Gosteris Yapmak Gorgusuzluk Mu?
Reklamlar
-
Arkadaslar ben bir haftadir formunuza uyeyim ve aktif olarak yazilanlari takip ediyorum bundan evelde imkanim oldukca internet ustundeki yabanci motor mecmualarini takip ediyordum. Ankaraliyim ve Bilkent'de okuyorum, marka ve model tavsiyelerini okudugum zaman genelde sorulan sorular hep yakit tuketimi hangisinin daha iyi, hangisi daha hizli, hangisinin kullanimi daha rahat seklinde oluyor. Benim ise ilgilendigim bambaska bisi acaba bu motorlardan hangisi daha gosterisli hangisinde daha iyi dururum, hangisiyle yeri goru inletirim herkes doner en azindan bir kere ne kadar havali nekadar mutlu der diye bakiorum duruma. Reklam yapmak umarim gorgusuzluk olarak algilanmaz ama hangimiz ferrari'ye binmek istemedi ki ust model bir ferrari aslinda oldukca kullanissizdir. Motorun butun titresimini surucuye iletir, ustelik yere olan yakinligi dolayisiyla italya gibi 8 serit otobanin yoksa pekde kullanmaya musait degildir Neyse sorumu anladiniz peki bu motorlardan hangisi daha gosterisli?.
Simdiden Tesekkurler.
Reklamlar
-
yalnış yere açmışsın topiği
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
topicleri okudugumda kullanimi en rahat racing gibi bir topic'de var bu konu altinda buraya acmanin uygun olacagini dusundum zaten azicik geyik, azicik bilgilendirme. Site moderatoru yanlis oldugunu dusunurse tasir topigi. Ama yanlis bisi yaptiysam kusura bakmayin arkadaslar
-
Arkadaşım bu konuyla ilgili sana şu kadar söyleyeyim gösteriş işini bi kenara bırakalım çünkü gösterişli olmaya çalışan çoğu çevremde tanıdığım motorcular ya kamyon kasasında ya araba bagajında ya da köprüden uçarak hayata veda etti motor alacaksan gösteriş için motor almanı tavsiye etmem motorun şakası yoktur. tecrüben ne seviyede bilmiyorum ama aldığın motorun üstünde durman o motorunda asfaltta durması lazım al bi hayabusa en gösterişlisi odur yalnız gösteriş yapacağım derken azrailin nefesinide ensende hissedersin sen bence gösterişten ziyade verimli kullanabilceğin geziler yapabileceğin kendini dinlendirebileceğin bir motor al. hem hayatın hem motorun tadını çıkarırsın
Kazasız Belasız Sürüşler Sevgiler... Hayat Bir Mücadeledir
Motosiklet Kullanmak Bir Mücadeledir O halde Motosiklet Kullanmak Hayattır
-
Motosiklet sürmek,bu sporu yapmak!Farklı olmak,farklı olmaya çalışmak,kendini ifede edebilmek,sınırları zorlamak,kendini ispat edebilmek,iç çelişkileri çözebilmek,vs vs ve gösteriş?Hangisi acaba?
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
hangi tarz istiyorsun ona karar vermen lazım önce
gösterişli bi scooter da olabilir cruiser da olabilir race vs. de olabilir
gösteriş denilidiğinde akla hep race geliyor ama bence güzel bir scooterla da dikkat çekilebilir
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
En gösterişli motorun da daha gösterişlisi muhakkak vardır, ya da imal edilir. Bunun sonu yoktur. Çünkü dünyadaki sistem mal üretip satmak üzerine kuruludur.
Sistem, mal-üretim ve dolayısıyla tüketim üzerine kurulduğu için bizlere ve özellikle de gençlere pompalanan mesajın "cüzdan zenginliği" olduğudur. Çünkü cüzdan zenginliği günümüzde, dünyanın perde arkasındaki gerçek hükümdarları olan uluslararası şirketlerin devamlılığı için şarttır. Mal satamadıkları, pazar yaratamadıkları sürece var olamazlar.
30 ve üzerindeki yaşlara ulaştıkça cüzdan zenginliğinin aslında zenginlik olmadığı, gerçek zenginliğin bilgi, kültür ve gönül zenginliği olduğu anlaşılmaya başlanır.
Başlıktaki sorunuzun bence cevabı:
Evet, gösteriş görgüsüzlüktür. Hele motorsikletle görgüsüzlük 4. mesajda @rüzgarınoglu kardeşimizin belirttiği gibi genellikle hüsranla sonuçlanır. Yapılan gösterişin sonuçlarını görecek kadar hayatta kalınmayabilinir.
Saygı ve sevgiler.
-
Hoca GÖsterİŞ Dİyosan
Chopper/cruiser = Hd Road King
Scooter= Burgman
Racing= Hayabusa
Yada En GÜzelİ Honda Goldwing Al Mİss ?
Klİmayida Acarsin EFİL EFİL ?
Comfirmation Bias
-
gösteriş için racing alınır herhalde. racing içinse siyah honda cbr 1000rr...
-
14 Temmuz 2006, 23:23
güzel bir harley yada hayabusa gayet gösterişli olur kanımca
-
15 Temmuz 2006, 00:41
Yafuuu boşveriş şu başkaları için yaşamayı...
Başkaları için giyinip, başkaları için tercih yapmayı...
Dostum senin paran neye yetiyorsa, hangisi sana çekici geliyorsa ve hangisini rahat kullanabileceğini düşünüyorsan git onu al....
