kimsesizler mezarlığına git, örneğin orada bir mezar taşının üzerinde "Gölde boğulmuş bir şekilde ölü olarak çıkarılan bayan" yazar. İsmi bile olmaz. O yalnızlığın tarifi yoktur, kendi yalnızlığından utanırsın dostum.
kimsesizler mezarlığına git, örneğin orada bir mezar taşının üzerinde "Gölde boğulmuş bir şekilde ölü olarak çıkarılan bayan" yazar. İsmi bile olmaz. O yalnızlığın tarifi yoktur, kendi yalnızlığından utanırsın dostum.
Yeni işyeri açmıyorum 10 senedir zaten işyerim var Bilgisayar teknik servis.. Bayram günleri dahi yalnızlıktan açacakmıyım dedim.. Eskiden öyle yapardım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:42 ----------
Orası neresi üç günde çeviririm orayı ben :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:43 ----------
Yalan yook doktor lazım..Tatil bayağı iyi geldi pek sağa sola bağırmıyorum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:44 ----------
Yalan yook çok istedim bazen yalnızlık iyi oluyor özellikle şöyle bir deniz kenarında meltem esintisinde on numara oluyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:45 ----------
Bu dediğin şeylere senelerce sahip oldum da yaş ilerleyince kimse kalmıyor çevrende herkes evleniyor yalnız olmyor en son 1 ay önce son kalan tek tük elemandan birisini evlendrdik..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:47 ----------
Sorma daha bugün geberiyordum arka tekerin mil somunu düşmüş 150 km hızla giderken motor birden sağa sola saptı arkası toparlayana kadar canım çıktı.
Tc kimlik no 31 ile başlıyor o memuru bir yakalar isem.. :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:48 ----------
Her insanın yapısı bir değil ama şu çok arkadaşlılık konusunda size katılıyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:49 ----------
Abi benim bilgisayar teknik servisim var genelde pc kullanırım bu yüzden foruma vakit ayurabiliyorum Ama bazen oturup yemek bile yiyemiyorum bazen pek gelen olmuyor akşam zaten pek durmam genelde ya bizim 89 taka şahinle ya da motorların biri ile gezerim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------
Arkadaşla yolculuk daha güzel olur diye düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:53 ----------
Bir zamanlar çok yaşadım öyle böyle değil insanın tek sosyal aktivitesi cumartesi geceleri işyerinde iki tek atıp o kafayla motorla şehri gezmek olur mu ya :D
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
bana kendim bile kalabalık geliyor bazen.
asosyallikle karıştırılmazsa yalnızlık lüks.
Arkadaşlar kız arkadaşıma ulaştım ama şu ulaşamadığım süre zarfında şunu öğrendim benim en çok sinirimi bozan zat buymuş iki gündür gene olan sinirimi tepeme zıplatıyor.Ne olduysa artık gitmiş başka birisi gelmiş yerine yapacak birşey yok zorla güzellik olmaz..
Bugün aksiyon olarak menüde bu kız arkadaşım mahallede birileriyle kavga etti akşam üstü mahalle cennet mahallesine döndü bir anda karıştı ayırana kadar canım çıktı bunları.. Sonra gitti bana afra tafra yaptı..Bende ulan seni ayıranda kabahat dedim sıçtım sıvadım bıraktım..Sonra çıktım tuzla marinaya oradan gebzeye oradan çağdaşkende şehri turladım bayağı rahatladım..Kendime birşeyler aldım.. Yolda üç patenli eleman otostop çekiyordu durdum birisini arkaya bindirdim diğer ikisi motora tutundu yol boyu patenleri ile kaydılar.. Sinirlerim yatıştı dükkana geldim bu kız gene olan sinirlerimi zıplattı ...En iyisi ben bundan uzak durayım diğer arkadaşımla zaten daha imkanı yok konuşmayız.. Ya aslında benle gezebilecek derdimi neşemi paylaşacak bir dostum olsa yeter...
Yalnızlığını gidermek için alkole bulaşmada ne yaparsan yap Ben yapım gereği her zaman yalnız olmak isterim vede öyleyim.Kıbrısta öğrenci iken yalnızlığın dibine vurmuştum,alkolde ucuz olunca olanlar oldu tabi
Kendine sadece cay icicek dost edin yeterli,ben cikar kiz arkadasimla gezerim,bi iki tane samimi dostum vardir kalani cay ismarlicanmi dediginde cagirildigim kisilerdir,zamanimin kalanini evde flim izleyerek uyuyarak veya hafta sonu plani yaparak geciriyorum,tavsiye ederim sizi uzucek dusundurcek herseyden vazgecin yani demek istedigim birsey planlarken acaba fikri olmasin aklinizda bagli durmayin ancak oyle mutlu olursunuz.
En iyi arkadaşım kendim!
Tavla atar kahve içeriz arada karşılıklı
Yalnızlık mı?
Giyime kuşama daha fazla önem verip arkadaş çevreni genişlet, yaşama karşı olan sevincini arttır kız döner hakiko. Bi de ciddiysen bahsetmeye başla yoksa tünelin ucu bi yere çikmicak deyip başka yoldan gitmeye karar verebilir
Dün kızarkadaşım dükkanın önünde bekliyordu gittim yanıma biraz konuştum arabayı onun üzerine yapmıştık onun hakkında konuştum yine ulaşamadım..Gidecekmiş memleketine yapacak birşey yok.. 9 oldu sinirlerim yatıştı artık pek kimseye bağırmıyorum her gece çıkıyorum dolanıyorum motorla.. Tek tabanca geziyorum.. Ama yine de işte alışkanlıktanmıdır nedir özlüyorum..Unutacağım elbet ..
İnsan duygularını kontrol edebilmeli. Ben mesela. Duygum yok diyebilirim. En son 2013de babaannem vefat ettiğinde üzüldüm. Kızlar arkadaşlar vs hiç bişeyi takmam. İnsan kendini yıpratıyor öyle durumlarda. Taktik verebilirim :D
Bir haftadır 10 gündür çok iyiydim ama nedense bu akşam hep boğazım düğüm gezdim .. Az önce dükkana girdim arka tarafta kur'an okunuyordu.. Kira verdiğim işyeri sahibim vefat etmiş dünya iyisi bir insandı çok severdim 10 senedir en ufak tartışmamız olmamıştır.. :'(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)