Abim hiç unutmam bi konu açmıştın ve ben altında söyleyip belirtmiştim, konu neydi hatırlamıyorum ama aynı satır alt alta kelimelerin yeri değiştirilerek 4 farklı satır şeklinde tekrar tekrar yazılmıştı
Senin hatan değil biliyorum haber sitesinin hatası
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:49 ----------
Beni banlarsa racingci moderatörler banlar.
Enduro'cu direniş susturulamaz.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
kuvvetmira kendisi siteden uzaklasmak amaçlı banlanma isteginde bulunuyor ara ara
Bizde banliyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------
Nakedcilar da susturulamaz
Pis ss ciler lanet olsun dostum
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
Biriniz bir önceki üyenin isminin düşündürdüğü diye konu açsın bir zahmet.
Olay konu olur.Konu açmayı unutmuşum.
Bir zaman yolda bi ingiliz setter bulmuştuk yavru idi gidip karne çıkarmıştık..Eşşek sıpası motora alışmıştı sokağa çıkardık direk motora zıplardı millet kakır kakır gülerdi..Cbf 150 vardı o zaman önüme benzin deposuna otururdu benle kilometrelerce gezerdi aylarca gezdi bir kez olsun düşmedi zaten indiremezdik o patilerini takardı motorun deposuna indiremezdik canımız çıkardı tabi görenler kakır kakır gülerdi..Sonra kızarkadaşım ne halt yedi bilmiyom yalan oldu köpek..
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:50 ----------
https://www.facebook.com/Adana.Buradaa/videos/1280795225373730/?hc_ref=NEWSFEED
Şunu izleyince gözlerim doldu vallaha..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)