hadi ilginç bi kazanı anlat
Reklamlar
-
Reklamlar
-
kararsızlık konusunda katılıyorum bende ufak da olsa çok kaza geçirdim ama akıllandım insan küçük kazalar geçirmesi çok yararlı tokat gibi geliyo akıllanıyosunuz
-
iyi kullanırım deyipte düşmedim diyeni bende duymadım. duysamda inandırıcı olmaz. onun eskiden iyi bi avcı olduğu anlasılır. :
allah buyuk kazalardan korusun hepimizi.
-
Şirkete arabayı yeni almıştık,1976 model renault station.,( yıl 1989) patron bana hadi bir mersin yap dedi denemek için, daha parasını vermemişti.İyi dedim çıktim yola 90-100 ile gidiyorum mersine girerken merzario tır garajı vardır.onun önünden bir arabanın süratle çıktığını gördüm içime doğmuştu sanki bu şimdi dedim önüme geçer,ve tali yoldan geliyor adam,bende E-5 de seyir halindeyim km 90 ancak arabayı gördüm önümde araya giriverdi,seyir halindeyken arkamdaki TC Karayollarının TR'ı vardı arkamda aynadan sürekli kotrol ediyordum,çünkü oda araç sollamış aynı kulvardaydık
ancak direksiyonu sola kırdığımı hatırlıyorum sol tarafda da çelik bariyerler var......kendime geldiğimde karayollarının şoförü kartını verdi ben şahitim en doğrusunu yaptın dedi,trafik geldi rapor tuttu 8 de 8 karşı taraf suçlu bulundu ben petrole giittim kazayı söyledim patrona, sende birşey varmı dedi,yok dedim atla gel dedi gittim tekrar kaza yerine,trafik polisi sen suçlusun dedi,ya dedim rapor falan polisin montunun içi Camel ve Marlboro sigarasından şişmiş artık polise dedim haklısın ben suçluyum kusura bakmayın dedim o zamanın parasıyla 600.000. Tl ye yaptırdı patronum.O zamandan beri polisleri hiç sevmem ve güvenmem işte böleee bir anım vardı.Ama motorla hiç kaza yapmadım allaha çok şükür ve 7 yıldır kullanıyorum hemde kasklı (duyurulur)
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
geçmiş olsun... böyle ruhsuzları çıkıyor arada.. benim hikayem tamamen araba kullananların motorları görmemesiyle ilgi.. yolda 40-50 kmh hızla giderken önümdeki denyo ne sinyal ne bişey birden önüme kırdı. frenlere bile dokunamadım.. adamın jant kapağı patladı, benim motorunsa ön maşası kırıldı.. o an şans esere motorun üstünden uçarken dengemi kaybetmedim ve ters düşmedim.. adam hatasının farkında özür diledi sonra çekti gitti. çünkü aracında ciddi bişey yoktu.. bu olaydan sonra daha dikkatli olmaya başladım. özellikle kadın otomobil sürücülerine dikkat edin onlar 1 numaralı tehlike. (kadın motosiklet sürücülerine lafım yok yanlış anlamayın)
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
-
arkadaşın bisikletini ödünç almıştım, oldukça dik bi bayırdan bayaada uzun bir yoldu hızla ineyim dedim hızlandım hızlandım freni sıkayım dedim fren aşaa kaydı iptal.arka tekerleğe ayağımı sürttüm yavaşlarmı diye işe yaramadı.yolda ana caddaya çıkıyodu yatırdım bisikleti caddeye fırlamamak için.sonuç delik bir çere yara bere içinde el ve dizler. kırık 2 diş.
beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir
-
-
valla benım kazam çooookkkk
sene 95 falan çamlıcadan aşşa bisikletle iniyorum 2 kişiyiz hızımızı almışız 80 km vardır hızımız orta refüjde bi kopek duruyo once yola atlıyo karsıya gecıyo ben tabi gecti die hız kesmeden devam sonra vazgecio o an heralde geriye bi donuyo refuje dogru baMmMMmMmMmMm!!!! köpeğe bi vurdum köpek bi tarafa ben bisikletle beraber bi tarafa ayagımda karpiye pedallar var ayak kaymasın die kayışlı ayak çıkmıyor içinden ben bisikletle yerde sürünmeye başlıyorum suratımın sol tarafı korku filmlerindeki tiplere benzemişti kotuydu....
Diğerlerini anlatmıyım biraz kotu onlar... solda resimde arka planda görünen kawasaki motor artık yok paramparça düşünün yani... çok üzgünüm çokk
Bu bir tutku... yıllar geçsede... o motor hayatından belki bi çok şeyi alıp götürsede ondan vazgeçmek imkansız.. o bir kadın gibi ..
-
tam tahmin ettiğim gibi.
yakın cevremde motosiklet kullanıcısı 4-5 kişi. bu insanlardan baska kaza konusunda uzlastığım kimse yok. bakın sizlerde motosikleti çok seven ve kullanan insanlarsınız ve kaza sayınız cok az. insanlara bu motosikletin ÖLÜM malinesi olmadıgını nasıl ıspatlıyacaz yada nasıl ıspatlıyorsunuz.
anne ve karınızı özellikle...
-
Çok kolay, gaza gelmezsin,kaskını takarsın,insanlara yani yayalara,araç sürücülerine centilmenlik yaparsın,yağmurlu havada motora binmezsin kız arkadaşını arkaya atıp hava atim demezsen,tek teker yapmazsan bunların hiç birisi olmazsa eğer,motor ölüm makinesi değildir.İkna oldunmu......
-
-
ben çok kaza yaptım ama inanıyorum ki gerçekten hiç birisi benim suçum degildi ama olsun hepsine şükrettim ALLAH beterinden korusun hep tecrübem arttı.anladımki karşındaki kişiyi herzaman acemi görmek lazım..
