Hayat , Sana susamış bir sevgili yola susamış bir motorsiklet..
Hayat , Sana susamış bir sevgili yola susamış bir motorsiklet..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Yok hocam benim cenaze kaldırılalı çok oldu. Rahmetli ben yaşarken çok iyi insandım. Şaka şaka itin kopuğun tekiydim.
Sevdiğim insanlarla vedalaşırken, "toprağın bol olsun" "tanrı rahmet eylesin" "mekanın cennet olsun" "nur içinde yat" gibi kavramları çok kullanırım. Telefon görüşmeleri sonrasında da.
İnsanlar yadırgayıp nedenini sorduğunda da açıklamam "öldükten sonra söylemenin ne anlamı var ki şöyle yüzüne karşı doya doya mekanın cennet olsun diyemedikten sonra" oluyor. Tarz tabi ki.
Sevdiğim insanlardan bahsederken de "rahmetli" sıfatını çok kullanırım.
özet:yaşamıyoruz.
Ben geldim
Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer içsen de tükenir içmesen de, bu yüzden hayattan tat almaya bak: Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da.
Rakı, şarap içiyorsam sana ne? Yoksa sana bir zararı içerim. İkimizde gelsek kıldan köprüye, ben dürüstsem sarhoşken de geçerim
Hayat üç buçukla dört arasındadır; ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın.
Ve gidiyorum iyi günler
Yıldız Tilbe'nin de dediği gibi "Hepinizden nefret ediyorum ama tek başımayken canım sıkılıyo"
Kotu anlamda elestirmek icin soylemiyorum ancak bahsettiklerinize bakilirsa hayati maddiyat , luks ve harcama olatak goruyorsunuz. Milka cikolata yokken yemek gibi bazi seyleri pozitif anlamda buyuttugunuz gibi nrgatifleri dr vardir. Hayati cok fazla maddesellestirmeyin. Mutluluk para ve harcamayla bir yere kadar oluyor ancak kendinizi egitemdiyseniz is isten geciyor...
Hıssetmıyorum. Ruh gıbısın tabırı vardır ya, aynı oyleyımde ruhumda yokmus gıbı. Sanırsın bedenımın topraga gırmesını beklıyorum durdugum yerde. Oyle durgun gecıyor hayat. Ne canımı acıtacak bır sey var ne de ıyı hıssettırecek bır sey. Karanlıga sızan mınnacık ısık huzmesı gıbıyım, bır yerlerdeyım ama hıc bır sey goremedıgımden oldugum yerde sayıyorum. Isın tuhafı boylesıne yasamak mutsuzda hıssettırmıyor, mutluda degılım. Hıssedememek garıp. Erkekler bılır, hanı bır oyunu bıtırırsın de yapacak bır seyın kalmaz ya bos bos takılırsın. Aha benım hayatım o bos bos takılan eleman gıbı. Oyun bıttı deyıp bıraksam onca zaman oynayıp emek vermısım kıyamıyorum, gırıp vakıt gecıreyım desem harcayacagım vakıt ısrafmıs gıbıme gelıyor. Muallakta takılı kalmısım ben.
http://www.skydiveefes.com/index.php/tr/
Buraya gidin, sizi orda tekrar yaşama döndürürler
Yanlış anlamışsın kardeşim. Maddiyat veya lüks içinde demedim. Bunların hepsini yaşadım. Herşeyin en iyisini yaptım diyorum. Maddiyatla alınamayacak şeylerinde en iyisini yaptım. Büyük şeyler değil küçük mutlulukları da yaşadım. Sevdim aşık oldum terkedildim aldatıldım. Bunları belirtmedim sadece.
Zaten dünyaya gelmek isteyip istemediğimiz sorulmadan, bencilce alınmış kararlar sonucu dünyaya gelmiş birey olarak; Her sabah işe gelirken, tanımadığım bir patronu ve tanımadığım bir ev sahibini zengin ettiğimi düşünüp, aforizmalarımı sıralıyorum.
En iyi koruduğum iki evrakım istifa dilekçem ve intihar mektubum. Her an paylaşmaya hazır.
Bir de toplumumuzda genel olarak yaygın olan; Ev geçindireceksin vs. muhabbetlerin omuzlara yüklenmesiyle daha da bir "bad" olunuyor.
Bu durumda zaten keyfi şeylere ne kadar zaman kalır, ne kadar imkan kalır ki?
Bu nedenle eşten dosttan rica edelim bir kaç kürek toprak da onlar atsınlar üzerimize.
Yaptığım hiçbirşeyden pişman olmuyorum. Kötü birşey yapmışsam bile iyi yapmışım der geçerim.
Hayatımıda yaşadığımı düşünüyorum. Çevreden gelen birikim yap yatırım yap vb bir sürü nasihate rağmen canım ne isterse onu yapıyorum. Ta çocukken yapamadığım şeyleri yapıyorum. İçimde ukte kalmasın.
Allah'a şükür istediğim şeylere sahibim. Elde edemeyeceğim şeyleride zaten istemem hayalini kurmam.
Başıma kötü birşey gelsede vardır bunda da bir hayır der geçerim. Hiç birşeye takılmam üzülmem. Hayatta herşeye hayırlısı der geçerim. Birkaç vefat haricinde bunu yaptım. Ama vefat eden tanıdığa da haliyle üzülüyor insan.
Konuda benimde yazım olsun.
şu anda yaşıyorum ama 4 silindir naked yada ss aldığım zaman hızlı yaşamaya başlayacağım.
Sanırım sadece yaşadığımızı düşünüyoruz..
seneler öncesinden hedefi koyduğum gibi, bir insan ne istediğini bilecek, kendini bilecek... şu aralar 4 silindir naked alıyorum, motorun sahibi muayene yaptırdığı gün satış yapılacak...
milletten akıl almaya pek gerek yok, sahiplerinin tecrübelerini okumak yeterli oluyor ve birde azda olsa ne istediğini bildikten sonra iş çok kolay oluyor...
ama gel gelelim şu var ki ben halen hayatın anlamını çözebilmiş değilim, bizi kim var etti? neden varız? neyse, bakalım, daha bitmedi, sürüyor o kavga, ve sürecek, fatihmet 4 silindir makine sahibi oluncaya dek... yani belki motorun sahibi muayene yaptırana kadar üzerimize füzeler yağarsa o zaman işler değişebilir.
Atilla ilhan an gelir şarkısını dinleyin Ahmet Kaya şarkısı beni tarihle yargıla olmasaydı sonumuz böyle yi yaşamadın sen ve benzerleri yaş 38 gerçekte 200
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)