Telefon, ama hangisi hak ediyor?
Reklamlar
-
20 Haziran 2017, 12:40
Merhabalar
Asus zenfone 2 kullaniyorum. Bilen bilir muthis sikintili bir telefondur. sim hatasi vermesi ekran arizasi vermesi gibi sikintidan baska bisey degildir. Telefonumu degistirmek istiyorum. Fakat teknoloji marketlerinde hangi telefonumu alacagimi bulamadim. kimisi butcemi asiyor. kimisi gereksiz dandik geliyor. kendime gore ihtiyaclarimi karsilayacak fiyat-performans denklemini hak edicek. asus gibi kronik problemleri olmayacak yeni nesil ozellikleri olan telefon arayisi icindeyim. Butcem max 2 bin tl dir. Dun karsima cikan Sony Xperia xa1 ultra ile tanistim fakat xa1 serisinde sinyalizasyon sorunu varmis cogu kullanici memnun degilmis.
Sizce acil olarak bugun yarin hangi telefonu almaliyim ? Yada siz hangi telefonu kullaniyorsunuz ve cok memnunsunuz ?
Tesekkur ederim
Reklamlar
-
20 Haziran 2017, 12:47
iPhone 6 kullanıyorum. Çok memnunum. İlk aldığım sene çok oyun oynadım çeşitli uygulamalar kullandım ve bataryanın ömrünü bitirdim 1 senede(aşırı kullandım). %80 gözükürken kapanıyordu falan batarya bitmişti. Garantiye verdim 5 gün kaldı yeni telefon verdiler.
-
20 Haziran 2017, 13:01
s5 kullanıyorum (düşünürsen). gayet sorunsuz sağlam makina.. uygulama falan indirip kullanmıcaksan az daha koy ybr al.. ben öyle yapıcam
-
20 Haziran 2017, 13:19
Android alacaksan adres belli HTC
-
20 Haziran 2017, 13:23
İphone falan alma,
aldım. çok para verdim be.
iphone yerine huawei p9 düşünüyordum. Çok ta iyi, arkadaşım kullanıyor.
Nokia 6'lar geliyor 1400 tl civarına bilgin olsun az daha zamanın varsa.
Pek sevmeyebilirsin ama zenfone 3 alınabilir. laser maser değil, dolu modeli. 1800 civarındaydı galiba.
Sony z5 premium alınabilir. az daha zorlayıp xz olabilir.
Bunlardan birini alacaktım ben
edit: marka fanatiklerine de aldırma.
O ne öyle, telefon olacaksa sony falan olsun.
Gerek yok, çoğu markanın çok modelinde birbirinden üstünlükleri var.
sony z5 prem alıp 4k görüntüyü işlemci ısınarak göstereceğine, az daha ver zenfone 3 al; mantıklı olsun gibi.
Fanatiklik zararlıdır.
Alacaksanda ara modellerden alma, samsungsa s7 s8 git al. sony se z5 falan al. Amiral gemilerinden yürü yani. Hani tutup samsung j7 veya k35 gibi garip garip isimli cihazları alma yani.
-
20 Haziran 2017, 13:52
General Mobile GM 6 Plus. Google desteği ile elinizde patlamayacak bir makinadır, fiyatı da özelliklerine göre uygun.Servis desteği de çok iyidir
-
20 Haziran 2017, 14:11
Samsung Galaxy serisini önerebilirim. Note kullanıyorum. 4 uygun fiyat bulunursa alınabilir. Aynı şekilde Galaxy a7 güzel telefondur, problem çıkarmaz, keyiflidir. Iphone 5, 6 uygun fiyat bulunursa alınabilir.
-
20 Haziran 2017, 14:13
Xiaomi mi5 kullanıyorum fiyatına göre işlemci ve ram özellikleri 2500 liralık telefonlara kafa tutan cinsten
-
20 Haziran 2017, 14:27
Xiaomi mi5 yada 5s iyi bir seçim.
Ayrıca Huawei p9 paran biraz daha çıkarsa p10
Kafa telefonlara boşa para vermeye gerek yok.
Samsung s7 kullanıyorum ama başına gelmeyen kalmadı. Şimdiye kadar sadece kamerasından memnun kaldım ve çok işime yaradı. Geri kalan tırıvırı
-
20 Haziran 2017, 14:33
2 yıl samsung kullandım. Bataryadan sorun çıktı servis sarj aletini falan çaldı. Sonra mahkemeye verdim paramı iade aldım. Sony xperia Z2 aldım. Bugün 2 sene 1 ay falan oldu. Daha tık yok. Ama Z2 artık alınmaz. Eski bi model. Daha yeni modellerden sony düşünülebilir. Sonylerin iyi yanı olarak kasma yok. Bu da bana yeterli.
-
20 Haziran 2017, 14:34
sony den uzak dur. tavsiyem; note 4, note5, s6, iphone6 32 gb, fiyat performans açısından ben htc one m8 kullanıyorum. Telefonu şu anda sahibindende 600 liraya bulabiliyorsun. Bence muazzam bir f/p telefonu. Hızlı,sorunsuz. Bu işlere kafa yormuş biri olarak nacizane tavsiyem bir kere sony ve lg den uzak durman gerisi sana kalmış...
-
20 Haziran 2017, 14:45
Moderatör
Xiaomi (zor yazılır, şayomi diye okunuyor ama sanırım) şu sıralar depara geçti.
Distribütörü yok ülkemizde ama harbiden alengirli bir telefon.
Piyasayı yavaş yavaş sahipleniyor.
Xiaomi Note 4 aldım bende. Fiyat ve performans olarak çok memnunum.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
20 Haziran 2017, 14:45
Powerbank tavsiyesileride alalım lütfen, kullanan beğenen f/p olarak değerlendirebilecek..
-
20 Haziran 2017, 14:54
Büyüklük takıntısı yoksa iphone 5SE
Eğer işimi görsün dersen şuan kullandığım 3 senelik samsung galaxy s5 iç aksamı sorunsuzdur. Çerçeve soyulur ama sorun olmaZ.
-
20 Haziran 2017, 15:12
Asus zenfone 2 kullanıyorum 2 senedir fakat sim hatasını ben böyle aldım telefonu aldımdım normal olan sim kartı değiştirdim taktom sorunsız kullanıyordum sonrasında avm de turkcel e gidir o zaman 4,5g muhabbeti yüzünden ücretsiz değişim ve 1gb internet jediye geliyordu üstelik yeni simler micro falan olabiliyordu hemen değiştirdik
Sonrasında sim arızası aldım dükkandan çıkmamla girmem bir oldu sonra yapamadılar boku telefona attılar sonra sim kartları yanyana getirdik yeni olan eskisine göre inceydi ve temassızlık yapıyordu arayı doldurarak kullandım motota bünince titreşimden oksa görek gün boyu ara ara aynı hatayı aldım 2 gün sonra gittim vodofona bsktım sim kartları hem micro hemde türkcel gibi ince değil geçiş yaptım o gün bugün sorun yaşamadım sorun telefonda değil bence türkcelin sim kartları biraz ince bundan kaynaklı
7,8 kez telefonu düşürdüm banamısın demedi 40 50 km hız ile giderken cebimden düştü ekrenı gitti 160 tl ye yaptırdım ekran orjinal ile değişti ama belki farklı modelinindir ara ara titreme gibi bişey oluyo düşmeden önce yoktu asus birdaha alırmıyım alırım aga hem fiyat uygun hem özellikleri iyi hemde sarjı uzun gidiyor
-
20 Haziran 2017, 15:15
Telefona çok para verip yeni çıkan modelleri almayın. Artık bunların hiçbiri 2 yıldan fazla pek dayanmıyor. Evladiyelik telefon diye bir şey kalmadı. 1250-1500TL aralığında android telefonlardan birini alın gitsin LG olur HTC olur farketmez.
-
20 Haziran 2017, 15:17
Lenovo k5 note kullanıyorum 850 Tl ye taş gibi telefon, şimdi bir üst modeli çıktı k6 note hem malzeme kalitesi hem de hız açısından gayet yeterli telefonlar fazla para vermek istemezsen düşünebilirsin.
Powerbank olarak da xiaomi nin power bankları kalitelidir.
-
20 Haziran 2017, 15:49
Sony Xperia a1 ultra alma kizima aldim.sikintili Ben HTC kullaniyorum 626 desire iki yildir hic Sikinti yasamadim.internet I hizlidir.oyun oynamadigim oyun bilmiyorum
-
20 Haziran 2017, 15:55
drtayfun adlı üyeden alıntı
General Mobile GM 6 Plus. Google desteği ile elinizde patlamayacak bir makinadır, fiyatı da özelliklerine göre uygun.Servis desteği de çok iyidir
Sorunsuzluk ve general mobil kesinlikle alma 3-4yildir elite modelini kullaniyorum zamaninda nexus5-lg g2-elite arasinda kalmistim keske bunu almasaydim.donanim olarak cok ustun telefonlar yapiyor fakat yazilimlari googleda olsa cok kotu. Tek iyi yani general mobilin parcalari cok ucuz(servis haric) ekran kirildi 80 lira, batarya 35 lira soket 5 lira hint-cin mali oldugu icin parcalar ucuz
Edit: benim 80 liraya aldigim(montajsiz) orjinal ekran, serviste 395lira(montaj dahil)
-
20 Haziran 2017, 16:13
Bende asus kullanicisiyim onerdikleri gibi xiaomi ulkemizde pek bilinmemesine rağmen şuan alinabilecek en iyi telefon gibi duruyor. Xiaomi mi5 düşünüyorum bende bazı migroslarda oluyor onun dışında n11 gittigidiyor gibi sitelerden bulabilirsin araştırarak almanı tavsiye ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)