[url]www.anahtarcilar.com[/url]
-
valla bende merterde yaptım ama ben belediye çukuru mağduru oldum halk otobusu sıkıştırınca bende gazaa bastık hoooooop çukura motorla biraz boğuştuk yerde 1 ay ayagım sargılı dolaştı arkadan gelenler farketmese ahiretonline den şuan yazardım heralde aman allah korusun.
-
Benimkide ilginc!! 30km/saat giderken sagda kizlar beyzbol oynuyordu. Onlara bakiim dedim, biraz fazla bakmisim, onume dondugumde kirmizi isikta duran arabalara vurmama 10 metre falan kalmisti, direk motoru yatirdim, cok cool bir sekilde dustum, (ne motor ne ben arabaya carptik), ve hicbirsey olmamis gibi (cool olmaya devam etmek icin) kalkip motora yeniden binip gittim. Kotumun diz kisimlari paramparcaydi ama bende pek birsey yoktu!!
-
Değerli,sevgili,canayakın arkadaşlarım motoru hava atmak için,sürat yapmak için,gösteriş yapmak için kullanmaz, onu zevk için iki teker tutkunu olarak kullanırsak bence kaza riskimiz azalır diye düşünüyorum.Herkesi çok seviyorum, camiamızdan kimsenin motor yüzünden saçının teline zarar gelmesini istemiyorum
-
valla motor bende senin gibi düsünüorum ama ara sira olsada deli deli seyler yapiorum ve beniden daha deliler de var
icimizdeki trafik canavarini durduralim
-
Bende bir kazamı paylasayım, buradan onemli bir ders cıkabilir.
2003 yazında yeni aldıgım twister ile Altınoluga nisanlımın yazlıgına gitmistim.
İstanbula donuste (onu motosiklete bindirmedim) otobusunu takip ederek
beraber donuyorduk,mola yerlerinde gorusuyorduk..
Bursada buyuk bir ısıklı kavsak var, Isıklarda yeşilin yanmasını bekliyordum
Ön sıradayım ve yeşil yandı..
Soldan akan seride baktım, bunu genelde yaparım..
Sagdan iki şeritte 2 arac ve en sol seritte 1 arac durdu..
fakat ara şerit hala boş ve duran bir arac yoktu.
Arkamdaki araclar hareket etmeye baslayınca bende tam burun cıkardım ve
o boş serit önüne tam hizalamama az kaldıki.....
Ciyaaklayarak bir mercedes Vito minübüs frenlemiş kayarak o boş şeritten
çıktı...
Hiç bir şey yapamadım..Koca minibüs kırmızıya yakalanmamak için gazlamıstı
ve kırmızı yanıncada frenlemiş kayarak uzerime geliyordu..
Ben allahtan tam seridin ortasında degildim, sanki o bos seritten birsey cıkabilir diye
burun cıkarmıstım.
Minibüs kayarak biraz daha bana yakınlastı ve ön tekerlegime tokat atar gibi
çarparak 20 metre ileride durdu..İlk kez biri bana carmıstı..Cok korkmustum..
Çünkü eğer 60 Cm daha ilerde olsaydım su anda yaşamıyordum...
Resmen Allah korudu..
Motosikletin ön çamulugu kırıldı, amortisoru hafif yamuldu ve gidon egrildi..
El bileklerim cok acıyordu cünkü gidonu bırakmamısım hala.
Gidon duz vaziyette tekerlek saga bakar duruma gelmiş ve motoru bıraktım devrildi..
Nişanlım kazayı ogrenmesin diye orada fazla oyalanmak istemedim, feribotta
beni görmeyince telaslanabilirdi zaten motor kullanmamı istemiyordu..
Hala bu kazayı ondan saklarım..
Motorun anahtarıyla gidon ve tekerlegi hizaladım, yoluma devam ettim.
Polis çağırıp zabıt tutturmamakla buyuk hata etmişim, Tamir parasını 15 gun sonra
güc bela havale ettirebildim..
İkinci ders ; Yeşil yandığında ilk sen çıkma Bırak 1-2 oto senden önce geçsin...
-
-
ehliyet kursunda hocam bana hep geri geri giderken arkana bak,yavaş git ve dikkatli ol demişti.Daha direksiyon sınavından çıkalı 1 ay olmadan patronun kardeşinin kango sunu geri geri giderken arkadaki arabaya vurdum(hocanın sözünü dinlemzsen böyle olur) neyse aradan 1 hafta geçti ben motorla sakin sakin giderken sagda park etmiş bir harley vardı ben ona bakarken (üfff be ne güzel motor) bide baktımki benim arka teker havada çarptıgım arabada kango neyse sagibi indi arabadan bende dedim hiç bişey yok abi arabanda zaten bunların arka tanponları çok saglam oluyo (daha önceki tecrübemden) adam bana demezmi alışıksın herhalde
-
ha araba kazaları var mı, bi tane d benden, babamın arabasını park yerinden çıkarıyorum, park yeri ön ön parketmiş bi sıra araba, onların arkasında da yan şekilde arkaya dizilmiş, arada sadece manevra yeri kalan bi yer, gece, hava da karanlık. arabayı geri çıkarıyorum aynadan ve kafamı çevirerek arkaya baktım arkamda araba yok, derken bi gümbürtü sesi anlam veremedim, indim bi baktım, siyah bi toros varmış tabi o eski torosun boya kalitesiyle karanlıkta arabanın parlama durumu yok ki arabanın geri lambalarından parlasın da görülsün , nese ki iki arabada da bişi yoktu, amma akustik arabaymış toros, maaşallah akustik gitar gibi katlio sesi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler