o beni hiç sevmedi anne...
Reklamlar
-
14 Temmuz 2006, 17:14
Güller arasında bir diken,
kırık bir masada içki içen,
günü harap olmuş esrar çeken,
nerde bir seven görürsen beni hatırla...
Sırtını dönmüş denize bakan,
yakasız gömleğe kravat takan,
sigarayı tertsten yakan,
nerde bir seven görürsen beni hatırla....
Reklamlar
-
15 Temmuz 2006, 00:16
-
15 Temmuz 2006, 10:28
FieRyiCe_ adlı üyeden alıntı
katılıyorum, en iyisi bu................ aşk yenecek bişey değildir. Tatmak isteyen bazı arkadaşlar varmışta onun için söledim., öle mutfakta hazırlanmaz. Hissedebilirsen tanırsın aşkı... tadarak değil
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
17 Temmuz 2006, 10:40
FieRyiCe_ adlı üyeden alıntı
Neden, niçin, nasıl, değermi
-
17 Temmuz 2006, 10:47
sahinhakan04 adlı üyeden alıntı
Neden, niçin, nasıl, değermi
kişiye göre yada olaan şeye göre değişir
lam oda spreyi ağzıma kaçtı ne biçim tadı var
-
17 Temmuz 2006, 20:45
musti81 adlı üyeden alıntı
kişiye göre yada olaan şeye göre değişir
lam oda spreyi ağzıma kaçtı ne biçim tadı var
Ya toplumla birlikte yaşamayı öğrenmek lazım yada yanlız yaşamak.
Şu hayatta bazı değerler vardır. o değerler kişine görede olsa değişmez
-
25 Temmuz 2006, 18:19
şiirler gerçekten çok güzel yüreğine sağlık özellikle ilk baştaki şiir çok güzel
-
26 Temmuz 2006, 13:43
Bir gün içki dolu bedenim konursa mussalla taşına,
sen söyle meyhaneci onu nasıl sevdiğimi,
namazım kılınıpta kim bu adam diye sorulursa,
tek suçu sevmekti iyi biriydi dermisin meyhaneci...
Bin sene ömrüm olsa
bin sene seni severdim,
bin senede yetmez,
bin sene daha isterdim,
saklama aşkım hislerini,
seviyorsun sende beni,
hemde deliler gibi.
Of ulan offfffffffffffffffff...
arkadaşlar ben yine darlandımmmmmm
-
hort hort
-
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
-
musti81 adlı üyeden alıntı
Sevgİlİm..
Sana Bu Mektubu GÜvenlİ Kİpte Yaziyorum..
Her Yer 16 Renk..
Sessİz Ve Sensİz..
Belkİde Bu Mektubu Sen Okurken..
Ben Bad Sectorler Arasinda Kaybolacam..
Maalesef Senİ Unutacam...
Kirilma Nİye Yedek Alamadim Dİye..
Sana Olan AŞkim
Ne Cdye Ne Dvdye Ne De Dİske SiĞdi..
Senİn İÇİn 160 Lik Dİsk Aldim Gene SiĞmadi
Senİ Sevİyorum Ayten..
dişi bu şiir sana o anlar
yüreğine sağlık
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
la musti gittiğin yağmurla gel.....
-
Merhaba
Anne o beni hiç sevmedi isimli kendi şiirimi sitenizde gördüm. 2006 yılında çıkan Aç gözlerini isimli kitabımla kayırlı ve noter onaylı tarafıma ait oldugu belgeli şiirim Öz duygularımdır.Emeğe ve saygı adına,şiir ve aşk adına,edebiyat ve sanat adına en güzeli insanlık adına küçük bir ricada bulunacağım.Şiirimin altına mutlaka adımın yazılmasını isterdim sizden.Çünkü emek veriyoruz.Çünkü çocuğumuz gibi biliyoruz şiirlerimizi.Bu şiir zaten şiir kitabımdada kayıtlı.Küçük ricamı mutlaka değerlendirmeye alacagınızı umut ediyorum.Aksi takdirde telif hakları kanununa göre gerekli yerlere başvuracağımı ve kanuni haklarımı kullanacağımı hatırlatmak istiyorum
2006 Yılında çıkan şiir kitabımda bu şiir kayıtlı olup noter onaylı olarak tarafıma aittir
Modern bir zihniyete ve hakka hukuka saygı gösteren bir kişi olduğunuzu düşünerek ya sitenizden şiirimin kaldırılmasını ,yada şiirimin altına ismimin yazılmasını saygılarımla rica ederim
İbrahim ŞAŞMA
KARAMAN
-
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
gercekten guzel paylasım
booş kooooooooooyyyy gitsin
-
İbrahim ŞAŞMA
KARAMAN
güzel şiir.. sanırım opların bir şekilde dikkatini çekecektir eninde sonunda ama.. siz yine de bu mesajı operatörlere atmalısınız. daha çabuk çözümleyeceklerdir.
anasayfada sağda listeli nickler var. kırmızı nickler operatörler.. onlara özel pm atın..
ibrahimsasma adlı üyeden alıntı
Merhaba
Anne o beni hiç sevmedi isimli kendi şiirimi sitenizde gördüm. 2006 yılında çıkan Aç gözlerini isimli kitabımla kayırlı ve noter onaylı tarafıma ait oldugu belgeli şiirim Öz duygularımdır.Emeğe ve saygı adına,şiir ve aşk adına,edebiyat ve sanat adına en güzeli insanlık adına küçük bir ricada bulunacağım.Şiirimin altına mutlaka adımın yazılmasını isterdim sizden.Çünkü emek veriyoruz.Çünkü çocuğumuz gibi biliyoruz şiirlerimizi.Bu şiir zaten şiir kitabımdada kayıtlı.Küçük ricamı mutlaka değerlendirmeye alacagınızı umut ediyorum.Aksi takdirde telif hakları kanununa göre gerekli yerlere başvuracağımı ve kanuni haklarımı kullanacağımı hatırlatmak istiyorum
2006 Yılında çıkan şiir kitabımda bu şiir kayıtlı olup noter onaylı olarak tarafıma aittir
Modern bir zihniyete ve hakka hukuka saygı gösteren bir kişi olduğunuzu düşünerek ya sitenizden şiirimin kaldırılmasını ,yada şiirimin altına ismimin yazılmasını saygılarımla rica ederim
İbrahim ŞAŞMA
KARAMAN
en azından ricanız daha çabuk yapılır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler