İster EVET, ister HAYIR diyin. Ama LÜTFEN kırmayın birbirinizi.
Reklamlar
-
Son zamanlarda burada, sosyal medyada bir çok arkadaşın birbirine hoş olmayan tavırlarının nedeni "EVET" veya "HAYIR" denmesi üstüne kurulu, ve bu yazışmaları, başlıkları görmek bile üzüyor.
Şahsen bana "HEPSİ BİR". Evet dese de, hayır dese de. Hepimiz iki teker sevdasına buradayız arkadaşlar. Yapmayın. Yolda kalmış bir kardeşime alet takımı verirken, kaza yapan birisi için durup koştururken ne oy verdiğini sormuyorsam, burada da önemi yok.
Tekeriniz düz bassın dostlar.
(Bu da benden gelsin.)
Analogue at birth, digital by design. The fat on my body is the designer and the brain is trying to be the coder.
Reklamlar
-
Ülkemin tüm dağlarında çiçekler açacak inşallah bugün. Bana saygı duymayana saygı filanda duymam. Fırsatını bulursam elimden geleni yaparım.
-
bugün abim ile aynı masada yemek yedik, mangal yapmıştık da. niye "hayır" verdin lan diyordu ama yinede mutlu mesut sohbetimizi yaptık. ben onu hayıra ikna edemedim oda beni evete ikna edemedi.
bizde bölücülük yok ama şunu tekrar edeyim ben chp'yi destekleyenlere hiç iyi gözle bakmıyorum.
-
Zaten "fırsatını bulunca elinden geleni yapanlar" yüzünden bu haldeyiz. Eğer biz de öyleysek hiiiç şikayet etmeye hakkımız yok. Çünkü şikayetin kaynağı fırsatını bulup ellerinden geleni yapanlar sonuçta, empati yapmak lazım biraz...
-
Bizim kaçırdığımız nokta bence fikirlerin insanlara değil, insanların fikirlere sahip olması gerektiği gerçeğidir.
En iyi niyetli düşünce bile saplantı haline gelip uç noktalara taşındığında tehlikeli hal alır. İnsanlar bir spor kulübünü yürekten desteklerken bile bazen vazgeçebiliyorken, ideolojiler ve fikirler bazında olan kurumlara takım tutar gibi bağlanmak ve hatalarıyla da kabullenmek bana hep saçma gelmiştir.
Fikirlerini değiştirip kendini yenileyebilmek, sürekli olarak kendi doğrumuz yerine asıl doğruları; yanlışları tartışarak aramak felsefeniz olsun.
Her ne yönde düşünürseniz düşünün, bence önce oturup biraz düşünün.
Selametle..
-
Valla siyasetli ilgim alakam yok, ne çıkarsa çıksın **** değil.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
El oğlu gider mersine biz gideriz tersine.. 2-3 sene sonra yok akp böyle yaptı şöyle yaptı diye zırlayacaklar ama gidip yine oy verecekler..Gece evet dergileri dağıttılar tüm yol caddelere ve bugün seçim zamanında tüm o dergiler yoldaydı bu alenen suçtur hani insanda ar ahlak namus gibi etik kavramlar olmayınca ( malum kesimin eşi dostu bunlara helalmiş böyle bir guruh var ortada) çıkıp kazandık demeyin..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
ben %70 vs çıksa anlayacağımda nasıl %51 çıkıyor vatandaşların yarısı başka yarısı başkamı?
-
Söyleyecek çok şey var da, banlanmak istemiyorum. Saygı felan da duymuyorum kardeşim, hırsıza çocuk tecavüzcüsüne saygı duymam ben.
-
Şaibeli bir %51 ile Cumhuriyet'ten dikta rejimine geçiyoruz sen saygı diyorsun kardeş, peki duyalım.
-
Doğu akdeniz. Reddet.
Dinleyin memleketin özeti bu parçada. İçimden geldi.
https://youtu.be/kBU3YyAWJUo
Bana bir suç at senin en sevdiğinden
Olsun bir rol ver gittikçe uzaklaşan benliğinden
Nedeni sormayacağım korkma gözünü bağladığın bu yolda
Dört yılda bir yol ayrımında ölümü seçtiğimden midir ki
Kimi zaman hikayenin ilk okulda okuyan çocuğu
Sıradan bir ailenin en yakın dostunun
Katli vacip sebebi alevi
Olabilir gazeteci, terörist, silahı kalemi
Ya reddettim bilgiyi ya da sakladım kendime
Sıra arkadaşımdan sakladığım gibi silgiyi
Allah için ekmek dileneni sahtekar oy dilenen güruhu
İktidar belledim, boğdum kendi ellerimle bilimi
Yok WikiLeaks o terörist ot terörist
Sıçtığım bi bok terörist Suriye'de yok terörist
Bu nasıl kader? Ey senarist ben faşist
Sen hümanist sen idealist sen ezildikçe ben pasif
Nakarat x2
Esaret, cesaretin bedeli
Reddedeni asmak mı adaletin temeli?
Reddet! Halkı ezen düzeni
Sen reddet! Zincirler kırılacak elbet
(KC)
Devlet alır vergi diye hizmet için paraları
Ucuzlamaz ekmek pahalanmaz insan hayatları
Yeraltında alın teri belki bize de güler talih
Akrabaya fırsatlar madenciye kader vacip
Son sürat hazırlıyorlar insanlığın sonunu
Yüzde bire karşı bu doksan dokuzun sorunu
Adaletin konumu hapseder Grup Yorum'u
Deniz feneri aydınlatır gemicikler yolunu
Cesur sahiplenir ötekiyi yoksulu
Rahatsızlanır sermayenin ordusu
Sorgulama, tutuklama, yıldırma olgusu
Her Bolu beyinin vardır bir Köroğlu korkusu
Özde yobaz sözde modern görünüme RED!
