SÜRÜCÜ KURSU GEREKLİ DİREKSİYON EĞİTİMİN VERMEDİ A2 DİREKSİYON SINAVINDAN KALDIM..
Reklamlar
-
Bence siz ehliyete odaklanmaktan çok ehliyeti alınca nasıl motosiklet kullanacağım diye düşünmen gerek.Ya kurstan adam gibi eğitim almaya çalışın yada kendi imkanınızla eğitim alın.Ben A sınıfı alırken açıkça sen eğitimini al biz seni sadece sınava sokarız.Sınavdan önce bir iki gün sınava gireceğin motosikletle eğitim yaparsın sınav parkurunda dediler.Bazıları bu sınav sistemini bile yetersiz görüyor.Yani bu sınavı geçip motosikletle hayatta kalmak baya zor.
Reklamlar
-
Tşk ederim dikkate alicam
-
Kurslardan bir eğitim beklenmemesi gerektiği, kursun verdiği eğitimle sınavın bile zor geçeceği forumlarda defalarca konuşuldu. Sorup soruşturup en ucuz kursa kayıt yaptırıyorsanız sınavdan kalınca nereye ne şikayet edeceğim diye düşünmeyeceksiniz. Adam gibi eğitim veren kursların parası da ona göre. Kurs işini ucuza mal edip eğitime Honda'ya Rahmi Barutçu vs gitmek en doğrusu bence.
-
Keşke sınava girmeseydiniz ben yeterli ders alamadığım için 3 kere direksiyon sınavına girmedim
-
Bende ehliyet sürecinden yeni geçtim, kursa kayıt olurken alacağınız eğitimle ilgili bir belgeye imza atmıyorsunuz, o belgeyi genellikle sınava bir gün kala imzalatıyorlar, XX sürücü kursunda ehliyet için gerekli yazılı ve uygulamalı eğitimlerimi aldım, XX tarih de ki sınava girmek istediğimi arz ederim gibi, eğer eğitiminiz size yetersiz geldi ise imzalamaz bir sonraki sınava kadar kursun imkanlarından yararlana bilirdiniz, bu saat den sonra şikayet etmek sizin açınızdan biraz zor ola bilir kurs size karşı tutum değiştire bilir, geçmiş olsun
https://www.youtube.com/watch?v=4R38-vqpBB0
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler