abuuuu beraberlermiş demek..
abuuuu beraberlermiş demek..
CBR 600F Honda,
hadi ya.. saka gibi. dalga gecmiyorsun di mi? gercekten oyle mi? lanet olsun ya oyleyse...forrap adlı üyeden alıntı
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Aynen öyle efendim.Bizi küçük amerika yaptılar.Başardılar şimdilik.cezerye adlı üyeden alıntı
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
abi sen seyretmiyorsun ama yenge magazin programları seyretmezmi...sitede olduğu gibi evde de dikdatörsün belli...BBRR adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bişi sorcam
erol kösemi yalan söylüyor
gülşenmi
Örnek:CNNTURK kanalının tatil programı yaptığı sırada CNN kanalı Lübnan başbakanının Dünyadan yardım isteyişini -yada yalvarışı desek yeridir- canlı veriyodu.Tek bir yerli haber kanalında esamesi yoktu.
Neden acaba???
Neden bu kadar sessiz kaldık bu duruma???Ama uzun sürmez israil(şerefsizler) Suriye ye girer,İran da karışır en son bizde bi parçası oluruz olayın..Filistin hala işgal altında..Elektrik yok su yok ilaç yok yiyecek yok..En basit örnekle böbrek hastaları 2 haftaya kadar kalmaz ölecek...Diyaliz makinesi nasıl çalışır elektriksz???
evet arkadaşlar sizlere katılmamak elde değil ama toplumumuzu bu konularda bilinçlendirmezsek durum daha da vahimdir. insanlar haberleri neden izler yada dinler bilgilenmek ve çevresinden haberdar olmak için ama artık bizim medyamız bunu aşmış durumda herşey para menfaat olmuş .kişi olarak birey olarak üzerimize düşeni yapalımki çoğalabilelim izlenme rekoru kıramazlarsa bu tarz saçmalıkları yapmaktan vazgececeklerdir arkadaşlar unutmayalım. ilginize teşekkür ediyor.önce vatanımız diyorum. kendi sorunlarımızı halledemezsek başkalarınınkini nasıl halledeceğiz.bir hafta içinde teröre toplam 28şehit verdik hangi heber kanalında ilk haber olarak verildi bunlar...................
[I][B]Asil Yörük[/B][/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)