Kirli savaşlarda insanların ölümüne RED!
Sadakana RED! Pirincine RED! Kömürüne RED!
Ezileni, garibanı sömürüne RED!
Nakarat x2
Esaret, cesaretin bedeli
(Acarkhan)
Yak ateşi karanlığa yürüyoruz
Sabaha varana kadar her geceyi süslüyoruz
Vicdana söz geçmez
Siyahları giyip her yalana karşı fikirlerle ürüyoruz
Kaygılarım var yeniden yılmam
Bilinmeyelim diye örtbas edilen sırlar
Hakkım olanında senin cebinde hırsla
Görmezden geldiğin değelleri elinle yıkma
Politikler genelde savaşı seviyor
Medya rengarenk makyajı deniyor
Kimse bilmiyordu söylevi yoktu
Onurlu yaşadık diye öteki olduk
Senin rolün belirli bak öteki yaralı
İnternet o sokağın öteki tarafı
Görmediğin buzdağının öteki tarafı
Bu hayatın bir de öteki tarafı
Nakarat x2
Esaret, cesaretin bedeli
(Seidi) x4
Batıdan doğuyor doğudan batıya
Bir kaosun içinde kavruluyor dünya
Yolundan şaşma emin adım at doruğa
Eğme boynu yanlış deme doğru bildiğin konuya
-
DarkWheel adlı üyeden alıntı
Söyleyecek çok şey var da, banlanmak istemiyorum. Saygı felan da duymuyorum kardeşim, hırsıza çocuk tecavüzcüsüne saygı duymam ben.
Kimse hırsıza çocuk tecavüzcüsüne saygı duyun demedi ki... insanlarin tercihlerine saygi duyun denildi. Bunda yanlis ne var?
Evet diyenlerin veya hayir diyenlerin hic bir saygiyi hakketmiyor mu? Tumu cahil, tumu vurdumduymaz, tumu sahtekar mi, tumu aptal, tumu vatan haini olmak zorunda mi?
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Kimse hırsıza çocuk tecavüzcüsüne saygı duyun demedi ki... insanlarin tercihlerine saygi duyun denildi. Bunda yanlis ne var?
Evet diyenlerin veya hayir diyenlerin hic bir saygiyi hakketmiyor mu? Tumu cahil, tumu vurdumduymaz, tumu sahtekar mi, tumu aptal, tumu vatan haini olmak zorunda mi?
Bence hayircilarin hepsi aptal. Baksana videolara adam 30tane eveti ardi ardina cakiyor pusulaya. Muhursuz pusulalar. Bunlar da ysk tarafından sayilacak diye emir açıkladılar bide.
-
Ah kardeşim ah olay parti seçimi değildi kimse uyanamadı buna
Oy pusulalarına ardı ardına evet basanları ysk tarafından kabul edildi.Demek ki neymiş biz demokrasiyi bile hile çakallık yapmadan yerine getiremiyormuşuz.Öyle bir zaman gelecek ki bu sisteme geçilsin diye parmağı olan vatandaş pişman olacak ve hepsi kaldırıldık diye kendini avutacak
-
ali ismailin ethemin ailesine bunu sor istiyorsan.
-
O tren kalkalı çok oldu ne yazık ki. Milleti birbirine kırdırdılar çoktan.
-
Kin ve nefret dolusunuz. En adi savaşlar bile birgün biter. Siz odun atan olmayın. Bakın biri su taşıyor yalandan da olsa yardım ediyor gibi görünün.
-
Hayır diyenlerin pkk lı, fetocu, terörist, hain, şeytan, şerefsiz, kadınları ve kızlarının evetçilere helal ganimet olduğunu söyleyenler var. Ama olsun kırmayalım birbirimizi !
-
tanertc adlı üyeden alıntı
Hayır diyenlerin pkk lı, fetocu, terörist, hain, şeytan, şerefsiz, kadınları ve kızlarının evetçilere helal ganimet olduğunu söyleyenler var. Ama olsun kırmayalım birbirimizi !
etrafta hain deyip sırıtanlar var bana. manyaklar gerçekten. bir tane abi ile konuşuyoruz bugün ve "evet" oyu kullanmış. normalde "hayır" kullanacağını söylüyordu ama bugün bilerek "evet" verdim dedi. yine "hayır" cıyım ama bizim insanımıza böylesi yarar diyip bilerek "evet" bastım dedi.
iyice bir azımıza ....sın aklımız başımıza anca gelir. toplum olarak bilinçli hareket etme yok bizde.
gerçekten bu kadar yol köprü yapılana kadar tüneller açılana kadar daha faydalı projeler olamaz mıydı? ben eğitim sisteminin değişmesi gerektiğini düşünüyorum. yeni dersler gelmeli, mesela hayvancılık için ders verilmeli ve çiftlikler kurulup bu okullardan atama yapılmalı.
yeter arkadaş kırmızı etin tadını unuttum lan.
-
İyi nıyetın ve temız yuregın ıcın tesekkurler,haksız degılsın.
fakat ırademı calan,paramı calan,hakkımı calan hatta benım cocugumun gelecegını calana malesef sempatı ve hosgoru ıle bakamıyorum.
ıkı teker sevdası elbet cok cok onemlı,ama soz konusu vatansa,gerisi teferruat..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)