Ramazandayız ramazandaaa
Snapy sen ona da çarpar öldürürsün
ben manitadan çok pist istiyorum. koskoca antalya da gokart pisti dışında pist yok delirecğm
Ben bir ara bizimkine burgmani kullandırıyordum da bayağıda kullanıyordu motorda alacaktım bi kaç tane bulmuştum da kıyamadım kaza yapar diye..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
mobiletler iyiymiş.
bu arada "mobylette" jenerik marka olmuş haberimiz yok. aslinda "moped" dememiz lazım ama mobilet diyoruz. selpak gibi, pimapen gibi, gilette gibi jenerik marka olmuş.
Resim 1:Teog'a hazırlanan orta son sınıf öğrencileri
Resim 2:tayt+topuklu nettin bacım
Başlığı görünce jenny tinmouth yada chesca miles gibi birşey çıkıcak sanıyordum.Tam bir hayal kırıklığı.
Hocam ya sen motorcu hatun görmemişsin, yada gördün ama forum kuralları yüzünden atamadın :D
Sen istersen bana bi özel mesaj at sana bi instagram linki atayım ben :D
Ben bekarım hala bi şansım var. Belki. Bi ihtimal. )
elena myers da olabilir olmasada motosiklet sürücüsü olması mükemmel olurdu neyse insan olsun yeter.
bana hitap etmedi, erkek alternatif varsa.. hani neblim bi bakim derim.. yorum yapim .. cıx konu pas..
Awesomee
Guy Martin
Cameron Donald
Dunlop
Anstey
Hutchy
Sevdiğin oyuncunun adını yaz,44.. ye gönder.Nostaljik görünümlü radyo kazan
Ben Guy martinciyim.
Man adasına gitmek nasip olursa ilkokul anı defterime yazı yazmasını isteyip,saçından bir tutam kesip saklıcamOda beni bekliyordu zaten
2. Resimdeki mobilet çok tarz duruyor.
2. Resimdeki hatun da çok tarz duruyor
Oldum olasi topuklu ayakkabiyi sevemedim bir turlu. Fıstık gibi konvers varken niye topuklu giyerler. Spor ayakkabi giyilmeli yada topugu uzun ve sert olmayan her ayakkabi giyilebilir.
Simdi o topuklu ayakkabiyla ne kosar nede ziplayabilir, tam odun isi bence topuklu ayakkabı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)