başkan böyle düşünme, böyle düşünme derken yani fikirlerin elbet değişecektir ve zaten sabitlik insana özgü değil. bir çok insan hatta herkes desek yanlış olmaz ki meslek ve plan değiştirirler.
sen planına göre başla hele ters giden bir şeyler olursa yeni sezon yeni umutlar
hazır buradayken bende geleceğe dair istek ve planlarımı yazayım;
benim için rahat yaşam önemli yani öyleki kimi zaman iş ayakkabısı ve pantolonuyla geziyorum, yani öyle bir durum ki dışarıdan görünüm konusunda pek endişe duymuyorum. ben isteklerime sahip miyim diye sorgularım kendimi sadece ve isteklerim arasında grand tuvalet gezmek hiç olmadı. gösteriş için bütün bir maaşımı telefona yada kıyafetlere yatırmam. daha çok boğazıma ve keyfime yatırım yaparım. isteklerim de çok basittir.
isteklerim:
* bir gün yüksek hacimli bir naked yada super sport motosiklet alacağım ve sesi şu cezbedici ss motorlarınki gibi olacak.
* abilerimle fazla ters düşmeden bir ömür yardımlaşarak bir ömür sürmek istiyorum sağlık sıhhat içinde.
* zaman zaman çevremde insanlara yardım ve ikramlarda bulunabilecek durumda olmak istiyorum her daim.
* bir ömür abur cubur, dondurma ve canımın istediği diğer meyve ve yiyeceklerden hiç mahrum kalmamak istiyorum.
bu kadar, başka bir şey yok. aslında evlenmekte isterdim ama anlaşabileceğim birini bulamayacağımı sanıyorum ve bulsam bile maddi sorundan dolayı evlenmem. en azından bir tane dairem ve biraz birikimim + senelerdir sabit işim olsaydı belki çalışan bir başka kızla evlenebilirdim ama henüz evim yok ve senelerdir yaptığım sabit işte yok, birikim yok. bir ev yada araba sahibi olma planım yok, zaten kazandığım paranın yarısı neredeyse boğazımıza gidiyor.
bu dünyada en iyi yapılabilecek şey yiyip içeceksin ve birde mümkünse şu yüksek hacim ss motorlara bineceksin tamam, daha ne olsun ki?
aa bu arada şunu söyleyeyim; bugün trafik polisi çevirdi ve ehliyet ruhsat sordu, gereksiz bir sevinmeyle ehliyet ruhsat verdik ve sorgulamalardan sonra serbest bıraktılar.
bir motosiklet parası ehliyet ve ruhsata verdik allah kahretsin yaa. 1400 lira sigorta 1100 lira ehliyet resmen soygun başka bir şey değil.