Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Son direniş

REKLAM ALANI
    Wolverine, - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Discover 150F>Cbr 600RR
    Değerli abilerim dostlarım geçen hafta matematik lys ye girdim güzel geçti asıl çalıştığım sınav olan edebiyat sınavı pazar günü çok emek verdim içimde bi stres bi mutluluk var korkuda var.

Aylardır çalıştığım sınav bitince neyapacağım diye düşünüyorum.Eğer beklediğim gibi olursa 600rr ıma sonunda kavuşacağım.

Çok emek verdim inşAllah iyi geçerde alırım motorumu

Lys ye girecek arkadaşlarıma da başarılar diliyorum Allah utandırmasın.
    bursalıali bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Amin dostum. İnşallah Emeklerinin karşılığını alırsın. Sana başarılar diliyorum.
    Wolverine, bunu beğendi.

Wolverine, - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Discover 150F>Cbr 600RR
    Alıntı WhoAmI? adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Amin dostum. İnşallah Emeklerinin karşılığını alırsın. Sana başarılar diliyorum.
    Çok çok teşekkür ederim hayatımda girmediğim strese girdim bi arsa var onun satılması gerek motoru bulacaz temizmi olcak fiyatı var sınav çalıştığım halde ya yapamazsam gibi şeyler yiyip bitirdi beni ama inanıyorumki güzel şeyler olacak

Alıntı Wolverine, adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok çok teşekkür ederim hayatımda girmediğim strese girdim bi arsa varsa onun satılması gerek motoru bulacaz temizmi olcak fiyatı var sınav çalıştığım halde ya yapamazsam gibi şeyler yiyip bitirdi beni ama inanıyorumki güzel şeyler olacak
    Dostum eğer çalıştıysan bu heyecan gerçekten güzel birsey, benim kuzenimde girecek inşallah hersey gönlünüzce olsun. Stres yapma no stres, zaten edebiyat bilgi olunca bildiklerini takir takir döser geçersin.

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    fazla sitress zararlı, biraz daha sağlıklı düşünesin diye yazıyorum;

dahi insanlar buluşlarını okuduğu okula mı borçlu? yada başarılı insanlar ellerindeki işi okula mı borçlu yada kendi çabalarına mı borçlu?

eğitim sisteminin berbat olduğunu ve çok gereksiz şeyler öğrettiklerini düşündüğüm için okul başarısının benim için değeri yok.

sizde kendinizi okula bağlamayın yani bu daha çok amacınıza göre değişir gerçi. doktor olmak için okumanız şart galiba. mesele para kazanmak ise para kazanmanın yollarını düşünün ve size göre hangi işi yapmak uygun ise o işe yoğunlaşın. her iş için okul okumak şart değildir.

bazılarının beyni yanıp kendilerini öldürüyorlar da o yüzden böyle bir cevap yazayım dedim hani işler kötü giderse dert etme diye.

para kazanmanın yöntemleri vardır;

1- dolandırıcılık ile (dilencilik,ucuza mal alıp çok pahalıya kakalamak, hırsızlık, rüşvet, şantaj, tehdit, gasp, tezgah altı zararlı alkol ve gıda üretip satmak v.b.)
    2- komisyonculuk ile (banka, tefeci v.b.)
    3- hizmet ile (garson, kurye, öğretmen, müdür v.b.)
    4- işçilik ile (çoğunlukla beden kullanımı gerektiren rutin işler[inşaat, oto lastik+yıkama, elektrik yada su tesisatçısı, aşçı v.b.)
    5- mimarlık - mühendislik (daha çok kağıt veya sanal ortamda hesap yada çizimler yaparak, grafiker, yazılımcı v.b.)
    6- girişimcilik ile (halı saha kurmak, mütait, dükkan falan v.b.)

yani önce hedefini kur, sermayen var mı? yok ise zaten bazı seçenekleri eliyeceksin. işte plan projeni çiz ama şunu söyleyeyim eğer helal para kazanacak isen önce nasıl işe yarar bir insan olurum diye düşün çünkü işe yarayan insanlar her türlü para kazanır.

ne işe yarıyon sen? ne iş yapıyorsun? (çay getiririm, yerleri paspaslarım, her işi yaparım abi )

işe yaramadan para kazanmak dolandırıcılığa giriyor ve yapan çok var doğrusu.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)