Bugünün ana haber bültenlerinin flash haberi..
Reklamlar
-
Gülşen ile reha muhtar berabermiş ve fransadan tatilden gelmişler nerede ise ilk birkaç haberden sonra önemli statüsünde bu haber yer aldı
yok hülya avşarın hayatı yok yunanlı iş adamı ile iranlı gelirn evlenmiş yeter artık yeter ne var ne yok yurttan dünyadan haberimiz olsun diye açıyorum gördüklerime bak
hergün şehitler veriyoruz hergün ülkemizde onlarca önemli olay oluyor gençlerimiz işsizlikden böbreklerini satıyor
ama konser haberleri sosyete haberleri sanatçıların pişti olması lanet olsun diyecek daha fazla birşey bulamıyorum sadece tepkimi buraya yazarak dile getiriyorum sinirim çok bozuldu
herşeyin yeri vardır bu tip haberleri takip edenlerde vardır ama bunun yeri ana haber bülteni denilen saçmalıkların yayınlandığı yer olmamalı
Reklamlar
-
sana katılıyorum da avatarın hoşuma gitmedi..
-
Ya Lübnan haberini bile 2-3 dakika veriyorlar..Ortadoğu da hergün yüzlerce insan ölüyor..Kimsenin umrunda değil..
-
Çok haklısın bu tip şeyler çok rahatsız edici ama çoğunluk(benim gördüğüm bu haberleri ağzı açık izleyenler o kadar fazla ki) bu yönde haber alabilmek için geberiyor desem yanlış olmaz. Bir de yollarda toplu taşıma araçlarında tartışmazlar mı izlediklerini ozaman bitiyor zaten herşey....
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
-
+ bilmem kaç bugün gazetede ana sayfada sibel canın poposu
hülya avşarın jetskili hali vardı
3. sayfada 5 şehidimizin cenzae töreni
ben onların bada bada........................
-
-
Allah gelmiş geçmiş ve şimdiki hükümetleri ve muhalefeti... bildiği gibi yapsın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
toplum olarak ahlâki bir çöküntü içindeyiz. suç oranları artıyo. bun da yönetimin payı büyük. osmanlı devleti nin son zamanlarına benzetiyorum yaşadıklarımızı.
-
he osmanlının yaptığı gibi şimdi savaş var
abd güçlü diye dalarsak müslümanların karşısına
-
15 Temmuz 2006, 21:22
Moderatör (forrap)
Bir kaç tane kaliteli kanal vardı ismini vermek istemediğim...Onlar yapmıyorlardı,yani magazinle haberleri birbirine katmıyorlardı.Son 1 ay içinde gördüm ki artık onlarda yayınlarında zaten yüksek olan raytinglerini daha da yükseltmek için kalitelerinden ödün vermişler.Artık hangi kanalı izleyeceğimi şaşırıyorum.Bereket zaten gece geç saatte eve gelip sabah erken gittiğim için çok da televizyon izlemiyorum,izleyeceğim zamanda mutlaka film cdsi alıp film izliyorum,çok nadir kanalların normal yayın akışını izliyorum...
-
15 Temmuz 2006, 21:23
ben eve gidince radyo dinliyorum
sıkıcıda olsa bazen yeşilçama dizi tvye bakıyorum
ne yapam bir orda yok ben görmek zorundamıyım sibelcanın poposunu ya
-
15 Temmuz 2006, 21:25
bu ülkede kaç tane belgesel yayını yapan kanal var Allah aşkına biri söylesin bi tanesini.. aslında ben birkaç tane biliyorum ama onaların da belgeseli niçin yayınladıkları sunuş tarzlarından belli oluyo....
-
15 Temmuz 2006, 21:31
haklısın abı gunemı alt ust ettıler vurulan ları solemıyolar olanları solemıyolar yok su surada yok bu burada sole yapmıs gundemı sapıtıyorlar mılletı uyutuyorlar
Kawasaki z750s
O Bir Aşk
-
15 Temmuz 2006, 21:34
Moderatör (forrap)
kimi adlı üyeden alıntı
bu ülkede kaç tane belgesel yayını yapan kanal var Allah aşkına biri söylesin bi tanesini.. aslında ben birkaç tane biliyorum ama onaların da belgeseli niçin yayınladıkları sunuş tarzlarından belli oluyo....
Bu ülkede belgesel ceza olarak yayınlatılıyor RTÜK'ün cezası olarak.Ne kadar geri olduğumuzun simgesi...
-
15 Temmuz 2006, 21:51
en çokda bozulduğum şey hulki cevizoğlunun hazırlayıp sunduğu cevizkabuğu programı nedense büyük diye nitelendirdiğimiz hiçbir kanalda kendine yer bulamadı
yaptığı programlar nedeniyle en fazla bir kanalda 1 sene kalabildi şimdide bizim buradada çekmeyen bir kanalda program yapıyordu
bundan ayrı birde diyolog diye bir program var türkiye gerçeklerinden güncel olaylardan bahseden hemen hemen tek program diyebilirim
-
15 Temmuz 2006, 22:05
-
15 Temmuz 2006, 22:13
Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşlar haber kanalları var NTV , CNN , Haber Türk, vs tam 24 saat haber veriyorlar ayrıca bu kanalların ana haber bültenleride cidden kaliteli...
düğmeye basıyosun bu kanalı açıyosun ...ben diğerlerinden haber bülteniseyretmeyeli çok oldu ....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
15 Temmuz 2006, 22:24
zaten bi o kanallar var.diğerlerinde haber izleyemezsin.çünki haber yok.yayın akışının kalanıda paso dizi ve reklamdan ibaret.film izlemeye kalksan zaten filmin konusunu unutacak kadar reklam koyuyolar
-
15 Temmuz 2006, 22:31
şey yapıyolar bi de haberlerin sonunda araya reklam koyuyolar reklamlardan sonra bülteni kapıyolar sonra yine raklama giriyolar. kurtlar vadisinde de yapıyolardı bunu...
-
15 Temmuz 2006, 23:35
Reklam olmasın ama haber kanalları dışında izlenilebilecek 2 kanal var,TV8 ve cnbc-e...Gerisi faso fiso..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler