Mekanı cennet olsun.. Gider ayak bize bıraktığı güzel eser..
Ama şunun yeri bir başkadır bende..
Nur içinde yat..
Mekanı cennet olsun.. Gider ayak bize bıraktığı güzel eser..
Ama şunun yeri bir başkadır bende..
Nur içinde yat..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Kanka Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunda...
Yanlış anlamazsan birşey sorucam dikkatimi çekti, kötü niyetle söylemiyorum bak.
Sanki actigin konular "Bu gün birine su içerken şahit oldum" gibi absürt sıradan ve sanki motosiklet kültürü ile alakasız olmaya başladı gibi görüyorum, "Bu gün martı gördüm" gibi konulara bağlanıyor olay sanki yavaş yavaş.
Yanlış anlama forumda gördüğüm kadarıyla efendi birine benziyosun, dengesiz dangalak biride değilsin.
Ama madem forumda geçirecek vaktin var, mesela Isle of Man gibi, Redbull Sea to Sky gibi meşhur yarışların hakkında internetten kopyala yapıştır ile bilgi alıp konu açsan bundan 10 kat daha mutlu eder bizi.
Yada mesela büyük başarılara ulaşmış ama adı bilinmeyen hakettiği saygıyı göremeyen yarışçılar var farklı kulvarlarda, onlarla ilgili mini biografi yapsan daha hoş, daha makbul olur
Elbette hayatımız 7/24 motosiklet olamaz gündem de önemli ama , gündemi zaten Tv,internet,gazete gibi ajans kollarından öğreniyoruz.
Nacizane tavsiyem yanlış anlama.
Genelde motosohbete yazarım ama..
http://www.motosiklet.net/forum/sear...d=16438775&pp=
Asla yağmur yağdı ortalık çamurlandı tarzı konu açmam genelde motosohbete yazarım ..Burası çok aktif olmadığı için ilk sayfada asılı kalıyor konular..Motosohbet vs gibi bölümlere 3 yazar isem buraya bir yazıyorum..Ama bilesin çok sağlam motorcuyumdur 18 senedir motor sürerim (motor kazası yapıp beyin ameliyatı olmuş bir insanım) gene de bırakmadım yaz kar kış her koşulda sürerim çok arkadaş kattım bu camiaya bir çoğuna motor sürmeyi öğrettim ..Şu an iki maxi scooterım var..Burada da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum..Ama bazı yorumlar ve şahıslar canımı da sıkmıyor değil hani..
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Uzuldum sevdigim biriydi eski sarkilarini hala dinlerim.. mekani cennet olsun
Allah rahmet eylesin mekânı Cennet olsun inşallah.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
son haberlere göre ölmemiş; beyin ölümü gerçekleşmiş, hayati fonksiyonları devam etmekte imiş.
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/471896.aspx
Levent kirca ve Tayfun taliboglu ölünce agzindan les salyalari akan insanlar burdan kotu yazilar yazmisti ben Ibrahim Erkalın koyu akpli olduğunu bildiğim halde Allah onada rahmet eylesin diyorum.
İbrahim Erkal'ın cenaze namazı Marmara İlahiyat Fakültesi camiinde kılınacak. Cenaze töreni de Cumartesi günü olacak. Öğle namazını müteakiben Marmara İlahiyat Camii'nden kaldırılarak cenaze Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
Vay be abi. :(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)