valla herkesin bakışını çevirecek bir motor zor. bazıları sadece supersport'a bakar, bazıları 1 km öteden cruiser sesini tanır. ama super tourer alırsan sokakta bakmayan insan kalmaz herhalde.
valla herkesin bakışını çevirecek bir motor zor. bazıları sadece supersport'a bakar, bazıları 1 km öteden cruiser sesini tanır. ama super tourer alırsan sokakta bakmayan insan kalmaz herhalde.
May the Force be with McLaren Mercedes
Sizin okulun forumuna filan açsaydın topiği
Bence arkdaş gösteriş istemekte haklı.onunda yaşı benim gibi genç olsa gerek.Biraz da yaşımız gereği gösterişi sevioruz.
Ama benim canım gösterişimden daha önemli.
supersport hastasıyım ama zat150 aldım.Önümüzdeki yaz GT250R inşallah.
ondan sonra 600 lük sonrası allah kerim.
Sen kafana göre al bi goldwing yanına çek bi hayabusa ( 1000rr tercihimdir) onun da yanına bi harley koy bağla hepsini arka arkaya sana bakmayan kalmaz
Bu 2. mesaj fazladan kaçtı.
Biri silsin şunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Hayatimin yarisi okuyarak gecti gitti, ortaokuldayken fen lisesine gir hayatin kurtulur diyorlardi girdim hemde dereceyle burs aldim noldu hersey dahada zorlasti hemde erkek fen lisesi, calis calis calis sonra dediler universiteye gir onada girdim. Sakarya makine muhendisligi kazanabildim psikolojim bozuktu, sonra islerimiz iyi gitti bende hayalimin pesinden gitmek istedim biraktim okulu hazirlandim tekrar bilkent kazandim hemide muhendislik . Diyecegim oki bugun sunu yazarken dahi ders calisiyorum onumde kitap acik bisiler okumaya anlamaya calisiyorum. Gosteris yapmak benim en dogal ve tabi hakkimdir en cok tepki gosterdigim sozde
Oyun bitince sahta, piyonda ayni kutuya girer sozudur. Kardesim ben bukadar calistim didindim, sonra ayni kutuya girces hea yok ole bisi! Bence g06'ninda durumu slave morality'e ornek teskil etmekte, "ben yapamiyorum yapanlarin hepsinden nefret ediyorum" durumudur bu. Zamaninda Yahudilerde Misirda kolelik yaparlarken efendilerine nefret duydular, ozaman guclu olan hakliydi. Sonra slave morality galip geldi yahudiler efendi oldular ve biz onlardan nefret ettik. g06 kisaca elestirecegine calis dostum yeterli bilgiye sahip olmadigindan bak isde bulamiyor mussun. Umarim simdi bulmussundur mutlusundur. Kimin efendi, kimin kole olacagi belli olmaz, yarin bigun elestirdigin konuma sen dusebilirsin.
Yas mevzusuna gelince evet insan benim yasimda mutlulugu mal edinmek olarak goruyor. Amerikan anayasasida zaten butun insanlar mutlulugun pesinden gitme hakkina sahiptir derken(pursinity of happiness) bu mal edinme hakkindan bahsetmektedir. Kapitalist duzen tuketimi mutluluga giden yol olarak gormektedir. Benim sucumda yalanci mutlulugun arkasindan gitmektir. Hem, g06, senin dediklerine gore kendine her Harley alan insanda suclu oluyor, cunku Harley'de gosteris motorudur. Bol gurultulu bir motor kulak sagligina zararli demekki rahat degil gibi bir sonuc cikarilabilinir, Hem Renault'da da standart 4 hava yastigi klima var neden bmw'ye para veriyoruz ki bilemiyorum. Ikileme dusurmim seni, Benim aydin kisiligime gelince, sakarya'da gonullu olarak cocuklara ders verdim, bir ilk okulda bir sene boyunca matematik anlattim, bisiler ogretmeye calistim insanlara senin ne gibi bir yararin oldu topluma ki beni sorguluyorsun Vicdanim rahat.
insanlar bana baksın diye uğraşan bir adam psikolojisini oturup gözden geçirmelidir bence. böyleleri yeri geldimi motorcunun imajına da zarar veriyorlar.
tigermbz adlı üyeden alıntı
BUDUR HOCAM. GAYET NET VE SÜSSÜZ. KAFAYIDA BULANDIRMIYO. MESAJ ACIK VE EN DONGOZ KİŞİLİĞİN BİLE ANLAYACAĞI ŞEKİL YAZILMIŞ
TIGER CANIMSIN ??
Comfirmation Bias
Mindtrap ve krom.
Burada hava atarak gösteriş yapmanıza alet olmayacağım....
Mindrap sorduğun soruna gayet basit bir açıklama yaptım anlamadıysan birdaha oku.
Yok benimle alıp veremediğin varsa haybeye burayı güncellemeyelim. buyur özel msj kısmına geç.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)