mütemadiyen yazılan "forum çok bozdu" temalı mesajların aksine foruma bir haller oldu,
bi seviyeli tartışmalar, bi güzel türkçe kullanımları, bi teknik muhabbetler, bi bişeyler...
üsküdar musiki cemiyeti mi la bura!
mütemadiyen yazılan "forum çok bozdu" temalı mesajların aksine foruma bir haller oldu,
bi seviyeli tartışmalar, bi güzel türkçe kullanımları, bi teknik muhabbetler, bi bişeyler...
üsküdar musiki cemiyeti mi la bura!
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
+Naban?? dayioglu
-Teşekkur ederim,ergonomi için,motorumun selesine aplikasyon uyguluyorum...
+Ne deyon la dayioglu..adam gibi desene,çanagimin
rahatligi icin,oturaği kaplatiyom..hayret birsey.
-Ne kadar kaba bir konuşma tarzi...
+Derdini anlatacam diye egilip bukulme dayimin aslan oglu..
Evet abi ya bazen ne yazdığı anlaşılmayan cümleler oluyor bunu bende beyenmiyorumda.Adamın yazdığı anlaşılıyor sende biliyorsan cevabını ver verecek cevabı olmayınca noktalama,sözcük hataları arıyorlar.Ben adalet bölümü öğrencisiyim 2 ayda 1 defter bitiriyorum ben benimlemi yarırışıyor anlayamadım.
Forumun mühendislik bölümü dışında ki yerlerde kızlar geziyor ondandır.
yaşlanmışsık mübarek.
gençliğimizde motorcular serseri olurdu,
şimdi adam gelmiş "sola virajlarda yaşadığım tedirginlik sorunsalı" diye konu açıyor.
sorunsalıymış, peh!
sankim apartuman yöneticisi olacak başımıza!
bunların hepsi plaza sevasından
Dogru olanin goze batması sadece bizim ulkemize has bir ozellik olsa gerek yalniz güzel bir hususa degindin Kuvvetmira tebrikler;) ha bir de az daha koy yebere alcilarin da eksikligi goze batmiyor degil.
Arkadaşlar forumda aranızda hiç imoşınıl bond yok. Böyle olmaz.
Güzel türkçe kullanımının nesi varmış?
Tabiki argo dışında insanların yörelerine,bölgelerine ait kelimeleri kullanması güzel olur o ayrı.
Yanlış anlaşılabilir işte o var mesela
Bizim burda abaza demek efendi,saygılı,görgülü demektir.Abaza kızımısın derler.
Ama iç anadoluda küfür demekmiş.
Batı özentiliği dışında her dile varım.
kendi işyerim var böye havam yok lakin bakıyorum 2000 tl maaşlı plaza çalışanı 250 tl sodexo ile hava atıyor :D:D gülmiyimde ne yapayım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)