Omg wtf...
Dayak yiyen eleman başkasının koltuğuna oturmuş sonra artistlik yapmış.. Yalnız elemana bu kadar kişi de dalınması biraz ayıp olmuş hea ama sağlam barzoluk etmiş..
Omg wtf...
Dayak yiyen eleman başkasının koltuğuna oturmuş sonra artistlik yapmış.. Yalnız elemana bu kadar kişi de dalınması biraz ayıp olmuş hea ama sağlam barzoluk etmiş..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Bence haketmis dayagi benim bile dovesim geldi
sonunu dusunen kahraman olamaz demis ama sonu kotu olmus.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
ek: dayaktan sonra ekstra depik vuran uzun sacli genci tebrik ederim. dayaktan tasarruf olmaz arkadaslar, vurun. vur ha vur.
Tenhaya dusurup dovmek dedikleri bu herhalde, koridorda ayazda kalmis adam resmen
bu adam psikolojisi bozuk bir ruh hastasi. o kadar bagirdi cagirdi, meydanda millete efelik yapti, artistlik yapip poz kesti, racon kesti; ancak butun bunlari yaptiktan sonra bir de yolcunun birine fiziken saldirmasi, bu adamin tam bir ruh hastasi oldugunu gosteriyor. zaten dayagi yerken weiiih wiihhh diye bagirmasi da bunu destekler nitelikte.
bu tip hastalar yogun bir dayak terapisi ile tedavi edilebilir. ucaktan cikarip dayaga kaldigi yerden devam etselerdi, eleman 100 seanslik bir psikolog parasindan kurtulmus olacakti. bedava dayak lan. ohh kemiklerine, eklem yerlerine dogru vuracaksin.
en az 3 kırık diyorum...
İste su dayak yiyen toroscunun aksine dayagi haketmis bir hiyar ellerine saglik vuranlarin!!
Allah aşkına o arkada böğüren yaratığın türü nedir ?
Evcilleştirilmesi mümkünse beslemeyi düşünüyorum, motora yaklaşan olursa o böğürmeyi yapması yeterli :D
Kahraman olan o ilk yumruğu arkadan patlatan arkadaş. Eğer o kişinin sabrı taşıp bunu yapmasaydı bu denyo tartıştığı kişiyi fena benzetecekti.
Ayrıcı o son vuruş efsane. Emeği geçenlere teşekkürler.
Böğürtü dayağın lezzetini olumsuz yönde çok etkiliyor. Bu nedenle iyi bir fon müziğiyle tekrar tekrar izlenesi bir video.
Zevkten dört köşe olarak izledim. Gebertselerdi dayaktan şerefsizi... Önümde bunun gibileri toptan yok edecek bir düğme olacak, saniye düşünmeden basarım.
irlandalı boksörden sonra favori videom artık bu
Şiddetin meşru olduğu müstesna anlardan birini izledik. Milleti nasıl doldurduysa patlama halinde girişmişler.
Çalışmanın bitmiş halini görebilseydik iyiydi
Şimdi o yerine oturanın kucağına bile oturmaya razı hale geldi
az dövmüşler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)