Sevgili Avesomee
Güzel teyzelerin konu başlığıymış.
Bizi kibarca kovuyorlar bizde bir konu açsak mı
Araba kullansın yeter ya. Her tatilde imanım gevredi 3000-4000km tek başıma sürmekten.
forumda barodı abazası vardı eksıklıgını hıssetmeyelım tabı kı.
Beyaz oje ile lastik boyaması nasıl yapılır diye bir video çekin olmadı
Avesomee konuyu açarmısın ben yazarım.
Şimdi ben açarsam tepki alabilirim bu başlık ne böyle diye motor forumunda.
Moderatöre saygı büyük
Hamurişi tarifini napcaksınız neden ilk hamurişi
dolma sarıyorum ben olur mu lucas
tarifsel pek bişiyim yok kübra var mı sende bişi :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------
bordo ojemle zincir temizledim yeterince boyumun ölçüsünü aldım artık koymuyorum
Şaka bir tarafa da kadın motosiklet kullanıcıları , motosikletlerinin küçük bakımlarını nasıl yaptırıyor başlığı adı altında bir araştırma yazısı olabilir
Bende mangal tarifi vericektim
Şaka bi yana ben birkere burda bir arkadaş başlık açmıştı yemekle ilgili bişiyler karalamıştım.Kendi attığım mesajı bulamıyorum yapıştırıvercektim.
Lucas bey neden hamurişi
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Snappy sen bir de sicjan hanım ablamizi gör vicdansiz ilik somurmus sanki .
Yanlış anlaşılmasın çok iyi motosiklet kullanıyor
bi ara profil fotonda yanlız değildin. ne demek şöyle bi manitamız olmadı. kaç yaşındasın sen
sende haklısın, topuklu ayakkabı sağlığa zararlı olduğu halde giyiyorlar. bence bu işin biraz sosyetiklik kısmı. topuk sesi her zaman sinirlerimi bozuyor, erkeklerde kundura ayakkabı sesi ve bayanlarda topuk sesi dikkatimi dağıtıyor ve hiç hoşlanmadığım bir şey.
günlük hayatta sevmediğim çok şeye katlanıyorum, insanlar rahatsızlık veriyor. asosyal olmak süper bir şey, tek olmak benim için paha biçilemez.
Kalbimizi kırdın Lucas.
Tamam karışmıyoruz işinize,naparsanız yapın
Fatih sen bu topuklu ayakkabıya niye bu kadar taktın.Topukluyla yürünürde,koşulabilir de,hatta arabada kullanılır.Görende spor ayakkabı dükkanın varda,topuklu ayakkabı satan karşı esnaf müşterini çalıyor sanıcak
Biz giymeyi seviyoruz,karışmayın bakalım kız işine.
bizim iş yerinde bir zamanlar öğlen molasında işçilerin çay içtikleri bir yer vardı ve ben orada çay ile çikolata yerdim hep hatta şu anda bile öyle devam ediyorum ama oruç girdi araya, oruçtan sonra devam edeceğiz.
neyse işte bende çikolata yerken millet bakıyordu tabi onlarında canı çekiyordu ama onlar sigara içiyordu. bende sigara kullanmayanlara çikolata ısmarlıyordum, yani böyle bir kampanya yapmıştım. sigara içmeyenlere çayın yanında çikolata ikram ediyordum ama pek tınlayan olmadı doğrusu
aynı şey ayakkabı konusunda da bir an aklıma geldi ama işe yaramaz buda çikolata olayında olduğu gibi :D neyse ya bunları belediyenin düşünmesi lazım değil mi sigarada zararlı ama satıyorlar işte.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)