Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Bugünün ana haber bültenlerinin flash haberi..

REKLAM ALANI
    bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gülşen ile reha muhtar berabermiş ve fransadan tatilden gelmişler nerede ise ilk birkaç haberden sonra önemli statüsünde bu haber yer aldı

yok hülya avşarın hayatı yok yunanlı iş adamı ile iranlı gelirn evlenmiş yeter artık yeter ne var ne yok yurttan dünyadan haberimiz olsun diye açıyorum gördüklerime bak

hergün şehitler veriyoruz hergün ülkemizde onlarca önemli olay oluyor gençlerimiz işsizlikden böbreklerini satıyor

ama konser haberleri sosyete haberleri sanatçıların pişti olması lanet olsun diyecek daha fazla birşey bulamıyorum sadece tepkimi buraya yazarak dile getiriyorum sinirim çok bozuldu

herşeyin yeri vardır bu tip haberleri takip edenlerde vardır ama bunun yeri ana haber bülteni denilen saçmalıkların yayınlandığı yer olmamalı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    sana katılıyorum da avatarın hoşuma gitmedi..

skyline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O da olur bea:)
    Ya Lübnan haberini bile 2-3 dakika veriyorlar..Ortadoğu da hergün yüzlerce insan ölüyor..Kimsenin umrunda değil..

Mr.Wish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    :(
    Çok haklısın bu tip şeyler çok rahatsız edici ama çoğunluk(benim gördüğüm bu haberleri ağzı açık izleyenler o kadar fazla ki) bu yönde haber alabilmek için geberiyor desem yanlış olmaz. Bir de yollarda toplu taşıma araçlarında tartışmazlar mı izlediklerini ozaman bitiyor zaten herşey....
    Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    + bilmem kaç bugün gazetede ana sayfada sibel canın poposu
    hülya avşarın jetskili hali vardı
    3. sayfada 5 şehidimizin cenzae töreni
    ben onların bada bada........................

uyutuyorlar bizi...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Allah gelmiş geçmiş ve şimdiki hükümetleri ve muhalefeti... bildiği gibi yapsın...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    toplum olarak ahlâki bir çöküntü içindeyiz. suç oranları artıyo. bun da yönetimin payı büyük. osmanlı devleti nin son zamanlarına benzetiyorum yaşadıklarımızı.

Motosikleti
    Seyhan 125
    he osmanlının yaptığı gibi şimdi savaş var
    abd güçlü diye dalarsak müslümanların karşısına

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bir kaç tane kaliteli kanal vardı ismini vermek istemediğim...Onlar yapmıyorlardı,yani magazinle haberleri birbirine katmıyorlardı.Son 1 ay içinde gördüm ki artık onlarda yayınlarında zaten yüksek olan raytinglerini daha da yükseltmek için kalitelerinden ödün vermişler.Artık hangi kanalı izleyeceğimi şaşırıyorum.Bereket zaten gece geç saatte eve gelip sabah erken gittiğim için çok da televizyon izlemiyorum,izleyeceğim zamanda mutlaka film cdsi alıp film izliyorum,çok nadir kanalların normal yayın akışını izliyorum...

Motosikleti
    Seyhan 125
    ben eve gidince radyo dinliyorum
    sıkıcıda olsa bazen yeşilçama dizi tvye bakıyorum
    ne yapam bir orda yok ben görmek zorundamıyım sibelcanın poposunu ya

Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    bu ülkede kaç tane belgesel yayını yapan kanal var Allah aşkına biri söylesin bi tanesini.. aslında ben birkaç tane biliyorum ama onaların da belgeseli niçin yayınladıkları sunuş tarzlarından belli oluyo....

macrol 500 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '05 Kawasaki z750s maviş :)
    haklısın abı gunemı alt ust ettıler vurulan ları solemıyolar olanları solemıyolar yok su surada yok bu burada sole yapmıs gundemı sapıtıyorlar mılletı uyutuyorlar
    Kawasaki z750s O Bir Aşk

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kimi adlı üyeden alıntı
    bu ülkede kaç tane belgesel yayını yapan kanal var Allah aşkına biri söylesin bi tanesini.. aslında ben birkaç tane biliyorum ama onaların da belgeseli niçin yayınladıkları sunuş tarzlarından belli oluyo....
    Bu ülkede belgesel ceza olarak yayınlatılıyor RTÜK'ün cezası olarak.Ne kadar geri olduğumuzun simgesi...

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    en çokda bozulduğum şey hulki cevizoğlunun hazırlayıp sunduğu cevizkabuğu programı nedense büyük diye nitelendirdiğimiz hiçbir kanalda kendine yer bulamadı

yaptığı programlar nedeniyle en fazla bir kanalda 1 sene kalabildi şimdide bizim buradada çekmeyen bir kanalda program yapıyordu

bundan ayrı birde diyolog diye bir program var türkiye gerçeklerinden güncel olaylardan bahseden hemen hemen tek program diyebilirim

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    amaçlanan ve istenende bu zaten,toplumun gülen ve tuzu kuru tarafını millete dayayıp çöküşü gizlemek.
    3 seneye yakındır tv seyretmiyorum ve çok büyük eziklik hissediyorum,yeni yetme mankenleri tanımadığım,trend mekanlara kimlerin takılıp ne haltlar yediğini,kimin elinin kimin bitarafında olduğunu bilmediğim için.ne asosyal herifim la ben,ne cahil kalmış karanlıklara bürünmüşüm
    ana haber bültenlerine bile reklam alan,magazin paçavralarını ana haber diye yutturmaya çalışan,önemli olayları çok kısa değinip geçen ama kakara kikiri mevzuları vakit doldurmak için şişiren zihniyeti lanetliyorum.
    elbette bu işlerin arkasında birileri var,açıklarını gizleme gereği duyan birileri.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar haber kanalları var NTV , CNN , Haber Türk, vs tam 24 saat haber veriyorlar ayrıca bu kanalların ana haber bültenleride cidden kaliteli...
    düğmeye basıyosun bu kanalı açıyosun ...ben diğerlerinden haber bülteniseyretmeyeli çok oldu ....
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    zaten bi o kanallar var.diğerlerinde haber izleyemezsin.çünki haber yok.yayın akışının kalanıda paso dizi ve reklamdan ibaret.film izlemeye kalksan zaten filmin konusunu unutacak kadar reklam koyuyolar

Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    şey yapıyolar bi de haberlerin sonunda araya reklam koyuyolar reklamlardan sonra bülteni kapıyolar sonra yine raklama giriyolar. kurtlar vadisinde de yapıyolardı bunu...

skyline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O da olur bea:)
    Reklam olmasın ama haber kanalları dışında izlenilebilecek 2 kanal var,TV8 ve cnbc-e...Gerisi faso fiso..

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler