???? beyler photoshop bilirdim ama videolarıda photoshop yapılmaz herhalde dimi ???
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Reklamlar
-
sen hiç bilimkurgu film izlemedin galiba?
bu görüntülere gelirsek, doğanın mutasyonlarına bir örnek. eğer doğa çizgi romanlardaki gibi biraz sanatkar olsaydı şimdi bu çocuk x-man olacaktı.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
watercolours dostum filim ayrı konu bu gerçek hayattan bir kesit gibi geldi gözüme... bak köyün ahalisi toplanmış, bebeğin başında.. filimden alınma bir görüntüye benzetemedim....
zaten bilimkurğu adı üstünde kurgulama, ama bu gercek hayattan bir kesit.. bilmem anlatabildim mi şaşkınlığımın sebebini..
-
doğa, hayallerin ötesine geçebilir nevzat150.
not: ben videoda oynama yapılamaz mı soruna örnek gösterdim bilimkurgu filmleri.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
anladım dostum... valla ii oynamışlar görüntüyle ozaman... beni çok etkiledi, zaten bende şaşkınlığımı sizlen paylaşayım dedim...
-
ya onu demiyorum. görüntüyle oynanabilir, bu görüntü bilgisayar destekli olabilir. ama gerçek de olabilir. gerçekse de genetik mutasyondur
-
ya ben bakamam valla...aklımda kalır...geçenlerde bir toparlak kardeş bir video yayınladı...videoda gece avcılar fenerle bişey kovalıyorlar...sonra birde bakıyoruz parlayan gözlü bir yaratık onlara bakıyor...ulen rüyama giriyor yav...korkuyom ulennnnnn....yalnızım zaten ...oyuncak ayıya mı sarılam bu yaştan sonra...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
ya ben bakamam valla...aklımda kalır...geçenlerde bir toparlak kardeş bir video yayınladı...videoda gece avcılar fenerle bişey kovalıyorlar...sonra birde bakıyoruz parlayan gözlü bir yaratık onlara bakıyor...ulen rüyama giriyor yav...korkuyom ulennnnnn....yalnızım zaten ...oyuncak ayıya mı sarılam bu yaştan sonra...
nerden izleyebiliriz onu ??
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
13 Temmuz 2006, 13:42
aboooooooooow kapadım valla vidoyu bu ne yaw
ya ben bakamam valla...aklımda kalır...geçenlerde bir
toparlak kardeş bir video yayınladı...videoda gece avcılar fenerle bişey kovalıyorlar...sonra birde bakıyoruz parlayan gözlü bir yaratık onlara bakıyor...ulen rüyama giriyor yav...korkuyom ulennnnnn....yalnızım zaten ...oyuncak ayıya mı sarılam bu yaştan sonra...
kim acaba
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
13 Temmuz 2006, 22:36
-
13 Temmuz 2006, 23:02
Özel efekt çalışması Kukla yapıp ele geçirmek iyi numaradır
-
14 Temmuz 2006, 00:45
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler