoruz ne mirasmışki bu kadar olumsuzluğa rağmen temmelleri ve halkı sağlam olan bu ülke dimdik ayakta duruyor
yorum yok...
Şu insan başbakan oldu ya bundan daha kötü günlerimiz olamaz artık..
Kimse kendini kandırmasın,şu an devleti yönetenler ATAMIZIN zamanında mücadele ettiklerinin torunudur!!!
Ben zaten etrafımda,kimin ona oy attığını açık seçik soruyorum..Ve nedenini öğrenmeye çalışıyorum..Herkesin saklamak isteyebileceği bi hak tabi bu..
Bir kısmı tabanı belli olan "muhafazakarlar",diğerini de değişik birine oy vermek isteyenler..
Umarım ülkedeki değişikliklerden memnundurlar!!!
abicim resmi göremedim ama yazılanlardan açık açık ne olduğu anlaşılıyo..
CBR 600F Honda,
musti81 adlı üyeden alıntı
itiraf ediyorum
bunu ilk gördüğümde üzerine tıklamıştım. Sonra kendikendime güldüm ama tamamen reflekslerim yaptı yoksa bilerek isteyerek yapılmış bişi değil.
www.itirafediyorum.comwatergun adlı üyeden alıntı
Valla bende gayri ihtiyarı konuyla ilgilidir diye okumadan tıkladım
oha ya... ananıda al git demiş. neyi kastetmiş acaba..
CBR 600F Honda,
çiftçi malını satamadığını satsada çok cuzi fiyatlara sattığını belirterek anamız ağlıyo dedi bunun üzerine sayın başbakanımızın cevabı ananıda al git oldu
ohaaa konu omuymus yakıstıramadım tayyıbe bıde ataturkle kımse kıyaslama yapmamasını rıca edıyorum
Yeni yine yeniden
Atatürk'le kıyasladığınız adama bakın
kimi adlı üyeden alıntı
Sevgili arkadaşım,Kurtuluş Savaşımız sırasında ve ilk meclisin açılışında Atatürk'ün kimlerle hangi karede birlikte olduğunu sanırım biliyorsundur.
R.Tayyip Erdoğan 'ı sevmeyebiliriz,görüşlerini de beğenmeyebiliriz,ama aynı görüşleri paylaşan ( adam oy alarak iktidara geldiğine göre ) halk kitlesini de rencide etmenizi hiç ama hiç tasvip etmiyorum.
NOT:Ben rencide olanlardan değilim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)