Mesaide sıkılanlar buraya
Reklamlar
-
murat 60 adlı üyeden alıntı
tuzla damısın nerde yeriniz acenteci arkadaş tersanelere yakınsın galiba
Yok biz gemlik bursadayız =) Serbest bölge borusan limanındayız
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ----------
bursalıali adlı üyeden alıntı
Anladığım kadarıyla Gemlik'te çalışıyorsun. Çaça balık Düzgün'le tanışıklık var mı? Tavsiye ederim.
Maalesef kendisini tanımıyorum dışarda yemek yiyen biri değilim zaten pek. Bu aralar belli başlı sorunlarım olduğu için işten kafamı kaldıramıyorum çift mesai ve çitf işte çalışıyorum. Yaş genç Bünyede kaldırıyorken çalışalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------
bursalıali adlı üyeden alıntı
Arda kardeşim merhaba,tabiki bu merhaba aynı zamanda bütün MT li arkadaşlarıma. 2000 yılında 45 yaşımda emekli olduktan sonra
Ülkemin şartları gereği 15 sene daha çalışmaya devam ettim . Mayıs 2016 da çalıştığım işyerimden ayrıldım ve o firma aynı yılın
sonunda kapandı. Bir senedir gerçek emekliyim. 7 ay önce bir kalp krizi mi yoksa kalp kerizi mi olduğunu anlayamadığım hadise.
Olay çocuklarımı ziyaret için İst'de olunca apar topar Siyami Ersek hastanesi. Açık bypass operasyonu. Doktorlar dediler üç ay hem iki teker hemde çok teker yasak. Ayrıca üşütüp hasta olmak da yasak. Mecburen peki dedik. 2 aydan beri kullanabiliyorum
motorumu. Şükür Rabbime iyiyim. Operasyonun vücudumda yaptığı hasarın % 98 i geçti gitti. Serde biraz ihtiyarlık da olunca
insanın çenesi düşüyo. Kusurumuza bakılmaya. En güzel yıllara ve yollara. SELAMLARIMIZLA.
estağfurullah ne çene düşmesi bu başlığı zaten sohbet için açmıştım. Tekrardan çok çok geçmiş olsun umarım bir daha böyle birşey yaşamamanız dileği ile
Motor ruhunu ele geçirdiyse, Asla bu duyguyu değiştiremezsin!
Reklamlar
-
siz nası işlerde çalışıyosunuz ki mesai saatlerinde sıkılacak kadar vakit bulup foruma girebiliyosunuz ?
Üzerine para ödüyolar mı bide ?
-
RulingMoto adlı üyeden alıntı
gemi acenteliği =) kendi işimiz değil el işinde çalışıyoruz ama hayırlısı diyelim
tuzla damısın nerde yeriniz acenteci arkadaş tersanelere yakınsın galiba
Ben Tuzladayım. Deniz yapıları (liman, mendirek, rıhtım, köprü, su altı boru hatları vs) yapan ve kendi deniz ekipmanı filosu olan bir şirkette Proje Kontrol Şefiyim. Bu bölgede olanlar varsa (Deniz Harp Okulu tarafları) buyursun çaylar, kahveler şelale : )
matrax33 adlı üyeden alıntı
siz nası işlerde çalışıyosunuz ki mesai saatlerinde sıkılacak kadar vakit bulup foruma girebiliyosunuz ?
Bazen açık denizde şantiyede, bazen merkez ofiste bilgisayar başında olunca birkaç dakikalık molalarda vakit oluyor elbet.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
mesai bitse de eve gitsek modu. bugünlerde tık yok telefon çalmıyor o derece.
bizdede öyle valla bizim sektör iş güvenliği
sizin ki nedir?
-
matrax33 adlı üyeden alıntı
benim işim zaten masa başı matrax33 beyanneme düzenliyorum. Gemiye yüklenecek konteyner veya araçların belgesi diyebiliriz. Her gün her saat her dakika gemi olmuyor şirketimin asıl çalışma yeri yurt dışı. Ecnebiye giden bir gemi min 4 gün içinde orda oluyor geliş süreside öyle tabi tahliyesi işlerimleride 1 gün sürüyor ortalama 1500 haraketli bir gemide. haftanın 2 günü hiç iş olmuyor diyebiliriz olsa bile 12 kişiyiz sabahtan 2 saat kadar bir sürede işleri bitiriyoruz.
-
Yer Kayseri Erciyes dağı etekleri, buraya yakın bir işletmede çalışıyorum 2 haftadır motora binmeye fırsat bulamıyordum. Bugün öğlen molasında kaçamak yaptık
-
TURAN.RTR adlı üyeden alıntı
Yer Kayseri Erciyes dağı etekleri, buraya yakın bir işletmede çalışıyorum 2 haftadır motora binmeye fırsat bulamıyordum. Bugün öğlen molasında kaçamak yaptık
https://i.hizliresim.com/nRXYnN.jpg
binebilicek bir motorum olsa keşke diyorum. Yeni sattım maddi sorunlardan dolayı yaz sonu kış başı piyasa ucuzlayınca almayı düşünüyorum min 250cc max600cc o zamanki bütçeye göre tabi.
-
Dağcı adlı üyeden alıntı
bizdede öyle valla bizim sektör iş güvenliği
sizin ki nedir?
Kardeş seninle meslektaşız sanırım.
-
Herkeze iyi akşamlar =) mesaiden erken çıkmanın mutluluğu.. herkeze kolay gelsin tekrardan yarın görüşmek üzere =)
-
Hah iyimis biz yuksekte calisma malzemeleri uretip satiyoruz..
-
[HAZZILHAR]Ben Tuzladayım. Deniz yapıları (liman, mendirek, rıhtım, köprü, su altı boru hatları vs) yapan ve kendi deniz ekipmanı filosu olan bir şirkette Proje Kontrol Şefiyim. Bu bölgede olanlar varsa (Deniz Harp Okulu tarafları) buyursun çaylar, kahveler şelale : )
hidrodinamik tersanesindeyim kalite kontrol formeni olarak çalışıyorum yakın sayılırız tanışırız birgün
-
[HAZZILHAR]Ben Tuzladayım. Deniz yapıları (liman, mendirek, rıhtım, köprü, su altı boru hatları vs) yapan ve kendi deniz ekipmanı filosu olan bir şirkette Proje Kontrol Şefiyim. Bu bölgede olanlar varsa (Deniz Harp Okulu tarafları) buyursun çaylar, kahveler şelale : )
hidrodinamik tersanesindeyim kalite kontrol formeni olarak çalışıyorum yakın sayılırız tanışırız birgün
Olabilir, Aras Deniz İnşaat çalıştığım şirket. Duymuşsunuzdur belki.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
RulingMoto adlı üyeden alıntı
Ofis, gemi, evraklar, sınırlı bir internet, kahve, sigara, akşam ev, kardeşle uğraşmalar, vs. her zamanki rutin diyebiliriz işiniz turuzimse iyi ya birde araplar sağlam olanları denk gelirse iyi para kazanırsınız ben bilirim. İstanbulda oturduğum zamanlarda taksici olarak çalışan babam vardı 1 gün komple kiralamak için 2000$ vermişlerdi ozamanın parasıyla. şimdi nerden baksanız 7000 Tl yapıyor deli paraymış. zaman ne çabuk geçiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------
Hayırlı olsun kaç aylık =)
6 Aylık teyzesi
Bel ağrılarımdan duramıyorum vallahi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:36 ----------
Lucas adlı üyeden alıntı
Araplar Alanya'ya da el attılar mı vay arkadaş.
Sen napıyosun orada? Tur acentası falan mı yoksa emlak mı?
El atmak ne kelime buranın nerdeyse a........ s.....
Paso ev satın alıp duruyolar, tabi onlara göre beleş...
Yok ben marabayım otelde. Acıcık maaş ile çalışan ama 3 dil bilen resepsiyonistim... Ha bi de Tarzanca etti 4.
Bu CANI SIKILANLAR Forumda sabitlense iyi olur bence.. Zabaha kadan canım sıkılıyor. Bazen Akşama kadar sıkılıyor.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
-
Benzin yine 5.22 oldu ya la bi indir bi bindir
Bende zenginlerin yatlarına vergisiz şekilde aldığı 1.30 tl mazot gibi motoruma benzin almak istiyorum 1.50 tl den
BAKANLARIMIZ Bİ BAKSIN Neden ben
-
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Olabilir, Aras Deniz İnşaat çalıştığım şirket. Duymuşsunuzdur belki.
memnun olurum yolunuz düşerse bu taraflara beklerim murat ben bu arada
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)