Evet 16 17 yaşlarında bi genç gelip motorunuzun üstünde fotoğraf çekilmek istese ne derdiniz?
Evet 16 17 yaşlarında bi genç gelip motorunuzun üstünde fotoğraf çekilmek istese ne derdiniz?
Tipine, duruşuna, konuşmasına bakar eğer uygun bulursam neden olmasın derim 😀
Valla boxer la fotograf cekinmek istesin biri ona yemek ismarlicam
İşine bak abicim oyuncak değil bu diyip motordan uzaklaştırırdım herhalde. motorumu tanımadığım birisini geçtim kimseye sosyal medya oyuncağı yaptırmam.
Motorda hiç isteyen olmadı ama bende Otoser var tripörtör. Bi yere bırakıp gittiğimde genelde başında fotoğraf çekinenlerle buluyorum. Hatta birinde bi yere gidip gelmiştim. Döndüğümde fotoğraf çekinenler vardı. Başlarında bekledim değişe değişe fotoğraf çekindiler. Sonra biri bana bakıyordu. "İşiniz bittiyse arabayı alacağım" dedim şok olmuşlardı.
İzin alanlarda oluyor. İstedikleri gibi çekiniyorlar. İzin vermeyince bi tarafı kalkık derler.
Ha tabi motorsiklette durum farklı olabilir. Sonuçta ağır makina ve dengesiz bi duruşta düşürüp gözünüzden sakındığınız aletin sağını solunu kırabilir.
Motor arkadaşımın motoru falan değilse ben fotoğraf çekilmek istemem, isteyemem..
Ama gel gelelim bana biri sorarsa genel olarak reddedemem :/
Bazen çekilmek isteyenler oluyor. 15 yaşından tut 25-30 yaşlarındaki insanlar bile fotoğraf çekilmek istedi. Tabii çekin sıkıntı yok dedim
tipine güvenmediğim birisi olursa muhtemelen yok derim yada başında beklerim
Sorduğun gibi 16-17 yaslarinda bi çocuk isterse kız erkek fark etmez, ağırlığa dikkat etmesi için uyarır izin veririm.
Onun dışında yaşı çocuk denilemeyecek ortalama +20 yaş civarına hayır abicim ablacım kardeşim der konuyu kapatırım.
Gençliğin hevesi önemli, ama yetişkinlerin sosyal medyaya atacağı fotoğraf ..kimde degil.
Gerçi ben genelde motor ile degilde benimle foto çektirmek isteyenlere daha cok maruz kalıyorum.
Malum Cross kask gözlük jersey felan motorize gökkuşağı gibi görünce dikkat çekiyo heralde ellaaam
Başıma gelmişti hiç unutmam...markete girmiştim çıktığımda motorun başında bir engelli kardeşimiz vardı,konuşması zor anlaşılan beden hareketleri baya kısıtlıydı.
Abi dedi ben motor hastasıyım,motoruna bınsem resmimi çekermisin...normalde nobran bir insanımdır insanlara karşı pek sıcak değilimdir...
hay,hay kardeşim dedim.motora binmesine yardım ettim,telefonunu aldım, koskocaman gülümsemesiyle fotoğrafını çektim.sonrasında biraz motor muhabeti yaptık ayrıldık.
O güzel kardeşimi hiç unutmam,hayatı boyunca motosiklet kullanamıyacak olsa bile büyük bir tutkusu vardı.
Bazen benim motorun üstüne çoluk çocuk otururlar.Genelde orta ayaklık üstünde durur motor. Birşey demem kızmam hem fena mı belki yeni motorcular yetişir..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)