Çok iddialı bir başlık gibi görünebilir ama şu videoyu izleyince...
Duygularımı ifade edemiyorum, buyrun izleyin.
Çok iddialı bir başlık gibi görünebilir ama şu videoyu izleyince...
Duygularımı ifade edemiyorum, buyrun izleyin.
görüntüler ne bir film sahnesinden nede bir başka benzeri yapımdan! amerikan filmlerini aratmayan kaza sahnesi tamda trafiğin ortasında gerçekleşiyor..... sinirlerine yenik düşen motorcu arabaya tekme sallıyor ve buna karşılık vermek isteyen otomobil ise yolda dehşet saçıyor.... :D
not: demekki arabaya uzaktan müdahale edince motorları ezmeleri riskli olabiliyor. alın ipucu ve püf nokta işte
O nasıl bir hakimiyet,önünde otomobil dönüyor tek bir panik yok.Vay canına.
Ben araba kullanırken önümden kedi köpek geçsin çarpıyorum diye çığlık atıyorum.
Bu rahatlıktan lazım bize
motorcu çok sağlam kullanıyor da o kamyoneti nasıl ters çevirdi o araba anlamış değilim.
Kamyonetler zaten yolda emanet duruyor en ufak dokunma yetmiş
http://www.motosiklet.net/forum/moto...r-bu-ne-d.html
http://www.motosiklet.net/forum/moto...a-donuyor.html
http://www.motosiklet.net/forum/konu...ndan-biri.html
Aynı video 3 farklı konuda açılırsa, aynı yorumu 3 farklı videoya atarım elbette neden olmasın.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Senin enduronun çamur,toz,toprağına,valide nasıl izin verdi??
Enduro misyonerliği değilde,o çamur banyosuna nasıl izin çıktı ben onu merak ediyorum
Botlardaki çamurları hangi detarjanla temizliyorsun biz yanlışıkla köpek pisliğine basalım evlatlıktan reddetme ile tehdit alıyoruz
Adam resmen arabayla frikik cekti...
Deterjan kullanmıyorum, çünkü temizlemiyorum desem, hastaliktami kapmiyosun Allahsiz derler şimdi forumdakiler.
Şöyle bi durum var Jersey pantolon giyiyoruz zaten, evin kapısına geldiğimde hortumdan veriyorum tazyikli suyu, güzelce çamurunu toprağını temizliyorum, sonra kalan kirleri 70 derecede yumşak yikamaya felan... Şaka saka...
Ben hortumla su tutuyorum kabasini temizledikten sonra makineye salıyoruz, ımmmm muuaaah! çiçek...
Bot olayı baya zor evet, dışı çok önemli değilde içini söküp yıkıyoruz, genelde post yün olduğu için kuruması uzun sürüyor.
Kendi kendine değil de, kalorifer soba gibi bişeyle kurutunca birde koku yapiyo.
Mecbur kendi haline bırakıp 2 gun bekliyoruz mevsime bağlı değişiklik gösteriyor tabi.
Motoru zaten temizlemiyoruz, Bi su tutarsın oda adet yerini bulsun diye
Olsun ya Enduroda temizlik işini pek kurcalama, aşk emek ister.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
Valla Erdi senin makinayı bekliyorum zaten, beni forumda uğraştırma arada whatsapptan at bişeyler uyumadığını bilelim
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
O konuda bunalımdayım. Parça buldum bu seferde ustanın bayram öncesi işi yoğun yapamadı benimkini. Zaten araya bayram girdi bende uğraşamam.Ülkenin sahil kenarını turlayacağım inşallah. Bayramdan sonra inşallah halledecek. Zaten o halletse benim fazla işim yok motorun üstünde. Yani varda ben hızlı ilerliyorum ustadaki gibi olmaz. Ben iki günde motorları parçalayıp yerine uydurdum. Adam 2 haftadır statör değiştiremedi.
2 yıl önce Ankara'ya sınava gitmiştim.
Tabi o zamanlar gluten alerjim olduğunu bilmiyorum.Tost yiyebiliyordum o zamanlar.
Sınav stresi,büyük şehire gelmenin heyecanı var.Tost almışım iki ısırmışım,sonra yerim diye çantanın ön kısmına koymuşum.
Üç ay sonra annem bulmuştu.Unutmuşum,birde çantanın kullanılan bir kısmı değil.Yoksa pasaklı değilimdir.İlk travmamız o zamandı Elinde taş gibi diş izleri olan bir tost.İlk o zaman evlatlıktan reddediliyordum
İster düşün... Kendini ister hayale kaptır...Uzar uzar, çünkü hiç sonu yoktur yolların.
Bakarsın aldanmışsın, gördüğün bir seraptır. Sevimli bir hayale açılırken kolların.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)