Bunu Bilkentte size öğretmiyorlarmı?
-
15 Temmuz 2006, 02:04
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
-
15 Temmuz 2006, 11:27
Her tercih kişiye özel olduğu için görecelidir.Zaten senin kriterinde en gösterişli makina! Paran varsa tarzına uygun en pahalısını al. Zaten konuyla ilgilenmiyen için renkli bir Çinli bile daha gösterişlidir.Ama motorcuya hava atıcaksan elini cebine değil,şirketin kasasına atman lazım.
-
15 Temmuz 2006, 11:42
dishy adlı üyeden alıntı
yalnış yere açmışsın topiği
''Yalnış'' ı yanlış yazmışsın...
-
17 Temmuz 2006, 15:04
bu konuda en uç sınıf chopper'lardır. chopper; kişiye özel imalat. chopper cruiser alanında en tanınmış isim orangecountychoppers.com oluyor. harley de chopper üretebilir. önemli olan tek kopya olması.
gt06 adlı üyeden alıntı
Bunu Bilkentte size öğretmiyorlarmı?
bilkent bir meslek okuludur. haddine olan tek şey mesleki teknik bilgi vermektir. bir profesörümüzün de dediği gibi; öğrencileri akademisyenlerinden daha kültürlüler. ben bunun üzerine bir şey söyleme gereği hissetmiyorum.
harfendaz adlı üyeden alıntı
''Yalnış'' ı yanlış yazmışsın...
tamam ama bence bu kız artık sana 'tilt' oldu. başlıklarda 'tilt olmak' diye bir arat istersen.
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
-
17 Temmuz 2006, 18:51
-
17 Temmuz 2006, 20:37
Ben okulun ismini bole bir yazida kullandigim icin rahatsiz oldum, bu sekilde okulumu temsil etmek istemezdim. Tamamen havali olmak benim tercihimdir, Okulu yargilamazsan sevinirim gt06. Okulun tek gorevide ogrenciye bilgi vermektir. Ben belki kisisel olarak okulun butun olanaklarindan yararlanmiyorum fakat elimden geldigince, gucum yettigince calisip ulkeye yararli bir insan olmaya calisiyorum, umarim bana verilen bu firsati en iyi sekilde kullanirim, aydin bi insan olurum.
-
17 Temmuz 2006, 20:38
Gosteris Yapmak Gorgusuzluk Mu? EVEEEEEET......
-
17 Temmuz 2006, 22:34
mindtrap adlı üyeden alıntı
Ben okulun ismini bole bir yazida kullandigim icin rahatsiz oldum, bu sekilde okulumu temsil etmek istemezdim. Tamamen havali olmak benim tercihimdir, Okulu yargilamazsan sevinirim gt06. Okulun tek gorevide ogrenciye bilgi vermektir. Ben belki kisisel olarak okulun butun olanaklarindan yararlanmiyorum fakat elimden geldigince, gucum yettigince calisip ulkeye yararli bir insan olmaya calisiyorum, umarim bana verilen bu firsati en iyi sekilde kullanirim, aydin bi insan olurum.
1- Okulun ismini koyduğun için bende rahatsız oldum.
2- Gösteriş yaparak okulunu temsil etmenide istemem.
3- Havalı olma tercihini anlayışla karşılıyor ve buna karşı kendi fikrimi beyan ediyorum o kadar.
4- Okulunu yargılamadım. bu yaşa ve o okula gidene kadar genel toplum hayatı içerisindeki hal ve hareketler hakkında birşeyler öğrenip öğrenmediğini sormuştum.
5-Hayır okulun tek görevi bilgi vermek değildir.
6- Gösteriş peşinde koşmazsan inan bana o okulun tüm olanaklarından yararlanabilirsin.
7- Ülkeye yararlı bir insan plmaya çalışıyorum diyorsun. Gösterişle bu ülkede olsan olsan belki politikacı olursun ( iyimi, kötümü sen karar ver)
8- Aydın insan olmak?! Aydın bir insan olma yolundaki bir şahıs nasıl olurda böyle bir başlık açar acaba?
Ya herneyse Dostum. Sen benim kusuruma bakmayasın.
Umarım istediğin kadar havalı bir motosiklet alır ve istediğin gibi herkes sana bakar ve mutlu olursun.
Okul hayatında başarılar dilerim.
-
18 Temmuz 2006, 01:39
başta gösterişli motosiklet için adres vermem (kestirip atmam) zihinleri biraz karıştırdı galiba. yazdıklarımı tekrar oku. birinci ve üçüncü paragraflarım ters paralaks konu anlatımıdır. birinci paragraf off topic koruması ve tölerans seviyem oluyor. yani aslında seni destekler nitelikte mesaj attım. ama biraz karmaşık gözükmüş. ortadaki paragrafıysa boşver. açıklayamam.
bunun dışında evet ana okulunda ve en fazla ilk okulda kişiye bir şeyler verilebiliyor. hatta eskiden idealist hocalar bu yaşa gelmiş danalar artık benim verebileceklerimi alamayacaklar diye ünv. yerine lise öğretmenliğine geçerlerdi.
en nefret ettiğim tipler bir konuda her şeyi bildiğini zanneden ben oldum karakterleridir. seni kastetmiyorum tabi. ben en alakasız tipten dahi hemde kendi mesleğimde sürekli bir şeyler öğrenirim.
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler