Mesaide sıkılanlar buraya
Reklamlar
-
Merhabalar.
Mesai saatlerinde sıkılan arkadaşlarım için bir sohbet başlığı açmak istedim tüm haberleri okuduktan sonra yazacak birşey bulamayınca bu konuyu açmayı uygun buldum. Benim gibi sıkılan insanlar varsa konusmak isterim maksat muhabbet olsun zaman geçirelim kaynaşalım tartışalım konusalım aklımızdakileri soralım bilgi alalım. Benim gibi düşünen insanlar varsa bu konuya herkezi beklerim =)
Reklamlar
-
Moderatör
RulingMoto adlı üyeden alıntı
Merhabalar.
Mesai saatlerinde sıkılan arkadaşlarım için bir sohbet başlığı açmak istedim tüm haberleri okuduktan sonra yazacak birşey bulamayınca bu konuyu açmayı uygun buldum. Benim gibi sıkılan insanlar varsa konusmak isterim maksat muhabbet olsun zaman geçirelim kaynaşalım tartışalım konusalım aklımızdakileri soralım bilgi alalım. Benim gibi düşünen insanlar varsa bu konuya herkezi beklerim =)
EE nabüün RulingMoto ?
Yanlız konuyu yanlış yere açmışsın, konu dışına taşıyorum müsadenle.
Bak sayende mesai boş geçmiyor sağol varol
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Lucas adlı üyeden alıntı
EE nabüün RulingMoto ?
Yanlız konuyu yanlış yere açmışsın, konu dışına taşıyorum müsadenle.
Bak sayende mesai boş geçmiyor sağol varol
Teşekkür ederim biranlık dalgınlıkla açtım her hal =) evrak işinden başka bişey yaptığımız yok sizi sormalı nasılsınız neler yapıyorsunuz ?
Motor ruhunu ele geçirdiyse, Asla bu duyguyu değiştiremezsin!
-
Moderatör
Teşekkür ederim biranlık dalgınlıkla açtım her hal =) evrak işinden başka bişey yaptığımız yok sizi sormalı nasılsınız neler yapıyorsunuz ?
Turizm, araplar, uçak bileti çay kahve elektronik sigara internet.
Akşam ev, velet, güreş vb.
Siz ?
-
Turizm, araplar, tarzan dili anlasim. Hamilelik ugrasip gidiyoruz iste
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Turizm, araplar, uçak bileti çay kahve elektronik sigara internet.
Akşam ev, velet, güreş vb.
Siz ?
Ofis, gemi, evraklar, sınırlı bir internet, kahve, sigara, akşam ev, kardeşle uğraşmalar, vs. her zamanki rutin diyebiliriz işiniz turuzimse iyi ya birde araplar sağlam olanları denk gelirse iyi para kazanırsınız ben bilirim. İstanbulda oturduğum zamanlarda taksici olarak çalışan babam vardı 1 gün komple kiralamak için 2000$ vermişlerdi ozamanın parasıyla. şimdi nerden baksanız 7000 Tl yapıyor deli paraymış. zaman ne çabuk geçiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------
GT250rAlanya adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kaç aylık =)
-
Benim mesai daha başlamadı bugun kapanışım 16-22 arası çalışıyorum. Bizde mesaide telde yasak müşterilere paso beden veririz akşama kadar :/ )))
-
-
Emre Fırat adlı üyeden alıntı
Benim mesai daha başlamadı bugun kapanışım 16-22 arası çalışıyorum. Bizde mesaide telde yasak müşterilere paso beden veririz akşama kadar :/
)))
16-22 güzel mesaidir heleki mesai arkadaşlarınız kafadar insanlarsa zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. İş çıkışı bir çorbacı ile kapanış yapıldımı tamamdır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------
DKN adlı üyeden alıntı
kız arkadaşınız var mı
keşke diyebiliyorum sadece uzun süredir
-
mesai bitse de eve gitsek modu. bugünlerde tık yok telefon çalmıyor o derece.
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
mesai bitse de eve gitsek modu. bugünlerde tık yok telefon çalmıyor o derece.
3.5 saatçik kaldı bekliyoruz bakalım. sıkıntıdan başka bişey değil yahu bu saatler
-
Moderatör
GT250rAlanya adlı üyeden alıntı
Araplar Alanya'ya da el attılar mı vay arkadaş.
Sen napıyosun orada? Tur acentası falan mı yoksa emlak mı?
-
16-22 güzel mesaidir heleki mesai arkadaşlarınız kafadar insanlarsa zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. İş çıkışı bir çorbacı ile kapanış yapıldımı tamamdır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------
keşke diyebiliyorum sadece uzun süredir
Benim en sevdiğim sabah 9 öğlen 14 arası çıkışta hemen sahile akıyorum süper oluyor sabah sakin ama o zamanda satış olmuyor prim gelmiyor)
-
Sezon açıldı işler yoğun
Bizde mesai olayı belli olmuyor.
3 gün önce, bir gün içerisinde 350 bin liralık 2 tane araç satışı gerçekleştirdik.
Kiralık araçlarada çok talep var. Antalya da ciddi bir yerli ve yabancı turist akımı dolaşıyor. Sezon ile beraber cebimiz para gördü, yüzümüz gülüyor, moraller yerinde
Siz ne iş yapıyorsunuz?
-
gemi acenteliği =) kendi işimiz değil el işinde çalışıyoruz ama hayırlısı diyelim
-
Arda kardeşim merhaba,tabiki bu merhaba aynı zamanda bütün MT li arkadaşlarıma. 2000 yılında 45 yaşımda emekli olduktan sonra
Ülkemin şartları gereği 15 sene daha çalışmaya devam ettim . Mayıs 2016 da çalıştığım işyerimden ayrıldım ve o firma aynı yılın
sonunda kapandı. Bir senedir gerçek emekliyim. 7 ay önce bir kalp krizi mi yoksa kalp kerizi mi olduğunu anlayamadığım hadise.
Olay çocuklarımı ziyaret için İst'de olunca apar topar Siyami Ersek hastanesi. Açık bypass operasyonu. Doktorlar dediler üç ay hem iki teker hemde çok teker yasak. Ayrıca üşütüp hasta olmak da yasak. Mecburen peki dedik. 2 aydan beri kullanabiliyorum
motorumu. Şükür Rabbime iyiyim. Operasyonun vücudumda yaptığı hasarın % 98 i geçti gitti. Serde biraz ihtiyarlık da olunca
insanın çenesi düşüyo. Kusurumuza bakılmaya. En güzel yıllara ve yollara. SELAMLARIMIZLA.
-
gemi acenteliği =) kendi işimiz değil el işinde çalışıyoruz ama hayırlısı diyelim
tuzla damısın nerde yeriniz acenteci arkadaş tersanelere yakınsın galiba
-
O değil de akşam olsa da eve gitsek
-
Anladığım kadarıyla Gemlik'te çalışıyorsun. Çaça balık Düzgün'le tanışıklık var mı? Tavsiye ederim.
-
örümceklerimi besliyorum. Sinekleri canlı yakalayıp , ağlarına bırakınca namıssızlar nasıl sarıyorlar yar. Terapi gibi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)